Įkraunama...
Įkraunama...

Petrašiūnų mamytės

Aš jau baigiu tešlą užmaišyti ir statysiu kepti pyragiuką 4u.gif
Laukiu laukiu jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 28, 13:24)
Aš jau baigiu tešlą užmaišyti ir statysiu kepti pyragiuką 4u.gif
Laukiu laukiu jūsų 4u.gif

Ačiū už priėmimą.. Ir šilumą rolleyes.gif Ir pyragą.. gal gali receptą parašyti... Klausiau slapta, bet ne viską girdėjau...
Atsakyti
O rytoj gal kuri važiuosit į šilą gastroliuoti?
Atsakyti
mano vaikinas pamatęs pyragą, priminė mamai kad gi ant dietos blush2.gif matot kokie tie vyrai doh.gif
grįžus taip apie tą pyragą svajojau verysad.gif
vilkra, parašyk kai eisit, gal ir prisijungsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(glolita @ 2012 02 28, 23:15)
mano vaikinas pamatęs pyragą, priminė mamai kad gi ant dietos    blush2.gif  matot kokie tie vyrai  doh.gif
grįžus taip apie tą pyragą svajojau    verysad.gif
vilkra, parašyk kai eisit, gal ir prisijungsim  mirksiukas.gif

Svajoju eiti apie 11 val... Gal prieš eidama paskambinsiu. Ok?

P.S. o pyragas buvo vertas grieko...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 02 28, 16:49)
Ačiū už priėmimą.. Ir šilumą rolleyes.gif  Ir pyragą.. gal gali receptą parašyti... Klausiau slapta, bet ne viską girdėjau...

Receptukas slepiasi čia

QUOTE(vilkra @ 2012 02 29, 10:33)
Svajoju eiti apie 11 val... Gal prieš eidama paskambinsiu. Ok?

P.S. o pyragas buvo vertas grieko...

Ačiū už pagyras pyragiukui thumbup.gif

Mes niekur neisim šiandien, nes visa naktis be miego buvo. Vos mažoji užmigs pietučio, keliausiu aš su ja į kompaniją numigti, nes antraip vakare jau be fazės būsiu ax.gif
Bet koks oras gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 29, 12:57)
Mes niekur neisim šiandien, nes visa naktis be miego buvo. Vos mažoji užmigs pietučio, keliausiu aš su ja į kompaniją numigti, nes antraip vakare jau be fazės būsiu ax.gif
Bet koks oras gražus wub.gif

O kas nutiko, kad nemiegojot? Maniškei įspūdžių par daug buvo (gal rudaakis berniukas į akį krito), Tai barėsi visą vakarą, pietų liko nemiegojusi, bet naktį nablogai išmiegojo...
Atsakyti
Na, ačiū už pasivaikščiojimą... mergina grįžusi pavalgė ir.... reikėjo nešti plauti.. lotuliukas.gif Tik pakalbėjom... kaip, Glolita ,taviškis po kelionės?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 02 29, 13:04)
O kas nutiko, kad nemiegojot? Maniškei įspūdžių par daug buvo (gal rudaakis berniukas į akį krito), Tai barėsi visą vakarą, pietų liko nemiegojusi, bet naktį nablogai išmiegojo...

Įtariu, kad vakar tik pasidžiaugiau, o naktį pasrodė prmiehžji naujų dantų partijos požymiai. Viliuos, kad ča tik vienadienis reikalas buvo ir aš žiauriai klystu, kad čia dantys hihihi.gif

Vakar su V pirmą kartą per 8mėn išėjome tik dviese į miestą pavakarieniaut. Pasku dar į filmą nuėjome. Visai kiti žmonės grįžome wub.gif Mastau, gal Lėja sumastė naktį mums atsilyginti savo verksmu, nes svetimas žmogus ją paguldė nakčiai miegoti g.gif

Kaip sekėsi jūsų pasivaikščiojimas? Kur buvote?
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 29, 16:38)
1/Vakar su V pirmą kartą per 8mėn išėjome tik dviese į miestą pavakarieniaut. Pasku dar į filmą nuėjome. Visai kiti žmonės grįžome wub.gif  Mastau, gal Lėja sumastė naktį mums atsilyginti savo verksmu, nes svetimas žmogus ją paguldė nakčiai miegoti g.gif

2.Kaip sekėsi jūsų pasivaikščiojimas? Kur buvote?

1 visko gali būti, kad mergytė pareiškė protestą- dieną pilni namai vaikų, vakare nėra tėvų....

2. pasivaikščiojom šauniai, tik maniškė trumpai pamiegojo- zirzlenti pradėjo- tai vos spėjau namo parvažiuoti- Duok ,mamka, valgyti ir viskas...
Atsakyti
maniškis, prisikvėpavęs gryno oro, miega ir toliau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(glolita @ 2012 02 29, 17:30)
maniškis, prisikvėpavęs gryno oro, miega ir toliau  tongue.gif

Oi pavydžiu... Maniškė dabar jau 10 min. miega, įtariu, už 5 minučių pabus- dar turiu laiko kavos puodeliui...
Atsakyti