Įkraunama...
Įkraunama...

Petrašiūnų mamytės

kas rytoj gastroliuoja?
Atsakyti
Merginos!!!!!!!!

Aūūūūūūūūū .... Šiandien irgi nebus kompanijos? Gal serga mažyliai?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 03 07, 10:37)
Merginos!!!!!!!!

Aūūūūūūūūū .... Šiandien irgi nebus kompanijos?  Gal serga mažyliai?

Aūūūūū biggrin.gif Man šiandien kaip tik kolis univere, tad aš pasuoju, o vakar ab su dukryte saldžiai miegojome ilsėdamosis po savo ilgojo savaitgalio sodyboje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 03 07, 11:15)
Aūūūūū biggrin.gif Man šiandien kaip tik kolis univere, tad aš pasuoju, o vakar ab su dukryte saldžiai miegojome ilsėdamosis po savo ilgojo savaitgalio sodyboje wink.gif

Sėkmingo kolio lotuliukas.gif . Gal ryt pavyks.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 03 07, 11:21)
Sėkmingo kolio  lotuliukas.gif . Gal ryt pavyks.

Jei tik žiema nesugrįš doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 03 07, 11:50)
Jei tik žiema nesugrįš doh.gif

Žiemą grįždavai švaresniais vežimo ratais... tongue.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
vilkra, kai tik eini i musu gala parasyk sms- prisijunksiu ax.gif ryt, jei tik kokios pugos ar audros nebus, eisiu mirksiukas.gif
blyn, suo uzlipo ant klaviaturos-puse raidziu neliko, tai dabar sunku rasyt, nes speliot reik kur kokia raide doh.gif
Atsakyti
QUOTE(glolita @ 2012 03 07, 20:53)
sveikos  4u.gif
vilkra, kai tik eini i musu gala parasyk sms- prisijunksiu  ax.gif ryt, jei tik kokios pugos ar audros nebus, eisiu  mirksiukas.gif
blyn, suo uzlipo ant klaviaturos-puse raidziu neliko, tai dabar sunku rasyt, nes speliot reik kur kokia raide  doh.gif

ok. Ryt eisiu.
Atsakyti
Labas rytas, Petrašiūnai,

kas šiandien gastroliuja?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 03 20, 09:26)
Labas rytas, Petrašiūnai,

kas šiandien gastroliuja?

Laba laba.

Kelintą ir kur planuojat? Gal mums ir pavyktų išderinti laiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 03 20, 11:07)
Laba laba.

Kelintą ir kur planuojat? Gal mums ir pavyktų išderinti laiką 4u.gif

Žadu į šilą traukti. Valanda neturi reikšmės, nes mano panienka vis tiek dieną nemiega...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 03 20, 11:24)
Žadu į šilą traukti. Valanda neturi reikšmės, nes mano panienka vis tiek dieną nemiega...

Jei į Šilą, tai mielai prisijungsiu. Gal tada kokią 12ą susitinkam? Mano damai kaip tik pietų miegas turi būti, tai išeinant aš ją pamaitinsiu ir lauke galės pamiegot..

Jetus, niekur nerandu telefono, kad paskambinti tau doh.gif Bus vaikas kažkur nukišęs blink.gif
Atsakyti