Įkraunama...
Įkraunama...

Petrašiūnų mamytės

QUOTE(Lina'M @ 2013 10 07, 12:24)
Sveika prisijungus 4u.gif
aš auginu 2 metukų dukrytę, jau lanko ji daržiuką, o va nuo vasario ieškosim ir mes kompanijos pasivaikščiojimui - laukiam šeimos pagausėjimo ax.gif
Ir gyvenam visai šalia thumbup.gif  gyvenam ir mes prie šilo, tiksliau priešais jį, kitoj žiedo pusėj hihihi.gif

Kaip smagu, sveikinimai su pagausejimu 4u.gif Tai visai salia gyvenam, mes irgi jei tiksliau, tai turbut dar kitoj ziedo pusej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gug1 @ 2013 10 09, 10:02)
Kaip smagu, sveikinimai su pagausejimu  4u.gif  Tai visai salia gyvenam, mes irgi jei tiksliau, tai turbut dar kitoj ziedo pusej  biggrin.gif

į kokį daržiuką užsirašėt?
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2013 10 09, 11:24)

sveikutė. O į kurį tavo mergina eina?
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2013 10 09, 10:24)

Kol kas dar niekur neuzsirasem, bet galvoju i ta kur prie humanitarines. O jus kur?
Atsakyti
QUOTE(gug1 @ 2013 10 09, 16:46)
Kol kas dar niekur neuzsirasem, bet galvoju i ta kur prie humanitarines. O jus kur?

Nors klausimas ne man- bet įkišiu savo trigrašį- galima užrašyti į du darželius. Patarčiau imti ir iš karto užrašyti. Užrašymo data- turi gana didelės įtakos mirksiukas.gif Beje- lankymo pradžią galima nukelti.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 10 09, 10:28)
sveikutė. O į kurį tavo mergina eina?

Mes einam į Drevinuką wub.gif negaliu atsidžiaugti daržiuku thumbup.gif

Gug, nedelsk, užrašyk į daržiuką greičiau, nes paskui dar vietos negausit blink.gif Iš mano sąrašo Humanitarinis iškrito, nes jame nėra lopšelio grupės. Mažiukai drauge su dideliais vaikais. Man nepatiko, nes savo pupą man teko darželin leist nuo 1,5metukų. O va Drevinuke viskas super.
Šalia Drevinuko dar yra Šilelio darželis. Jis visų labai giriamas, nes atnaujintas (nors Drevinukas neatsilieka mano akimis hihihi.gif )

O va palyginimui - aš savo panelę užrašiau 4mėn. Į Drevinuką patekom nuo norimos datos, o į Šilelį visu pusmečiu vėliau pasiūlė vietą. Tai kiek domėjausi, tai bene greičiausiai ir stebuklingai patekom be jokių kyšių hihihi.gif niekam niekur nieko nesiūliau wink.gif
Atsakyti
Supratau, reikes susiimti del darzelio blush2.gif O kokia procedura ten del uzrasymo? Reikia pasiskambint susitart, ar tiesiai eiti i darziuka su dok?
Atsakyti
QUOTE(gug1 @ 2013 10 10, 09:53)
Supratau, reikes susiimti del darzelio  blush2.gif  O kokia procedura ten del uzrasymo? Reikia pasiskambint susitart, ar tiesiai eiti i darziuka su dok?

Gali nueiti ( juk netoli gyveni) tiksliai pasakys ko reikia. Gali ir internetu užsiregistruoti. Aš ėjau- nes man smagiau akis į akį pakalbėti. Ko tikrai reikės tai vako gimimo liudijimo ir gyvenamos vietos deklaracijos.
Atsakyti
QUOTE(gug1 @ 2013 10 10, 08:53)
Supratau, reikes susiimti del darzelio  blush2.gif  O kokia procedura ten del uzrasymo? Reikia pasiskambint susitart, ar tiesiai eiti i darziuka su dok?

aš į vieną daržiuką užrašiau bendraudama akis į akį, o va Šilelyje nepagavau direktorės, tad užrašiau į jį internetu. Drėvinukui deklaruotos gyvenamosios vietos nereikėjo, o va Šilelyje be jos sakė, kad net neužrašo vaikučių.
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2013 10 10, 12:14)
aš į vieną daržiuką užrašiau bendraudama akis į akį, o va Šilelyje nepagavau direktorės, tad užrašiau į jį internetu. Drėvinukui deklaruotos gyvenamosios vietos nereikėjo, o va Šilelyje be jos sakė, kad net neužrašo vaikučių.

Labai keista..Nes mes pakartotinai nešėme deklaracijas prieš rugsėjį. sakė, pasikeitė reikalavimai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 10 10, 11:21)
Labai keista..Nes mes pakartotinai nešėme deklaracijas prieš rugsėjį. sakė, pasikeitė reikalavimai. g.gif

Na juk dukrytę 2 metai atgal užrašėme į daržiuką. Tada nereikėjo, neprašė jie jos. O nuo sausio kol lankom daržiuką nieks neprašė nieko panašaus ax.gif

o beje, jūs neišsikėlėt užmiestin kaip buvot žadėję? ax.gif Kaip tavo mažoji panelė auga?
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2013 10 10, 14:12)
Na juk dukrytę 2 metai atgal užrašėme į daržiuką. Tada nereikėjo, neprašė jie jos. O nuo sausio kol lankom daržiuką nieks neprašė nieko panašaus ax.gif
o beje, jūs neišsikėlėt užmiestin kaip buvot žadėję? ax.gif Kaip tavo mažoji panelė auga?

nea- neišsikėlėm biggrin.gif Vis dar petrašiūnietės. Auga šauniai- darželin eina irgi su noru. na, neturiu kuom skųstis. Ai , tik darbo nerandu- bet , žinau, kad rasiu. kada nors. gerai, kad tas "kadanors" ateitų kuo greičiau.
Atsakyti