Įkraunama...
Įkraunama...

Petrašiūnų mamytės

QUOTE(Lina'M @ 2012 12 13, 11:12)
mes nuo sausio 1d.  todėl išvis stresas man didžiausias tie darželiai, nes jei ne - teks ieškotis auklės.

o jūs niekur neužrašę? dabar kas prižiūri? Ar pati nebedirbi?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 12 13, 10:52)
o jūs niekur neužrašę? dabar kas prižiūri? Ar pati nebedirbi?

tai dabar sesė, mano močiutė arba mama... Pilna norinčių, bet pastovios jokios neturiu...
aš studijuoju ir truputėlį dirbu. PIlnumoje dar negalėjau sugrįžti...
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2012 12 13, 11:55)
tai dabar sesė, mano močiutė arba mama... Pilna norinčių, bet pastovios jokios neturiu...
aš studijuoju ir truputėlį dirbu. PIlnumoje dar negalėjau sugrįžti...

Smagu-kad turi, kas padeda...Aš neturiu nieko.. ta prasme, tėvai yra- bet jau nebepajėgūs prižiūrėti tokio amžiaus vaiko. tai ir leidžiu į darželį nuo 1,5 metų, kad bent pirmas ligas prasirgtų..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 12 13, 11:08)
Smagu-kad turi, kas padeda...Aš neturiu nieko.. ta prasme, tėvai yra- bet jau nebepajėgūs prižiūrėti tokio amžiaus vaiko. tai ir leidžiu į darželį nuo 1,5 metų, kad bent pirmas ligas prasirgtų..

o kaip didžioji panelė auga?
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2012 12 15, 12:00)
o kaip didžioji panelė auga?

gerai.. Kartais atrodo, kad ragai greičiau už ją auga.. kartais-visai šaunus žmogus auga.. Ai..Žodžiu-viskas normoj.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 12 15, 18:29)
gerai.. Kartais atrodo, kad ragai greičiau už ją auga.. kartais-visai šaunus žmogus auga.. Ai..Žodžiu-viskas normoj.. biggrin.gif

paauglystė, nėr ko stebėtis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2012 12 15, 20:06)
paauglystė, nėr ko stebėtis lotuliukas.gif

maniškės 3 metų krizė kai prasidėjo, tai, tikiuosi su paauglyste baigsis.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Gal atsirastu mamyte, kuri galetu pagelbeti parvedant mergaite is Humanitarines pradines mokyklos i namus? Gyvenam netoli mokyklos, pamokos baigiasi 11.40 arba 13.40. Bendraujam per az mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas merginos, as ir gyvenu petrasiunuose, netoli amaliu pervazos. Vis pagalvoju ar yra kas mazus vaikus turi. Butu su kuo lauke pasivaiksciot, nes vienai su vaiku labai jau nuobodu
Atsakyti
QUOTE(dominum @ 2013 01 27, 13:55)
Labas merginos, as ir gyvenu petrasiunuose, netoli amaliu pervazos. Vis pagalvoju ar yra kas mazus vaikus turi. Butu su kuo lauke pasivaiksciot, nes vienai su vaiku labai jau nuobodu

Aš gyvenu prie bažnyčios...Irgi pritingiu viena ( neskaitant mažos partizanės šalia) vaikštinėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dominum @ 2013 01 27, 12:55)

Sveika prisijungus. Aš irgi netoli pervažos gyvenu. Tik kad va, mano panelė jau pradėjo darželį lankyt thumbup.gif tai mes jau retai ir beišeinam pasivaikščiot vakarais..

Vilkra, kaip augate jūs?
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2013 01 27, 14:52)
Sveika prisijungus. Aš irgi netoli pervažos gyvenu. Tik kad va, mano panelė jau pradėjo darželį lankyt thumbup.gif tai mes jau retai ir beišeinam pasivaikščiot vakarais..
Vilkra, kaip augate jūs?

kurį darželį lanko bigsmile.gif

Auga partizanė tokia kaip sesuo.. O aš taip tikėjausi ramesnio vaiko.. doh.gif sveika, greita, padūkus rausvaplaukė.. Nuo balandžio ir saviškę žadu leisti darželin..
Atsakyti