Įkraunama...
Įkraunama...

Petrašiūnų mamytės

QUOTE(glolita @ 2012 02 12, 20:58)
keliames ivairiai, i lauka einam 12-13  4u.gif

Aš pirmadienį pas dantistę tokiu laiku sėdėsiu doh.gif uch kaip nenoriu, bet kad reik.. per nestuke.gif negalėjau tavrkytis, tai dabar po visko pagaliau prisiverčiau užsirašyt... Galim antradienį pas mane susitikt kavos visos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 13, 02:14)
Aš pirmadienį pas dantistę tokiu laiku sėdėsiu doh.gif  uch kaip nenoriu, bet kad reik.. per  nestuke.gif  negalėjau tavrkytis, tai dabar po visko pagaliau prisiverčiau užsirašyt... Galim antradienį pas mane susitikt kavos visos smile.gif

Ui tie dantys- aš šiandien 18 30 einu dantų tvarkytis. Čia Petrašiūnuose. nežinau, ar gere gydytoja, ar nelabai, bet patogiausioj vietoj. Aš šiandien vis tiek trauksiu iki Šilo ( kepimo miltelių)+ noriu sėklų pasižūrėti.. tai su Glolita susitiksim šiandie, o rytoj gal ir tryse kavute pasivaišinsim.. gathering.gif O ar tirpios kavos turėsi? Nuo maltos mane vis dar pykina...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 02 13, 10:41)
Ui tie dantys- aš šiandien 18 30 einu dantų tvarkytis. Čia Petrašiūnuose. nežinau, ar gere gydytoja, ar nelabai, bet patogiausioj vietoj. Aš šiandien vis tiek trauksiu iki Šilo ( kepimo miltelių)+ noriu sėklų pasižūrėti.. tai su Glolita susitiksim šiandie, o rytoj gal ir tryse kavute pasivaišinsim.. gathering.gif O ar tirpios kavos turėsi? Nuo maltos mane vis dar pykina...

Turiu tik kavą be kofeino, o tirpos ne...
p.s. ŠILAS NEDIRBA JAU NUO SEKMADIENIO mirksiukas.gif

Keliauju jaučiu rašyt sms, kad greičiau susikalbėt ar ateinat pas mane hihihi.gif

Na kaip Petrašiūnų dantistė? Kokia kaina? 4u.gif

Kažkodėl negavau žinutės, kad čia kažkas parašyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 14, 12:52)
Turiu tik kavą be kofeino, o tirpos ne...
p.s. ŠILAS NEDIRBA JAU NUO SEKMADIENIO  mirksiukas.gif
Keliauju jaučiu rašyt sms, kad greičiau susikalbėt ar ateinat pas mane  hihihi.gif

Na kaip Petrašiūnų dantistė? Kokia kaina? 4u.gif

Kažkodėl negavau žinutės, kad čia kažkas parašyta g.gif

nea, šiandien ne. man vakare vizitas dėl skydliaukės nusimato...Tai kaip ir tingiu kišti nosį.. kažkas panašaus į slogą bando kabintis. paliekam vizitą po švenčių gal?

O dėl dantistės kainų galėsiu pasakyti, kai suremontuos visą dantuką. dabar dalimis moku, tai ir nežinau tiksliai kainos. Rovimas kainavo 63 LT.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 02 14, 13:09)
nea, šiandien ne. man vakare vizitas dėl skydliaukės nusimato...Tai kaip ir tingiu kišti nosį.. kažkas panašaus į slogą bando kabintis. paliekam vizitą po švenčių gal?

O dėl dantistės kainų galėsiu pasakyti, kai suremontuos visą dantuką. dabar dalimis moku, tai ir nežinau tiksliai kainos. Rovimas kainavo 63 LT.

na tada tikrai po visų švenčių, nes ketvirtadienį žadam su dukryte apleisti miestą visam savaitgaliui hihihi.gif
Man žiaurai skamba - danties rovimas, kad tiek kainavo doh.gif bet kai geriau pagalvoji - vaistukai, darbas, tai gal ir nedidelė kaina. Aš tvarkausi Senamiestyje. Tai plombos kaina nuo 50lt. Čia per kelis dantistus perskambinus buvo pigiausia, na bet kokybė ten super. Man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 14, 13:15)
na tada tikrai po visų švenčių, nes ketvirtadienį žadam su dukryte apleisti miestą visam savaitgaliui  hihihi.gif
Man žiaurai skamba - danties rovimas, kad tiek kainavo doh.gif  bet kai geriau pagalvoji - vaistukai, darbas, tai gal ir nedidelė kaina. Aš tvarkausi Senamiestyje. Tai plombos kaina nuo 50lt. Čia per kelis dantistus perskambinus buvo pigiausia, na bet kokybė ten super. Man patiko thumbup.gif

Nežinau dėl kokybės, bet čia pigiau, nei Arinijoj- ten, kur su obuoliais prie Molo-. Ir patogiau, palieku savo žindukšlę valandai su tėčiu ir sesute. Eilių nėra. Tai labai staigiai susisuku. Dirba dviese be jokio papildomo personalo- gal dėl to pigiau...
Atsakyti
Laba laba 4u.gif

Na kap nuotaikos po visų šitų švenčių? bigsmile.gif Prisikirtot vakar blynų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 22, 12:52)
Laba laba 4u.gif

Na kap nuotaikos po visų šitų švenčių? bigsmile.gif  Prisikirtot vakar blynų? ax.gif

Ne, mes blynų nevalgėm- mes spurgas kirtom...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 02 22, 13:52)
Ne, mes blynų nevalgėm- mes spurgas kirtom...

user posted image

Turit gal susikūrę kažkokias šeimos tradicijas tokioms šventėms? 4u.gif
Kaip gražiai mažoji atrodo. Jau sėdit? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 22, 14:48)
Turit gal susikūrę kažkokias šeimos tradicijas tokioms šventėms? 4u.gif
Kaip gražiai mažoji atrodo. Jau sėdit? bigsmile.gif

turim- pagrindinė tradiciją- dičkė eina ubagauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš kepu ką nors. Šiemet užsimaniau spurgų. Vyras valgo ir liepia viską suvalgyti- kad kitai dienai neliktų. O mazgė paramstyta pasėdi....Nuotraukoj taip ir matosi... lotuliukas.gif Kitąmet eis ubagauti dvi sesutės...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 02 22, 14:58)
turim- pagrindinė tradiciją- dičkė eina ubagauti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Aš kepu ką nors. Šiemet užsimaniau spurgų. Vyras valgo ir liepia viską suvalgyti- kad kitai dienai neliktų. O mazgė paramstyta pasėdi....Nuotraukoj taip ir matosi... lotuliukas.gif  Kitąmet eis ubagauti dvi sesutės...

Pas mus šiemet nei vienas ūbagautojas taip ir nebuvo atėjęs smile.gif
O dėl foto, aš pagalvojua, kad ji pasvirusi į priekį ima spurgą hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 22, 15:02)
Pas mus šiemet nei vienas ūbagautojas taip ir nebuvo atėjęs smile.gif
O dėl foto, aš pagalvojua, kad ji pasvirusi į priekį ima spurgą hihihi.gif

ima ir krenta vienu metu.... lotuliukas.gif
Atsakyti