Įkraunama...
Įkraunama...

Petrašiūnų mamytės

QUOTE(vilkra @ 2014 03 01, 12:25)
Nelabai aš kažkur įsiliejus.. blush2.gif  tik šiaip sėdžiu be darbo- tai šioks toks užsiėmimas.  O mažoji su ausų uždegimu ir neaikiu kosuliu mane namuose kankina.. doh.gif

O nieko nerandi pagal specialybę ar tiesiog neieškai? Domiuos, nes sumasčiau rudenį naujai įstot, noriu dar vienos specialybės blush2.gif praktikos kaip ir turiu, bet daug kas prašo ir diplomo, tai sakau, jog papildomas prie jau turimo nepamaišys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2014 03 01, 16:42)
O nieko nerandi pagal specialybę ar tiesiog neieškai? Domiuos, nes sumasčiau rudenį naujai įstot, noriu dar vienos specialybės  blush2.gif praktikos kaip ir turiu, bet daug kas prašo ir diplomo, tai sakau, jog  papildomas prie jau turimo nepamaišys bigsmile.gif

nerandu verysad.gif Buvau radusi-, bet bankrutavo ..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 03 01, 16:07)
nerandu  verysad.gif  Buvau radusi-, bet bankrutavo ..

kaip gaila. Nieko, rasi kur bus dar geriau cool.gif
Iš mūsų rajono nebėgsit kaip buvot žadėję?
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2014 03 01, 19:47)
kaip gaila. Nieko, rasi kur bus dar geriau cool.gif
Iš mūsų rajono nebėgsit kaip buvot žadėję?

kažkada reiks- bet kuo toliau tas laikas- tuo geriau mums..
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2014 02 24, 15:52)
Pirmasis Petrašiūnų mamyčių turgelis jau kovo 2d. 12val. įvyks Petrasiunu mokykloje Gimbutienes g., galima viskuo prekiauti, bus koncertas...... dalyvavimas nemokamas.Placiau faceeboke

Na bandysim apsilankyt smile.gif Turetu but idomu...
Papildyta:
QUOTE(pro100egle @ 2014 02 28, 14:00)
Sveikos mamytes!
su esima esame naujokai Petrasiunuose, o ir siaip Kaune tik 1,5 metu, todel svarsciau gal yra mamyciu einanciu su mazyliais pasivaikscioti? butu malonu su bendramintem pabendrauti. Musu mazyliui 3 men 3 sav. gyvenam R. Kalantos g. prie ziedo salia silo.  Ir siaip norim susipazinti ir pasiprasyti i jusu buri smile.gif 4u.gif

Sveika, mes vaikstinejam su maze, tik maniskei jau 1m. 2men. smile.gif Aisku, galetume kada susitikt mirksiukas.gif mes irgi prie ziedo gyvenam.
Atsakyti
Na, vat pirmasis Petrasiunu mamyciu turgelis jau ivyko.Galvoju, kaip pirmam kartui tai viskas buvo neblogai, Vilkros mergaite saunuole - pagrojo su kanklemis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2014 03 02, 17:56)
Na, vat pirmasis Petrasiunu mamyciu turgelis jau ivyko.Galvoju, kaip pirmam kartui tai viskas buvo neblogai, Vilkros mergaite saunuole - pagrojo su kanklemis  thumbup.gif

labai įsibaimino iki grojimo. unsure.gif kitą kartą reik iš karto- atėjo- pagrojo ir laisva..
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2014 03 02, 16:56)
Na, vat pirmasis Petrasiunu mamyciu turgelis jau ivyko.Galvoju, kaip pirmam kartui tai viskas buvo neblogai, Vilkros mergaite saunuole - pagrojo su kanklemis  thumbup.gif

aš FB užmačiau seniūnaitės info kad bus kanklininkės, tai iškart apie tavo mergaitę pagalvojau thumbup.gif šaunuolė, kad taip drąsiai dalyvauja. Galėtų rajono valdžia kokią padėką už tai skirti tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2014 03 02, 20:51)
aš FB užmačiau seniūnaitės info kad bus kanklininkės, tai iškart apie tavo mergaitę pagalvojau thumbup.gif  šaunuolė, kad taip drąsiai dalyvauja. Galėtų rajono valdžia kokią padėką už tai skirti tikrai mirksiukas.gif

gal tiek to.. pagrojo tik vieną kūrinuką iš trijų paruoštų. Kitą kartą gal bus drąsesnė. beje- ją kalbina ir darželyje pagroti.
Atsakyti
gal kurią dieną susitinkam gyvai paplepėt?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2014 03 03, 18:27)
gal kurią dieną susitinkam gyvai paplepėt?? bigsmile.gif

kaip faina būtų- nors ir rytoj.. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 03 03, 17:42)
kaip faina būtų- nors ir rytoj.. thumbup.gif  drinks_cheers.gif

apie kokią 12 ar 12.30 tiktų?
Atsakyti