kas rytoj gastroliuoja?
Merginos!!!!!!!!
Aūūūūūūūūū .... Šiandien irgi nebus kompanijos? Gal serga mažyliai?
QUOTE(vilkra @ 2012 03 07, 10:37)
Merginos!!!!!!!!
Aūūūūū Man šiandien kaip tik kolis univere, tad aš pasuoju, o vakar ab su dukryte saldžiai miegojome ilsėdamosis po savo ilgojo savaitgalio sodyboje
QUOTE(RytineSaule @ 2012 03 07, 11:15)
Aūūūūū Man šiandien kaip tik kolis univere, tad aš pasuoju, o vakar ab su dukryte saldžiai miegojome ilsėdamosis po savo ilgojo savaitgalio sodyboje
Sėkmingo kolio . Gal ryt pavyks.
QUOTE(vilkra @ 2012 03 07, 11:21)
Sėkmingo kolio . Gal ryt pavyks.
Jei tik žiema nesugrįš
QUOTE(RytineSaule @ 2012 03 07, 11:50)
Jei tik žiema nesugrįš
Žiemą grįždavai švaresniais vežimo ratais...
sveikos
vilkra, kai tik eini i musu gala parasyk sms- prisijunksiu ryt, jei tik kokios pugos ar audros nebus, eisiu
blyn, suo uzlipo ant klaviaturos-puse raidziu neliko, tai dabar sunku rasyt, nes speliot reik kur kokia raide
vilkra, kai tik eini i musu gala parasyk sms- prisijunksiu ryt, jei tik kokios pugos ar audros nebus, eisiu
blyn, suo uzlipo ant klaviaturos-puse raidziu neliko, tai dabar sunku rasyt, nes speliot reik kur kokia raide
QUOTE(glolita @ 2012 03 07, 20:53)
sveikos
ok. Ryt eisiu.
Labas rytas, Petrašiūnai,
kas šiandien gastroliuja?
kas šiandien gastroliuja?
QUOTE(vilkra @ 2012 03 20, 09:26)
Laba laba.
Kelintą ir kur planuojat? Gal mums ir pavyktų išderinti laiką
QUOTE(RytineSaule @ 2012 03 20, 11:07)
Žadu į šilą traukti. Valanda neturi reikšmės, nes mano panienka vis tiek dieną nemiega...
QUOTE(vilkra @ 2012 03 20, 11:24)
Žadu į šilą traukti. Valanda neturi reikšmės, nes mano panienka vis tiek dieną nemiega...
Jei į Šilą, tai mielai prisijungsiu. Gal tada kokią 12ą susitinkam? Mano damai kaip tik pietų miegas turi būti, tai išeinant aš ją pamaitinsiu ir lauke galės pamiegot..
Jetus, niekur nerandu telefono, kad paskambinti tau Bus vaikas kažkur nukišęs