Įkraunama...
Įkraunama...

Petrašiūnų mamytės

QUOTE(RytineSaule @ 2012 01 31, 13:56)
Na va. O aš tau atmečiau, nes kaip tik vairavau. Buvom su Lėjyte iki parduotuvės išlėkę, tai kai tiek "trenktų" gatvėse bjojau net kalbėt, o dabar grįžus va ką perskaičiau ax.gif  Nieko tokio.. Apsirgo panelė gal?
Kiap jusm savaitgalio žadami šalčiai? Per radiją grdėjau, kad šilumos tiekėjai perspėja, jog dėl tokių didelių šalčių gali sutrikti šildymo sistemos, t.y. susproginėti nepridengt, atvri vamzdžiai laiptinėse ir t.t. doh.gif  košmaras kažkoks.. Jau net neaišku kas geriau - tokia žiema ar kai jos nebuvo hihihi.gif

Nea, rimtai nesusirgo- tik tinginio liga. Ryte pranešė, kad Kaune-20, tuo remiantis , pradinukai gali neiti į mokyklą...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 01 31, 15:03)
Nea, rimtai nesusirgo- tik tinginio liga. Ryte pranešė, kad Kaune-20, tuo remiantis , pradinukai gali neiti į mokyklą...

Mano brolis irgi paskambino man ir sako: "Tu įsivaizduoji, ateinu į mokyklą, o klasėje tik 3vaikai ir aš. Visi nėjo, nes šalta, o aš tai ėjau' lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jetus kaip pačioms anksčiau tai buvo aktualu hihihi.gif
Atsakyti
brrrr... kaip salta
laukiam kol oras atsils ir darom susitikima gathering.gif nes namie jau nuprotet galima.
idomu, ar dar ilgai taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(glolita @ 2012 02 01, 11:54)
brrrr... kaip salta
laukiam kol oras atsils ir darom susitikima  gathering.gif  nes namie jau nuprotet galima.
idomu, ar dar ilgai taip  g.gif

Aš šiandien būsiu priversta nosį laukan kišti- einu pas dantų gydytoją... Išsilaužiau dantį- žiūrėsiu, ką pasakys..
Atsakyti
Ei, mamukai, gal galit rekomenduot gerą kirpėją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 01, 20:33)

Iš manęs maža naudos šiuo klausimu- einu į pirmą pasitaikusią kirpyklą. Man patiko kur šalia "žalios stotelės"
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 01, 19:33)

man patinka kur yra tam daugiaaukstyje, salia silo ta kirpyklele, as ten daznaiusiai lankausi, o mano kirpeja tai Grazina tokia, bet ten visos man jos atrodo normalios tongue.gif
Atsakyti
Ir viena ir kita prie pat namų. Net nežinau kuri geriau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 02, 12:07)
Ir viena ir kita prie pat namų. Net nežinau kuri geriau hihihi.gif

kirpk pas viena, o jei reikia dazyt- pas kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(glolita @ 2012 02 02, 17:35)
kirpk pas viena, o jei reikia dazyt- pas kita  biggrin.gif

Pradžiai reik dažyt. Ta kur geriau dažo tada? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 02, 18:13)
Pradžiai reik dažyt. Ta kur geriau dažo tada?  lotuliukas.gif

Prie žalios stotelės neblogai nudažė man... Neturiu priekaištų...
Atsakyti
matet- kita savaite "atsyla" iki - 9 bigsmile.gif reiks i lauka lykst- prasivedint truputi lotuliukas.gif
Atsakyti