Įkraunama...
Įkraunama...

Petrašiūnų mamytės

QUOTE(viktner @ 2014 02 13, 22:53)
Kovo 2d. planuojama drabužių, žaislų mugė.Taip, kad ruoškimės......Kaip paaiškės mugės vieta ir laikas parašysiu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

OOO.. biggrin.gif Vikner, o muzikuontę vieną priimsit į mugę?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 02 14, 00:40)
OOO.. biggrin.gif  Vikner, o muzikuontę vieną priimsit į mugę?

Priimsim ir muzikuontę ir dainorėlius....
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2014 02 14, 14:08)
Priimsim ir muzikuontę ir dainorėlius....

rankdarbiais bus galima prekiauti? bendelėmis? Ir kur daugmaž planuojate? Po stogu ar lauke? Nes mano vyresnioji jau spirga, kaip nori kieme kaziuko mugę organizuoti.. manau, šaunu būtų didesnėje.. Ir dar.. Ar galima jos metu platinti skrajutes su vienos gyvūnų prieglaudėlės koordinatėmis? blush2.gif ir gal kos telefoni Nr yra, kur pasiskambinti galima?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 02 14, 15:49)
rankdarbiais bus galima prekiauti? bendelėmis? Ir kur daugmaž planuojate? Po stogu ar lauke? Nes mano vyresnioji jau spirga, kaip nori kieme kaziuko mugę organizuoti.. manau, šaunu būtų didesnėje.. Ir dar.. Ar galima jos metu platinti skrajutes su vienos gyvūnų prieglaudėlės koordinatėmis? blush2.gif  ir gal kos telefoni Nr yra, kur pasiskambinti galima?

Tiksliai žinau, kad bus po stogu.Kaip ką nors sužinosiu daugiau parašysiu ir tel. nr.
Jus dar kalbinkit kaimynus ir kaimynes, kad dalyvautu, po 24d. bus iškabinti skelbimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2014 02 14, 18:13)
Tiksliai žinau, kad bus po stogu.Kaip ką nors sužinosiu daugiau parašysiu ir tel. nr.
Jus dar kalbinkit kaimynus ir kaimynes, kad dalyvautu, po 24d. bus iškabinti skelbimai  thumbup.gif

O kaip idomu smile.gif Cia kazkur Petrasiunuose bus ?
Atsakyti
QUOTE(gug1 @ 2014 02 15, 13:20)
O kaip idomu  smile.gif  Cia kazkur Petrasiunuose bus ?

Taippppp thumbup.gif Tikiuosi seniunaite musu nepaves...
Atsakyti
Na ką mielosios mamytės ruošiame kraitelį ir į PIRMĄJĮ PETRAŠIŪNŲ mamyčių turgelį visos. Turgelis vyks KOVO mėn. 2d. 12 val. Petrašiūnų mokykloje, bus ir turgelis ir vaikų programėlė. Oficialų kvietimą kuriuo galėsime dalintis paidalinsiu po kelių dienelių

Cituoju seniunaites skelbima
Butu gerai, kad dalyvaujančios mamytes man parašytų į AŽ
Atsakyti
Pirmasis Petrašiūnų mamyčių turgelis jau kovo 2d. 12val. įvyks Petrasiunu mokykloje Gimbutienes g., galima viskuo prekiauti, bus koncertas...... dalyvavimas nemokamas.Placiau faceeboke
Atsakyti
Sveikos mamytes!
su esima esame naujokai Petrasiunuose, o ir siaip Kaune tik 1,5 metu, todel svarsciau gal yra mamyciu einanciu su mazyliais pasivaikscioti? butu malonu su bendramintem pabendrauti. Musu mazyliui 3 men 3 sav. gyvenam R. Kalantos g. prie ziedo salia silo. Ir siaip norim susipazinti ir pasiprasyti i jusu buri smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pro100egle @ 2014 02 28, 15:00)
Sveikos mamytes!
su esima esame naujokai Petrasiunuose, o ir siaip Kaune tik 1,5 metu, todel svarsciau gal yra mamyciu einanciu su mazyliais pasivaikscioti? butu malonu su bendramintem pabendrauti. Musu mazyliui 3 men 3 sav. gyvenam R. Kalantos g. prie ziedo salia silo.  Ir siaip norim susipazinti ir pasiprasyti i jusu buri smile.gif 4u.gif

tai tam gale- rasit mamyčių.. 4u.gif Lina M iš ten. mirksiukas.gif ir turi šviežutėlį mažutėlį.. wub.gif Šiaip ir aš laisva- tik mano partizanės jau didelės.. jaunėlė 2,5 metų. bet, kai pasveiks- galėsim pasivaikščioti.
Atsakyti
QUOTE(pro100egle @ 2014 02 28, 14:00)
Sveikos mamytes!
su esima esame naujokai Petrasiunuose, o ir siaip Kaune tik 1,5 metu, todel svarsciau gal yra mamyciu einanciu su mazyliais pasivaikscioti? butu malonu su bendramintem pabendrauti. Musu mazyliui 3 men 3 sav. gyvenam R. Kalantos g. prie ziedo salia silo.  Ir siaip norim susipazinti ir pasiprasyti i jusu buri smile.gif 4u.gif

sveikinam atsikrausčius 4u.gif
mūsų šeimą prieš porą savaičių papildė mažylis. Dabar dukrytė sumastė apsirgti, tad šiek tiek karaliaujam namučiuos - viliuos, kad kitą savaitę jau iškeliaus ji į dražiuką ir galėsiu išlysti pasivaikščioti, nes jaučiuos užsisedėjusi namučiuos blush2.gif kažkaip su dviem kleckais viena dar bijau išeit kur toliau nei iki mašinos lotuliukas.gif
beje, į mūsų namą neseniai atsikraustė jauna šeima. Gal kartais kaimynai esam, mh? 129 namas?

QUOTE(vilkra @ 2014 02 28, 14:41)
Šiaip ir aš laisva- tik mano partizanės jau didelės.. jaunėlė 2,5 metų. bet, kai pasveiks- galėsim pasivaikščioti.

žiūriu labai įsiliejusi į tuos seniūnaičių reikalus esi thumbup.gif šaunuolė, kad taip platini visus renginukus rajone. Smagu atrasti kažką naujo, kad ir tą naujovę prie marių - žaidimo aikštelę, anais metais jos dar nematėm bigsmile.gif
Gaila, kad šiandien nepavyks sudalyvaut rajone mamyčių turgelyje. Jaučiu, kad smagus renginys bus rolleyes.gif
O kas tavo panelytei? Kaip didžioji laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2014 03 01, 13:21)

žiūriu labai įsiliejusi į tuos seniūnaičių reikalus esi thumbup.gif  šaunuolė, kad taip platini visus renginukus rajone. Smagu atrasti kažką naujo, kad ir tą naujovę prie marių - žaidimo aikštelę, anais metais jos dar nematėm bigsmile.gif
Gaila, kad šiandien nepavyks sudalyvaut rajone mamyčių turgelyje. Jaučiu, kad smagus renginys bus rolleyes.gif
O kas tavo panelytei? Kaip didžioji laikosi?

Nelabai aš kažkur įsiliejus.. blush2.gif tik šiaip sėdžiu be darbo- tai šioks toks užsiėmimas. O mažoji su ausų uždegimu ir neaikiu kosuliu mane namuose kankina.. doh.gif
Atsakyti