QUOTE(gug1 @ 2014 01 26, 19:10)
Is tikro as ir taip mastau, kad pradzioj vis tiek kol apsipras, tai po pusdieni pabus, taip ir ateis tas sausis
na tikrai taip.. be to 1,5metų vaikai adaptuojasi, nei 2- mečiai, jau vien dėl" 2-jų metų krizės"..
QUOTE(vilkra @ 2014 01 26, 18:38)
na tikrai taip.. be to 1,5metų vaikai adaptuojasi, nei 2- mečiai, jau vien dėl" 2-jų metų krizės"..
jetus kiek tų krizių pas tuos vaikus 2mečių krizę, 3mečių krizė ir t.t. Nors maži vaikai, maži rūpesčiai, bet vistiek
QUOTE(viktner @ 2014 02 10, 12:45)
Blogą nuorodą įkėlei Rodo pėdkelnes
QUOTE(Lina'M @ 2014 02 10, 17:03)
Blogą nuorodą įkėlei Rodo pėdkelnes
Kaip Tu puškoryte- kada reiks kasas pasileisti ir stalčius atidaryti?
QUOTE(vilkra @ 2014 02 10, 16:36)
Kaip Tu puškoryte- kada reiks kasas pasileisti ir stalčius atidaryti?
užsicementavo mano kleckas pilve ir kažkaip visai nebežada krapštytis lauk vaikščiosiu kaip tikras drambliukas matyt
QUOTE(Lina'M @ 2014 02 10, 17:37)
užsicementavo mano kleckas pilve ir kažkaip visai nebežada krapštytis lauk vaikščiosiu kaip tikras drambliukas matyt
matyt, greitu laiku gydytojams truks kantrybė ir bus išprašytas lauk.. laikykis.. Aš vėl bedarbė ( firma bankrutavo) tai jei kas- duok žinią..padėsim kuom galėsim..
QUOTE(vilkra @ 2014 02 10, 16:41)
matyt, greitu laiku gydytojams truks kantrybė ir bus išprašytas lauk.. laikykis.. Aš vėl bedarbė ( firma bankrutavo) tai jei kas- duok žinią..padėsim kuom galėsim..
o tai tau kaip nenuskilo kažkaip paskutiniu metu vis išgirstu, kad va viena ar kita įmonė bankrutavo. Matyt kažkoks etapas apsivalymui įmonių užėjo.
Tai buvau šiandien jau su prašymu, jog krapštytų lauk, ale gydytojas (tiksliau jo akušerė) atsisakė, nes matai tai jai pasirodė itin nenatūralu ji prisakė laukt pradžios ir viskas
QUOTE(Lina'M @ 2014 02 10, 19:37)
o tai tau kaip nenuskilo kažkaip paskutiniu metu vis išgirstu, kad va viena ar kita įmonė bankrutavo. Matyt kažkoks etapas apsivalymui įmonių užėjo.
Tai buvau šiandien jau su prašymu, jog krapštytų lauk, ale gydytojas (tiksliau jo akušerė) atsisakė, nes matai tai jai pasirodė itin nenatūralu ji prisakė laukt pradžios ir viskas
Vaje-, manau, kad tikrai sunku tau .. Laikykis.. Sako yra nat. būdų mažylį paskubinti..
Susirinkit faceeboke Petrasiunu mamos renkasi čia, priims į grupę
Seniunaitė žada organizuoti daug renginuku mūsų Petrašiūnuose, mes jai padėsim ir dalyvausim
Seniunaitė žada organizuoti daug renginuku mūsų Petrašiūnuose, mes jai padėsim ir dalyvausim
Kovo 2d. planuojama drabužių, žaislų mugė.Taip, kad ruoškimės......Kaip paaiškės mugės vieta ir laikas parašysiu