Sveikos,
Mano masinukas sugedo...Renault megane coupe 1997; 1,6 variklio bendzinas/dujos. Palikau valandai ijungtas sviesas ir kai jau atejau nebeatsirakino masina ir neuzsivede..
Cia blondiniskai pasielgiau, bet pirma karta gyvenime, per 3 metus kiek ja turiu. Paskui siaip ne taip atsirakinau su raktu, isjungiau sviesas ir isijunge signalizacija, paskui nuejau ir + klema atsukau, tai necype signalizacija. Sulaukiau vyro, bandem pakrauti mano masinuko akumuliatoriu su znyplemis. Starteris suka, bet neuzsikabina, kad uzsivest. Paskui bandeme tempti ir nieko. Galiausiai nuveziau i servisa...Ten jau 5 diena krapstosi ir tik i ketvirta pasake "diagnozavo GAL", kad gal variklio kompas neveikia, tad reikia ji nuresetinti ir pernauja suprogramuoti. Vien variklio kompo patikra kainavo 200lt. Siandiena paskambina, kad reikia naujo kompo ir viskas kainuos jau 700lt....
ir dar negarantavo, kad pataisys. Jei jie durniu stumdys, tai parasysiu koksai autoservisas. Cia viskas Vilniuje.
Gal jie mane ten isdurineja, gal maziau kainuoti turi? Gal kuri gali patarti gera meistra mano masinukui Vilniuje? Kuris ne tiek daug plestu... Nezinau ka daryti, visu remontu rupinuosi pati. Gal pati ka buciau susiremontavusi
, bet jei jau kompas tai ne kas... Siaip daugiau nepirkciau Renault, nes su elektronika ten nesamones visokios, spidometras nusokineja, laikrodziai neveikia. Tik kai padauziau panale,tada pradejo rodyti spidometras
. Daug prirasiau, bet gal kuri kokiu geru naujienu pasakys, kur galima Vilniuje gerai ir greitai pataisyt Renault megane coupe... ir ar tiek gali kainuoti masinos variklio kompo pakeitimas...cia sake ne naujas is sroto tikriausiai....