Įkraunama...
Įkraunama...

Petrašiūnų mamytės

Sveikutes! noriu prisijungti prie jusu burelio..
esam jauni teveliai,man 21m... auginam du berniukus,vienas 4m-Rokas,o kitam si menesiuka 3m.
gyvenam prie pasto,vaikiukai lanko darzeli "drevinukas"...
na va,siek tiek papasakojau apie savo seimyna,jei kas dar ydomu,klauskit-atsakysiu wink.gif)

maciau kalbejot apie patekima i darzeli.. na istikruju patys labai nustebome,bet i darziuka papuoleme labai greitai... uzrasem geguzes pabaigoje,birzelio pradzioje... apie liepos men jau zinojome,kad patekome,tai nuo rugsejo men pradejome lankyti... jokiu kysiu neneseme... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhulikele: 08 sausio 2014 - 11:19
QUOTE(zhulikele @ 2014 01 08, 11:19)
gyvenam prie pasto,vaikiukai lanko darzeli "drevinukas"...
na va,siek tiek papasakojau apie savo seimyna,jei kas dar ydomu,klauskit-atsakysiu wink.gif)

o į kokią grupę einat? Nors jaučiu, kad jūs jau darželio, o ne lopšiuko grupėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2014 01 08, 13:58)
o į kokią grupę einat? Nors jaučiu, kad jūs jau darželio, o ne lopšiuko grupėje smile.gif

maziukui kaip ir priklausytu dar lopseliuku grupe,bet abu paskyre i viena grupe- "peledziuku" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2014 01 08, 16:10)
maziukui kaip ir priklausytu dar lopseliuku grupe,bet abu paskyre i viena grupe- "peledziuku" ax.gif

mes su kiškiais dar draugausim iki rudens jaučiu
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2014 01 08, 21:09)
mes su kiškiais dar draugausim iki rudens jaučiu

o tai musu grupe beveik virs jusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2014 01 09, 12:15)
o tai musu grupe beveik virs jusu biggrin.gif

vaikučiai visad spėja pavalgyt, kai reik vaikščioti į tą valgyklėlę? Man visad užkliūna, jog didesni vaikučiai jau eina patys iki valgyklos ir ten valgo. Kažkaip keista. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2014 01 09, 12:19)
vaikučiai visad spėja pavalgyt, kai reik vaikščioti į tą valgyklėlę? Man visad užkliūna, jog didesni vaikučiai jau eina patys iki valgyklos ir ten valgo. Kažkaip keista. blush2.gif

na musu grupe kiek pastebejau,tai visada eina kiek anksciau nej ju laikas.. pradzioj kai pratinau prie darziuko,eidavau kelis rytus kartu i valgykla del maziuko,jei kuris vaikiukas nespeja pavalgyti,jo palaukia. kazkaip niekad ir nesiskunde vaikai,kad nespejo ar liko nepavalge.. is pat pradziu ir as labai nustebau,buvo baisu tiesa pasakius.. nes mano mazius,dar kaip ir nelabai mokejo laiptais lipti,visa laik uz rankos vedamas lipdavo,o kai pamaciau,kad eis patys i valgykla,po du susikabine,tai taip baisu man buvo... bet aciu D,nej kart neissidrebe,o ir laiptais ismoko lipti ;DD
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2014 01 09, 12:45)
na musu grupe kiek pastebejau,tai visada eina kiek anksciau nej ju laikas.. pradzioj kai pratinau prie darziuko,eidavau kelis rytus kartu i valgykla del maziuko,jei kuris vaikiukas nespeja pavalgyti,jo palaukia. kazkaip niekad ir nesiskunde vaikai,kad nespejo ar liko nepavalge..  is pat pradziu ir as labai nustebau,buvo baisu tiesa pasakius.. nes mano mazius,dar kaip ir nelabai mokejo laiptais lipti,visa laik uz rankos vedamas lipdavo,o kai pamaciau,kad eis patys i valgykla,po du susikabine,tai taip baisu man buvo... bet aciu D,nej kart neissidrebe,o ir laiptais ismoko lipti ;DD

jūsų grupė gal prailginta? Iš mūsų šiemet šitą džiaugsmą atėmė. Anksčiau taip patogu buvo, nes V darbas nuo 7, tai jis 7 nuvesdavo panelę, o po darbo pasiimdavo. Šiemet sutrumpino laiką, tai tik nuo 7.30 pradeda dirbti sad.gif
o kaip su priešpiečiais, pavakariais pas jus? Irgi vaikai eina į tą valgyklėlę ar jau į grupę jiems atneša? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2014 01 09, 12:54)
jūsų grupė gal prailginta? Iš mūsų šiemet šitą džiaugsmą atėmė. Anksčiau taip patogu buvo, nes V darbas nuo 7, tai jis 7 nuvesdavo panelę, o po darbo pasiimdavo. Šiemet sutrumpino laiką, tai tik nuo 7.30 pradeda dirbti sad.gif
o kaip su priešpiečiais, pavakariais pas jus? Irgi vaikai eina į tą valgyklėlę ar jau į grupę jiems atneša? g.gif

nea,musu grupe nuo 7.30 iki 18val. seip tas rytinis laikas tai mum nera labai svarbus,vedam visa laik beveik ant 9.. tai tokiu atveju kartais ant pysryciu jau nelabai spejam.. praktiskai pusryciu turi eiti 9val,bet jie eina 8.45-8.50... tik tiek,kad vaikai is namu visa laik iseina pavalge,jie kitaip negali,pradeda skustis,kad jiem valgyt neduodam ;DD aisku su vakariniu laiku truputi prasciau,nes V turi baigti 5 val darba... nes kol parvaziuoja,o dar pikas tuo metu,tai pasiiima panasiai apie 6...
priespieciai ir pavakariai irgi valgykleleje...
bet is dalies matau tame pliusu.. nes kol nejo i darziuka,vaikai valgydavo tik kambaryje... doh.gif o kai pradejo lankyt darziuka,pradejo patys prasyt,kad valgytu virtuveje... pradzioj net nustebaukai uzklause: -mama,mes galim virtuveje valgyt? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri zino ir galetu rekomenduoti kokia valandine aukle porai dienu per savaite metu berniukui. Mes taip pat gyvenam petrasiunuose.
Atsakyti
Seikos, mes po svenciu ilsimes biggrin.gif Mergina mano ozius rodo kaip reikiant, nzn kaip kovot reiks su jais doh.gif
Uzrasiau ir as i drevinuka, tai jokiu problemu, galim ir nuo rugsejo eit, ietu yra thumbup.gif tik ar nenusprendziau ar leist no rugsejo ar nuo sausio, reikia apsisprest iki birzelio.
Pagaliau sniego sulaukem, nors balas tas aptrauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gug1 @ 2014 01 14, 13:30)
Uzrasiau ir as i drevinuka, tai jokiu problemu, galim ir nuo rugsejo eit, ietu yra  thumbup.gif  tik ar nenusprendziau ar leist no rugsejo ar nuo sausio, reikia apsisprest iki birzelio.
Pagaliau sniego sulaukem, nors balas tas aptrauke  smile.gif

o kodėl dvejoji ar verta eit nuo rugsėjo?
Atsakyti