Įkraunama...
Įkraunama...

Petrašiūnų mamytės

QUOTE(Lina'M @ 2014 01 14, 14:13)
o kodėl dvejoji ar verta eit nuo rugsėjo?

Kazkaip galvoju, kad ar lb maza bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gug1 @ 2014 01 15, 16:19)
Kazkaip galvoju, kad ar lb maza bus  smile.gif

o amžius koks bus?
Atsakyti
mielos mamytes, gal kas turit pazystamu mamu, mociuciu, tetuciu galinciu ir norinciu papildomai uzsidirbti priziurint 2 metu mergyte lgos atveju. maziuke pradejo daznai sirgti, o as tik i darba grizau, artimuju, kam galetume palikti arti nera. Betkokia info rasykit i AZ.
Atsakyti
Bus 1m.9men. smile.gif O tu keliu savo mergina leidai? Ir ar noriai ejo?
Atsakyti
QUOTE(gug1 @ 2014 01 18, 13:41)
Bus 1m.9men.  smile.gif  O tu keliu savo mergina leidai? Ir ar noriai ejo?

mes pradėjom eit 1metai ir 5mėn ir 3savaitės berots. Visiškai jokių bėdų neturėjom. Mes netgi po 2sav pakeitėm darželio grupę į kurią pradėjom eit (keitėm dėl darbo laiko, nes mums prailgintos reikėjo).
Aišku, mano dama mėgsta bendrauti, draugiška yra, mes visad su daug vaikų ir svetimų žmogeliukų bendravom.... Bet auklėtojos irgi nerealios. Vaikui labai daug dėmesio rodė, padėjo, kad ta adaptacija dar lengvesnė būtų.
Atsakyti
Na mano irgi bendraujanti, bet mama kazkur netoli irgi turi buti smile.gif tai ir mastau kazi kaip cia mum bus. o kaip su ligom? ar daznai sirgot pradzioj?
Atsakyti
QUOTE(gug1 @ 2014 01 21, 12:50)
Na mano irgi bendraujanti, bet mama kazkur netoli irgi turi buti  smile.gif  tai ir mastau kazi kaip cia mum bus. o kaip su ligom? ar daznai sirgot pradzioj?

Visiškai nesirgom. 3 x tfiu, kažkaip laimingai mums su visu šituo praėjo ir einasi dabar. Ir grupėje dauguma supratingų tėvelių, kurie neveda snargliuotų ar kostinčių vaikučių. Kažkaip vyrauja tvarka grupė - ateiti jau pasveikus thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai pasiseke ir sekas biggrin.gif Taip ir toliau thumbup.gif O mes dar turim biski laiko pagalvot, sake birzeli sudarines grupes, tuomet ir reikia zinot, nors as parasiau prasyma nuo rugsejo...
Atsakyti
QUOTE(gug1 @ 2014 01 21, 21:27)
Tikrai pasiseke ir sekas  biggrin.gif  Taip ir toliau  thumbup.gif  O mes dar turim biski laiko pagalvot, sake birzeli sudarines grupes, tuomet ir reikia zinot, nors as parasiau prasyma nuo rugsejo...

labas vakaras-

mano mažosios grupėj dalis tėvų darė taip- vaiką užrašė nuo rugsėjo, o leido nuo sausio. Iš gydytojų paėmė pažymas, kad vaikas serga.. Jokių problemų. nes priešingu atveju- gali nutikti taip- rugsėjo mėnesį suformuos pilnas grupes ir nuo naujųjų vietų nebebus.
Atsakyti
Bet kazi ar gyd taip lengvai duoda tas pazymas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gug1 @ 2014 01 23, 23:11)
Bet kazi ar gyd taip lengvai duoda tas pazymas? g.gif

Nuo gydytojos priklauso- mūsiškė- be problemų.. Šiaip - vaikams -ir sloga yra liga, dėl kurios jie gali neiti į darželį.. mirksiukas.gif Pasikalbėkit su gydytoja. Kita vertus- jei leisi anksčiau- ir pati turėsi laiko sau, po pusdienį, jei nenorėsi visą dieną laikyti darželyje. O kai pradėsi eiti darban- vaikas bus jau apsipratęs su darželiu.
Atsakyti
man irgi įdomu. Tai nejau kas mėnesį taip ir kulniuoja tie tėveliai iki daržiuko su tom pažymom,kad vaikutis serga? g.gif
Atsakyti