Įkraunama...
Įkraunama...

Petrašiūnų mamytės

Mamytės, tos kurios vedat vaikučius į darželį, norėjau paklausti, kaip ten su vietomis situacija? Ar labai iš anksto registravotės į eilę? g.gif Kaip manote, ar įmanoma būtų gauti vietelę kitam rudeniui, jei stotumėme į eilutę, ar čia jau be šansų taip greit? smile.gif
Atsakyti
Sunku tiksliai ka ir pasakyt, geriausiai butu paciam darzely pasiklaust mirksiukas.gif As saviske uzrasiau pries naujus rugsejo menesiui, tai vietu tikrai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidutė92 @ 2014 03 15, 22:21)
Mamytės, tos kurios vedat vaikučius į darželį, norėjau paklausti, kaip ten su vietomis situacija? Ar labai iš anksto registravotės į eilę? g.gif  Kaip manote, ar įmanoma būtų gauti vietelę kitam rudeniui, jei stotumėme į eilutę, ar čia jau be šansų taip greit? smile.gif

Reiktų pereiti per darželius.. ir pakalbėti.
Atsakyti
QUOTE(Vaidutė92 @ 2014 03 15, 21:21)
Mamytės, tos kurios vedat vaikučius į darželį, norėjau paklausti, kaip ten su vietomis situacija? Ar labai iš anksto registravotės į eilę? g.gif  Kaip manote, ar įmanoma būtų gauti vietelę kitam rudeniui, jei stotumėme į eilutę, ar čia jau be šansų taip greit? smile.gif

vilties tikrai turit patekt, bet tik pereikit per darželius, kuriam priims tikrai, o kuriam gali tekt palukt smile.gif
Atsakyti

Merginos, kur dedat kinderių kokonus?

Čia jų labai reikia:

https://www.facebook...2...e=1

geram reikalui..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 03 16, 20:24)
Merginos, kur dedat kinderių kokonus?

Čia jų labai reikia:

https://www.facebook...2...e=1

geram reikalui..

kokia graži idėja thumbup.gif

Na ir orelis šiandien doh.gif ir vėl žiema sugrįžo. brrr. Ryte nuvedžiau damą į darželį, nukulniavau iki treniruoklių pasimankštinti ir pasigailėjau blush2.gif hihihi.gif užpakalį nušalt galima, o ir su vežimu privažiuot arčiau labai sunku doh.gif galėjo bent jau tą dangą patiest aplink treniruoklius doh.gif Na ką - teks laukt geresnių orų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2014 03 17, 10:54)
kokia graži idėja thumbup.gif

Na ir orelis šiandien doh.gif  ir vėl žiema sugrįžo. brrr. Ryte nuvedžiau damą į darželį, nukulniavau iki treniruoklių pasimankštinti ir pasigailėjau blush2.gif  hihihi.gif užpakalį nušalt galima, o ir su vežimu privažiuot arčiau labai sunku doh.gif  galėjo bent jau tą dangą patiest aplink treniruoklius doh.gif Na ką - teks laukt geresnių orų unsure.gif

tai- va- prašom rinkti kokonus ir perduoti man- aš nusiųsiu , kam reikia.. Už tai gausite kokį gyvūnėlį.. smile.gif 4u.gif

O ras tikrai košmariškas- tai ryte mažoji keliavo į išankstinę grupę, kad tėtis spėtų nuvežti.
Atsakyti
Orelis tikrai ne kazka schmoll.gif bet pakentet reikia iki savaitgalio, grys pavasaris biggrin.gif thumbup.gif
Papasakok kur cia treniruokliai? Kaip suprantu kazkur po atviru dangum? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gug1 @ 2014 03 17, 21:57)
Orelis tikrai ne kazka  schmoll.gif  bet pakentet reikia iki savaitgalio, grys pavasaris  biggrin.gif  thumbup.gif
Papasakok kur cia treniruokliai? Kaip suprantu kazkur po atviru dangum?  mirksiukas.gif

vieni Amalių pervažą perėjus yra, o kiti Masiulio gatvėj prie daugiabučio (link Maximos, pačiam gale). Vakar buvau prie tų, kur Amalių pervažą perėjus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2014 03 18, 10:10)
vieni Amalių pervažą perėjus yra, o kiti Masiulio gatvėj prie daugiabučio (link Maximos, pačiam gale). Vakar buvau prie tų, kur Amalių pervažą perėjus hihihi.gif

Šiandien aš namie su mažąja.. Atsikėlė užkimusi visai.. bet temperatūros nėr.. biggrin.gif Dabar va pavalgė, kaip ir kimimas sumažėjo..Žodžiu, liko namuose..

O kur už Amalių pervažos yra? nes aš žinau tik tuos prie maimos ir daugiabučių kiemuose prie kapų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 18 kovo 2014 - 09:22
QUOTE(vilkra @ 2014 03 18, 09:21)
Šiandien aš namie su mažąja.. Atsikėlė užkimusi visai.. bet temperatūros nėr.. biggrin.gif Dabar va pavalgė, kaip ir kimimas sumažėjo..Žodžiu, liko namuose..

O kur už Amalių pervažos yra? nes aš žinau tik tuos prie maimos ir daugiabučių kiemuose prie kapų..

yra yra. Aš su mašina važiuodama užmačiau, vakar buvau nuėjus. Aišku, ten Amaluose jie šiek tiek kitokie nei kad prie Maximos. Nežinau, gal gyventojai ten patys savo lėšomis juos įsirengė g.gif nežinau, bet jokių iškabų ar lentelių nėra, kad privatu, negali ir t.t., todėl ir naudojausi ax.gif

Nelėkčiau šiandien perpiet į sporto klubą, šaukčiau, jog jungtumeis pasivaikščiojimui rolleyes.gif ką čia sumasčius, mh? g.gif Bet sporto nenoriu atsisakyt. Reik lašinuką numest po gimdymo, o tai vasarą maudymuko taip ir neužsidėsiu, jei nepradėsiu dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina'M: 18 kovo 2014 - 09:34
QUOTE(Lina'M @ 2014 03 18, 10:32)
yra yra. Aš su mašina važiuodama užmačiau, vakar buvau nuėjus. Aišku, ten Amaluose jie šiek tiek kitokie nei kad prie Maximos. Nežinau, gal gyventojai ten patys savo lėšomis juos įsirengė g.gif  nežinau, bet jokių iškabų ar lentelių nėra, kad privatu, negali ir t.t., todėl ir naudojausi ax.gif

Nelėkčiau šiandien perpiet į sporto klubą, šaukčiau, jog jungtumeis pasivaikščiojimui rolleyes.gif ką čia sumasčius, mh? g.gif  Bet sporto nenoriu atsisakyt. Reik lašinuką numest po gimdymo, o tai vasarą maudymuko taip ir neužsidėsiu, jei nepradėsiu dabar lotuliukas.gif

lėk į klubą.. 4u.gif Mes bandysim eiti parduotuvėn.. Šiandien MB gimtadienis- o tortą vakar suvalgėm- bandysiu iškepti keksiukų ..

Atsakyti