Merginos,
žibuoklių šile dar nematėt?
laba laba
kuo mamytės gyvos? Kaip laikotės?
aš jau sugrįžau į darbelį, tai net nėr laiko kada prisėsti prie jūsų
QUOTE(RytineSaule @ 2012 06 05, 23:34)
laba laba
Smagu, kad grįžai dirbti, bet gaila, kad nėra kaip susitikti...
Mes pusėtinai laikomės- vyresnėlė labai išgąsdino- migreniniai galvos skausmai prasidėjo panelikei. Mažoji auga- stiprėja, ropoja, atsistoja, ir bando pasiramščiuodama vaikščioti- aišku, dar nevisada pavyksta.
Dabar abi sirgulioja...
QUOTE(vilkra @ 2012 06 06, 09:38)
Smagu, kad grįžai dirbti, bet gaila, kad nėra kaip susitikti...
Mes pusėtinai laikomės- vyresnėlė labai išgąsdino- migreniniai galvos skausmai prasidėjo panelikei. Mažoji auga- stiprėja, ropoja, atsistoja, ir bando pasiramščiuodama vaikščioti- aišku, dar nevisada pavyksta.
Dabar abi sirgulioja...
Dabar abi sirgulioja...
O nuo o vyresnėlei prasidėjo galvos skausmai??
QUOTE(RytineSaule @ 2012 06 13, 20:45)
O nuo o vyresnėlei prasidėjo galvos skausmai??
Dar daktarai neišsiaiškino- dabartinė diagnozė- migrena.
QUOTE(vilkra @ 2012 06 13, 22:00)
Dar daktarai neišsiaiškino- dabartinė diagnozė- migrena.
omg, kaip baisu, kai toks mažas vaikas serga (net jei ji ir vyresnė, bet vistiek dar vaikas)
wow kaip smagu, o kokiu metu vyksta uzsiemimai su mazaisiai? kiek kartu per sav.?
QUOTE(glolita @ 2012 10 08, 10:58)
wow kaip smagu, o kokiu metu vyksta uzsiemimai su mazaisiai? kiek kartu per sav.?
Įpareigosim tave tai išsiaiškinti... Arčiausiai gyveni..
Laba
ohooo kokia gera pramoga. Kodėl anksčiau nesumastė jos, kol dar dirbti nepradėjau
Ar jau buvot kuri mamyčių namusioe??
ohooo kokia gera pramoga. Kodėl anksčiau nesumastė jos, kol dar dirbti nepradėjau
Ar jau buvot kuri mamyčių namusioe??
QUOTE(vilkra @ 2012 10 08, 11:15)
Įpareigosim tave tai išsiaiškinti... Arčiausiai gyveni..
prisijungtum?
bent pabandyčiau 1 mėn..
QUOTE(knielita @ 2012 10 11, 15:27)
Mamytes, as truputi ne i tema, taciau labai noriu visas pakviesti i Mamyciu turgeli. Organizatore ne as, taciau pati jame zadu dalyvauti ir noriu kad butu kuo daugiau dalyviu ir pirkeju Ten galesite ne tik susipazinti su mamytemis, bet ir parduoti, ar isigyti mazyliams reikalingu drabuzeliu, zaisliuku, technikos is kitu mamyciu
Idėja puiki, bet laikas ne labai. pats virusų proveržis dabar. Labai norėčiau dalyvauti..bet ką tik mažoji prakarščiavo. Nerizikuosiu.