Įkraunama...
Įkraunama...

Petrašiūnų mamytės

QUOTE(vilkra @ 2012 02 22, 15:25)
ima ir krenta vienu metu.... lotuliukas.gif

Kap jūsų svekatėlė? Neapsirgot per visus šiuos šalčius?
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 22, 15:53)
Kap jūsų svekatėlė? Neapsirgot per visus šiuos šalčius?

Apsirgom... verysad.gif Dukra iš mokyklos viruą parnešė. Tai slogavo ir ji ir vyras ir aš. dabar mažoji vos prakvėpuoja pro nosį. Atrodo, jau gerėja, bet į svečius eiti dar negalim- mes suvalkiečiai ir savo virusų nedalinam.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 02 22, 16:17)
Apsirgom... verysad.gif Dukra iš mokyklos viruą parnešė. Tai slogavo ir ji ir vyras ir aš. dabar mažoji vos prakvėpuoja pro nosį. Atrodo, jau gerėja, bet į svečius eiti dar negalim- mes suvalkiečiai ir savo virusų nedalinam.

O mes labai jų saugomės 4u.gif turim vieną pasislėpusį niekadėja vduje, kuris iškart suaktyvėja jei tik koks virusiukas atsiranda namie, tad kiek įmanoma vengiame jų, nes jau nusibodo mums sirgti.
Atsakyti
Kai dičkė eina į mokyklą, nelabai apsisaugosi. Nuo jos apsaugojau. Vyras prasirgo- nuo jo apsaugojau, o vat, kai aš "kritau"-pasigavo mažoji. reikėjo gal su apsaugom vaikščioti. bet visą dieną nevaikščiosi burną užsidengusi.
Atsakyti
Labas rytas,

Kaip laikotės? Ar yra norinčių pasivaikštinėti?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 02 27, 11:22)
Labas rytas,

Kaip laikotės? Ar yra norinčių pasivaikštinėti?

Labas rytas. Mes pasuojam, nes vežimėlis su tėčiu į darbą išvažiavo doh.gif hihihi.gif
Jau nekantrauju, laukiu savaitgalio, nes pagaliau atgausime savo antrą mašiniuką ir nebereikės kartais mūsų vežimui išvažiuot drauge su tėčiu thumbup.gif

Kaip jūsų sveikatėlė?
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 27, 11:27)
Labas rytas. Mes pasuojam, nes vežimėlis su tėčiu į darbą išvažiavo doh.gif  hihihi.gif
Jau nekantrauju, laukiu savaitgalio, nes pagaliau atgausime savo antrą mašiniuką ir nebereikės kartais mūsų vežimui išvažiuot drauge su tėčiu thumbup.gif

Kaip jūsų sveikatėlė?

Mažoji jau be slogos, tai ir noriu iškišti nosį laukan... O jūs nesergat? kaip ten kavos dar yra? Neišgėrėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 27 vasario 2012 - 10:29
sveikos 4u.gif
as vis paskaitau, tik patingiu parasyti ax.gif
Vilkra- jau tavo panelytes kostiumas-kauke uzgaveniu tai thumbup.gif
jei ka mano tel turi, parasyk kaip tos kavos bus ax.gif mielai prisijungsiu rolleyes.gif
va mano princas, jau keliasi, tai eisiu iki mariu pasivaiksciot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 02 27, 11:28)
Mažoji jau be slogos, tai ir noriu iškišti nosį laukan... O jūs nesergat?  kaip ten kavos dar yra? Neišgėrėt?

Ačiū D ir mes išlipome iš visų savo ligų thumbup.gif Ramybė sugrįžo į mūsų namus 4u.gif
Kavos turiu, bet prie jos nieko bigsmile.gif nORS gal kažką greit iškepčiau.
Atlėksit? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 27, 13:39)
Ačiū D ir mes išlipome iš visų savo ligų thumbup.gif  Ramybė sugrįžo į mūsų namus 4u.gif
Kavos turiu, bet prie jos nieko bigsmile.gif  nORS gal kažką greit iškepčiau.
Atlėksit? bigsmile.gif

Gal ryt? Tariamės, a? Aš jau po gastrolių... dukrą pasitikau ir parėjom kartu..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 02 27, 14:39)
Gal ryt? Tariamės, a? Aš jau po gastrolių... dukrą pasitikau ir parėjom kartu..

Man tinka wink.gif
Ryt laukiu jūsų 4u.gif Glolita, prisijungsi?
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 27, 15:35)
Man tinka wink.gif
Ryt laukiu jūsų 4u.gif  Glolita, prisijungsi?

kelintą valandą būtų patogu?
Atsakyti