Įkraunama...
Įkraunama...

Petrašiūnų mamytės

QUOTE(Lina'M @ 2013 04 21, 12:38)
galim pakartot susitikimą ir pyrago kepimą hihihi.gif

priimu, kaip kvietimą.. bigsmile.gif

Kaip darbai? Sveikatos?
Atsakyti
Tiek daug mamu su vezimeliais po petrasiunus vaiksto, o cia nei vienos ner. Negi nei viena SM nesilanko g.gif
Atsakyti
QUOTE(kete @ 2013 05 08, 18:16)
Tiek daug mamu su vezimeliais po petrasiunus vaiksto, o cia nei vienos ner. Negi nei viena SM nesilanko g.gif

lankausi, lankausi..
Atsakyti
QUOTE(kete @ 2013 05 08, 17:16)

As irgi lankausi,tik gaila tos mamos kurios vaiksto neiesko kaimyniu su vaikuciais:)
Atsakyti
Sveikutes.Mums tenka grįžti atgal į Petrašiūnus gyventi, dukrytė jau paaugo, poreikiai taip pat išaugo, bet matau temoje lankosi mamytės, kurių vaikučiai dar maži..... Na, bet vistiek bus malonu bendrauti thumbup.gif
Norėjau paklausti kokia TV esate bute pasijungusios, kiek mokate? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2013 08 02, 21:33)
Sveikutes.Mums tenka grįžti atgal į Petrašiūnus gyventi, dukrytė jau paaugo, poreikiai  taip pat išaugo, bet matau temoje lankosi mamytės, kurių vaikučiai dar maži..... Na, bet vistiek bus malonu bendrauti  thumbup.gif
Norėjau paklausti kokia TV esate bute pasijungusios, kiek mokate? doh.gif

mano vyresnioji tik metais vyresnė už taviškę mirksiukas.gif Kur gyvenat? mes mikrovisatą+ internetas +- 50LT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 02 rugpjūčio 2013 - 21:46
QUOTE(vilkra @ 2013 08 02, 23:46)
mano vyresnioji tik metais vyresnė už taviškę mirksiukas.gif  Kur gyvenat? mes mikrovisatą+ internetas +- 50LT

Supratau thumbup.gif Nusprendžiau, kad persikelsiu teo internet, nes moku nedaug ir tokia galimybe iš Teo pusės yra.Gyvenam už parduotuvės "Žalia stotele".Kokia mokyklą lanko tavo vyresnioji?
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2013 08 08, 16:45)
Supratau  thumbup.gif  Nusprendžiau, kad persikelsiu teo internet, nes moku nedaug ir tokia galimybe iš Teo pusės yra.Gyvenam už parduotuvės "Žalia stotele".Kokia mokyklą lanko tavo vyresnioji?

mano baigė humanitarinę pradinę- Nuo rugsėjo keliaus į Kudirkos.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 08 08, 18:39)
mano baigė humanitarinę pradinę- Nuo rugsėjo keliaus į Kudirkos.

Tikrai žiūriu tarp mūsų mergaičių lygiai metai laiko skirtumas thumbup.gif
O kokioje vietoje Jūs gyvenate?
mes šiandien užsirašėme į Girstučio baseiną( lankėm anksčiau Miško g.) nuo naujųjų mokslo metų...... bandysim lygiuotis į Rūtą Meilutytę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2013 08 09, 17:19)
Tikrai žiūriu tarp mūsų mergaičių lygiai metai laiko skirtumas  thumbup.gif
O kokioje vietoje Jūs gyvenate?
mes šiandien užsirašėme į Girstučio baseiną( lankėm anksčiau Miško g.) nuo naujųjų mokslo metų...... bandysim lygiuotis į Rūtą Meilutytę thumbup.gif

Šaunu thumbup.gif Mano irgi norėtų baseiną lankyti- ir aš norėčiau- laikysenai labai gerai, bet šiemet daug permainų,+ baiginės muzikos mokyklą- manau, nespės. Reiks gal po metų pagalvoti.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 08 09, 18:27)
Šaunu thumbup.gif  Mano irgi norėtų baseiną lankyti- ir aš norėčiau- laikysenai labai gerai, bet šiemet  daug permainų,+ baiginės muzikos mokyklą- manau, nespės. Reiks gal po metų pagalvoti.

Kokiu instrumentu groja?Maniškė metus laiko mokėsi pianinu privačiai, bet aš tik už muzikos mokyklą.
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2013 08 10, 21:29)
Kokiu instrumentu groja?Maniškė metus laiko mokėsi pianinu privačiai, bet aš tik už muzikos mokyklą.

Kankliuoja mano panelikė
Atsakyti