Apsirgom... Dukra iš mokyklos viruą parnešė. Tai slogavo ir ji ir vyras ir aš. dabar mažoji vos prakvėpuoja pro nosį. Atrodo, jau gerėja, bet į svečius eiti dar negalim- mes suvalkiečiai ir savo virusų nedalinam.
Apsirgom... Dukra iš mokyklos viruą parnešė. Tai slogavo ir ji ir vyras ir aš. dabar mažoji vos prakvėpuoja pro nosį. Atrodo, jau gerėja, bet į svečius eiti dar negalim- mes suvalkiečiai ir savo virusų nedalinam.
O mes labai jų saugomės turim vieną pasislėpusį niekadėja vduje, kuris iškart suaktyvėja jei tik koks virusiukas atsiranda namie, tad kiek įmanoma vengiame jų, nes jau nusibodo mums sirgti.
Kai dičkė eina į mokyklą, nelabai apsisaugosi. Nuo jos apsaugojau. Vyras prasirgo- nuo jo apsaugojau, o vat, kai aš "kritau"-pasigavo mažoji. reikėjo gal su apsaugom vaikščioti. bet visą dieną nevaikščiosi burną užsidengusi.
Labas rytas. Mes pasuojam, nes vežimėlis su tėčiu į darbą išvažiavo
Jau nekantrauju, laukiu savaitgalio, nes pagaliau atgausime savo antrą mašiniuką ir nebereikės kartais mūsų vežimui išvažiuot drauge su tėčiu
Labas rytas. Mes pasuojam, nes vežimėlis su tėčiu į darbą išvažiavo
Jau nekantrauju, laukiu savaitgalio, nes pagaliau atgausime savo antrą mašiniuką ir nebereikės kartais mūsų vežimui išvažiuot drauge su tėčiu
sveikos as vis paskaitau, tik patingiu parasyti Vilkra- jau tavo panelytes kostiumas-kauke uzgaveniu tai jei ka mano tel turi, parasyk kaip tos kavos bus mielai prisijungsiu va mano princas, jau keliasi, tai eisiu iki mariu pasivaiksciot