Įkraunama...
Įkraunama...

Petrašiūnų mamytės

QUOTE(vilkra @ 2012 10 11, 14:32)
Idėja puiki, bet laikas ne labai. pats virusų proveržis dabar. Labai norėčiau dalyvauti..bet ką tik mažoji prakarščiavo. Nerizikuosiu.

Vilkra, tikiu kad tokie mamyciu turgeliai taps tradicija, tad manau atrasite laiko apsilankyti tokiame turgelyje kita karta bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ohoooo kiek reklamos padavė doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 07 gruodžio 2012 - 07:32
QUOTE(vilkra @ 2012 12 07, 07:24)

nagi nagi. Kas čia per korekcijos? Ko persigalvojai? ax.gif

Kaip jūs laikotės? Kaip augate? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 12 10, 00:58)
nagi nagi. Kas čia per korekcijos? Ko persigalvojai? ax.gif

Kaip jūs laikotės? Kaip augate? bigsmile.gif

Ai.. blush2.gif

laikomės gerai- mažoji auga puikiai- baigia nusiaubti namus.. Kaip jūs laikotės?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 12 10, 06:29)
Ai.. blush2.gif 

laikomės gerai- mažoji auga puikiai- baigia nusiaubti namus.. Kaip jūs laikotės?

Ar draugaujate su puoduku? Kaip darželio reikalai? Dar čia gyvenat ar jau pabėgot iš Kauno?

Mes puikiai augam. Dama jau daug šneka, nori bendrauti. Turi didelius ožiukus, tai tenka kovot su jais. Žiūrim, kad neužliptų ant galvos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 12 10, 11:16)
Ar draugaujate su puoduku? Kaip darželio reikalai? Dar čia gyvenat ar jau pabėgot iš Kauno?
Mes puikiai augam. Dama jau daug šneka, nori bendrauti. Turi didelius ožiukus, tai tenka kovot su jais. Žiūrim, kad neužliptų ant galvos hihihi.gif

Labas- su puodukudraugaujam, tik ne visada pagal paskirtį lotuliukas.gif Sėdėti tai pasėdi, bet kodėl sėdi- dar nesupranta..Dar čia gyvenam..Tikiuosi be vasaros nesikraustysim.. šiaip į darželį turėtų eiti nuo balandžio, po švenčių reiks nueiti-pasižiūrėti, kaip reikalai su mūsų vieta eilėje.
smagu, kad taviškė jau daug šneka- mano turi kelias frazes "kas čia", "ačiū" ir , žinoma "mama". Su tuo "kas čia" tai kartais košmaras- namuose jau visus daiktus išsiaiškino- nueini kur svetur- tik ir girdi- "kas čia", kas čia, kas čia" Kasčėjus. mūsų.. lotuliukas.gif Ožiukų daug dar neturi... nebent kai alkana ar miego nori..

Čia taip balandžius iš kiemo vaikė

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 10 gruodžio 2012 - 10:42
QUOTE(vilkra @ 2012 12 10, 10:40)
Labas- su puodukudraugaujam, tik ne visada pagal paskirtį lotuliukas.gif Sėdėti tai pasėdi, bet kodėl sėdi- dar nesupranta..Dar čia gyvenam..Tikiuosi be vasaros nesikraustysim.. šiaip į darželį turėtų eiti nuo balandžio, po švenčių reiks nueiti-pasižiūrėti, kaip reikalai su mūsų vieta eilėje.
  smagu, kad taviškė jau daug šneka- mano turi kelias frazes "kas čia", "ačiū" ir , žinoma "mama". Su tuo "kas čia" tai kartais košmaras- namuose jau visus daiktus išsiaiškino- nueini kur svetur- tik ir girdi- "kas čia", kas čia, kas čia" Kasčėjus. mūsų.. lotuliukas.gif Ožiukų daug dar neturi... nebent kai alkana ar miego nori..

Čia taip balandžius iš kiemo vaikė

user posted image

O kelinti dabar eilėj? Kuriame darželyje užsirašėte?

Graži panelė wub.gif Kaip sekasi dalyvauti foto temoj?
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 12 10, 11:52)
O kelinti dabar eilėj? Kuriame darželyje užsirašėte?

Graži panelė wub.gif  Kaip sekasi dalyvauti foto temoj?

nežinau kelinti.. blush2.gif kai užsirašinėjom buvom kažkur 30.. Bet čia į visą darželį. Todėl ir sakau, kad reikia nueiti pasižiūrėti, gal reikia eiti ir antram kur atsargai užrašyti. Šiaip tai "Šilelyje" užrašiau- didžioji tenlankė- galiu tik gerus atsiliepimus dalinti..

O fototemoj- tai pasiėmiau "akademines atostogas" jau sulaukiau raginimų grįžti- bet nesirįžtu- paskaitinėju- ir suprantu, kad su mano muiline ne daug ką ir pasieksiu.. O Kaip Tau sekasi? Gal jau visus ND atsiskaitei?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 12 10, 10:59)
nežinau kelinti.. blush2.gif  kai užsirašinėjom buvom kažkur 30.. Bet čia į visą darželį. Todėl ir sakau, kad reikia nueiti pasižiūrėti, gal reikia eiti ir antram kur atsargai užrašyti. Šiaip tai "Šilelyje" užrašiau- didžioji tenlankė- galiu tik gerus atsiliepimus dalinti..

O fototemoj- tai pasiėmiau "akademines atostogas" jau sulaukiau raginimų grįžti- bet nesirįžtu- paskaitinėju- ir suprantu, kad su mano muiline ne daug ką ir pasieksiu.. O Kaip Tau sekasi? Gal jau visus ND atsiskaitei?

nd tai turiu pasidariusi, bet dar storos odos neužsodėjau, kad blogus žodžius girdėčiau... tai vis laukiu.. seku temą, vis kokią foto padarau ir tiek smile.gif užsiauginsiu storesnę odą, ateisiu su trenksmu biggrin.gif

Su tais darželiais tai išvis keistenybės doh.gif o nuo kada jūs užsirašėte eiti?

Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2012 12 13, 01:05)
nd tai turiu pasidariusi, bet dar storos odos neužsodėjau, kad blogus žodžius girdėčiau... tai vis laukiu.. seku temą, vis kokią foto padarau ir tiek smile.gif užsiauginsiu storesnę odą, ateisiu su trenksmu biggrin.gif
Su tais darželiais tai išvis keistenybės doh.gif  o nuo kada jūs užsirašėte eiti?

Mano dama tai nuo balandžio pradžios užrašyta..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 12 13, 07:39)
Mano dama tai nuo balandžio pradžios užrašyta..

mes nuo sausio 1d. todėl išvis stresas man didžiausias tie darželiai, nes jei ne - teks ieškotis auklės.
Atsakyti