QUOTE(Lina'M @ 2013 01 27, 13:52)
Sveika prisijungus. Aš irgi netoli pervažos gyvenu. Tik kad va, mano panelė jau pradėjo darželį lankyt tai mes jau retai ir beišeinam pasivaikščiot vakarais..
Vilkra, kaip augate jūs?
Vilkra, kaip augate jūs?
labukas,
papasakok placiau kaip sekasi mazajai darzeli adaptuotis, kuri dazeli lankote ?
sveikos. kazkada, pries kelis metus , lyg buvo sneketa, kad petrasiunuose , kazkokia moteriske namuose daro depiliacijas, gal ir manikiurus. gal turite kuri kontaktus?
QUOTE(glolita @ 2013 02 03, 12:55)
labukas,
Lankom Drevinuką. Nerealiai patenkinta esu darželiu. Patekom į grupę su puikiom auklėtojom. Bent jau man jos pokolkas patinka (na gal viena tokia perdėtai rūpestinga ir pastoviai mažiau aprengtą vaiką visad prirengia šiltai, bet čia smulkmė) Visa kita super. Adaptavomės, tai begalo greitai. Jau pirmą dieną atėjus auklėtoja ją pasodino su visais valgyt ir pasakė, jog drąsiau galėjau ne kelioms valandoms, o visai dienai palikti Na, mano panelė begalo komunikabili, bendraujanti ir nebijanti likti su kitais, nes nuo mažens stengiausi pratinti prie to.
Darželį pradėjom lankyt sausį, kai dukrytei buvo 1,7metai.
QUOTE(mabi @ 2013 02 03, 12:57)
sveikos. kazkada, pries kelis metus , lyg buvo sneketa, kad petrasiunuose , kazkokia moteriske namuose daro depiliacijas, gal ir manikiurus. gal turite kuri kontaktus?
neteko girdėt
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2013 01 27, 13:56)
Auga partizanė tokia kaip sesuo.. O aš taip tikėjausi ramesnio vaiko.. sveika, greita, padūkus rausvaplaukė.. Nuo balandžio ir saviškę žadu leisti darželin..
į kurį keliausite?
QUOTE(Lina'M @ 2013 02 03, 15:12)
Žadėjom leisti į "Šilelį"- bet nuo balandžio nėra vietos lopšelyje-, sakė, paprastai atsilaisvina- šiemet dar nei vienas lopšelinukas "nepabėgo". Taigi laukiam. O drevinuke, gal lopšelyje yra laisvų vietų?
QUOTE(vilkra @ 2013 02 03, 15:36)
Žadėjom leisti į "Šilelį"- bet nuo balandžio nėra vietos lopšelyje-, sakė, paprastai atsilaisvina- šiemet dar nei vienas lopšelinukas "nepabėgo". Taigi laukiam. O drevinuke, gal lopšelyje yra laisvų vietų?
sausį atsilaisvino trys vietos ir iškart jos visos užsipildė, tad neaišku kaip bus balandį. Bet tikrai verta nueiti anksčiau pasidomėti pas direktorę dėl vietų.
p.s. aš jokio kyšio nedaviau
AŪŪŪŪŪŪ ar yra gyvų, namuose esančių ir pavasario sulaukusių mamyčių?
QUOTE(kete @ 2013 04 19, 20:56)
Yra gyvų, tik kad labai jau šitoj temoj tylu. Visos matomai pavasarine saule dziaugiasi
Džiaugtis keliese smagiau...
QUOTE(vilkra @ 2013 04 15, 10:09)
AŪŪŪŪŪŪ ar yra gyvų, namuose esančių ir pavasario sulaukusių mamyčių?
Na gal jau pradėjote lankyti daržiuką?? kaip jūs augate?
Pradėjau dirbti, pakeičiau net darbovietę - kaip keista- už lango toks geras oras, o su dukryte nėra kaip išeit pasivaikščiot Vakar buvom išėję vakare prie Kauno marių matos, kad pavasaris - mašinų pilna ir visi tik geria ten nepamenu ar ir aš taip iki vaikui atsirandant elgiausi
QUOTE(Lina'M @ 2013 04 20, 13:42)
Na gal jau pradėjote lankyti daržiuką?? kaip jūs augate?
Pradėjau dirbti, pakeičiau net darbovietę - kaip keista- už lango toks geras oras, o su dukryte nėra kaip išeit pasivaikščiot Vakar buvom išėję vakare prie Kauno marių matos, kad pavasaris - mašinų pilna ir visi tik geria ten nepamenu ar ir aš taip iki vaikui atsirandant elgiausi
nea- daržiukas tik nuo rugsėjo. O šiaip lyg ir neblogai- auga, gudrėja mano partizanė. Abi partizanės. Kaip Jūs? Vis einu į "Šilą" ir prisimenu maskarponės pyragą..
QUOTE(vilkra @ 2013 04 20, 18:04)
nea- daržiukas tik nuo rugsėjo. O šiaip lyg ir neblogai- auga, gudrėja mano partizanė. Abi partizanės. Kaip Jūs? Vis einu į "Šilą" ir prisimenu maskarponės pyragą..
galim pakartot susitikimą ir pyrago kepimą