Sveikutės, meganiukių vairuotojos man tenka atsisveikinti su savuoju dūzgiu :/ 1,6 l 1998 metų automatas pradėjo kvailiot, o kai nuvariau į servisą, pasakė, kad remontas kainuotų nuo 3000 iki 5000 lt... pagrindinio pavarų dėžės krumpliaračio karūnėlė atitrūko ir apsukų jutiklis susidevėjo gal kam teko susidurti? gaila atsisveikinti, tarnavo man mašinytė nuostabiai...
QUOTE(Vėjūne @ 2008 03 21, 17:58)
Sveikutės, meganiukių vairuotojos man tenka atsisveikinti su savuoju dūzgiu :/ 1,6 l 1998 metų automatas pradėjo kvailiot, o kai nuvariau į servisą, pasakė, kad remontas kainuotų nuo 3000 iki 5000 lt...
Vaje, tikrai labai gaila Nu jo, pavarų dėžės remontas visada brangiai kainuoja ir taisyti dažniausiai neapsimoka...
O mano renuko amortikai nusibaigė, tai teko prieš šventes nemažai pinigėlių pakloti už remontą
As pavairiuoju meganiuka 99 m. siaip turiu opel tigra, bet tecio meganas, labai faina masinyte.. Minkstute, viska gali daryt vienu pirstu.. Kaifas vairuoti
QUOTE(Elif @ 2008 03 24, 15:28)
Minkstute, viska gali daryt vienu pirstu.. Kaifas vairuoti
Aha, meganiukės labai manevringos
Sveikutės, jungiuosi ir aš į kompaniją penktadienį nusipirkom meganiuką 2004 metų Tikiuosi nepaves...
QUOTE(Milinga @ 2008 04 02, 09:48)
Sveikutės, jungiuosi ir aš į kompaniją penktadienį nusipirkom meganiuką 2004 metų Tikiuosi nepaves...
Sveika prisijungusi Kaip pirmoji diena su meganiuku?
QUOTE(Achimenė @ 2008 04 02, 20:18)
Sveika prisijungusi Kaip pirmoji diena su meganiuku?
aciu gerai, tik reikia priprasti, kad reik elgtis svelniai man islipus is senuko golfuko keista...nes ir vairas be stiprintuvo buvo ir begiai sunkiau junginedavosi
QUOTE(Milinga @ 2008 04 03, 08:55)
aciu gerai, tik reikia priprasti, kad reik elgtis svelniai man islipus is senuko golfuko keista...nes ir vairas be stiprintuvo buvo ir begiai sunkiau junginedavosi
Įsivaizduoju koks dabar malonumas vairuoti po tokios patirties
Sveikos meganiuku myletojos,
man labai patinka sios masinytes, labai noreciau tokios, bet norejau pasiteirauti, ar pradedanciai vairuotojai patartumet ja isigyti (nors teises turiu beveik 2 metai, bet vazinejau labai retai). Zvalgausi i 96-97 metu masinytes...
man labai patinka sios masinytes, labai noreciau tokios, bet norejau pasiteirauti, ar pradedanciai vairuotojai patartumet ja isigyti (nors teises turiu beveik 2 metai, bet vazinejau labai retai). Zvalgausi i 96-97 metu masinytes...
QUOTE(Snowdrop @ 2008 04 07, 20:59)
Sunku pasakyti Iš vienos pusės patarčiau, nes tai nedidelė mašina, o ir matomumas per veidrodėlius geras, nors galinis stiklas ir lenktas. Bet šiaip meganė meganei nelygu. Pavyzdžiui, maniškės laaabai jautri sankaba, tai kaip pradedančiai vairuotojai buvo tikrai sunku, gesdavau ir gesdavau Tačiau mano meganiukė tragiškai nereaguoja į per aukštą pavarą, o tai pradedančiai vairuotojai tikrai gerai (staigų posūkį net su 4-ta per žioplumą paėmiau). Dar pliusas, kad tai manevringa mašina. Kitas dalykas, svarbu, kad "batukai" būtų tinkamo dydžio, pavyzdžiui, maniškės padangos per didelės, tai mažokai ratai išsisuka, o tai minusas parkuojant, ypač pradedančiai vairuotojai.
Man meganė buvo pirmoji mašina ir tikrai nesigailiu ją nusipirkusi, nors ir turi savų trūkumų
Sunku pasakyti kokia mašina tinkamiausia pradedančiai vairuotojai. Aš rinkčiausi tą, kuri labiausiai patinka ir dar svarbu, kad būtų techniškai tvarkinga, nesinori jau iš karto susidaryti vaizdo, kad mašinos ir daug vargo sukelia.
Sėkmės
QUOTE(Snowdrop @ 2008 04 07, 19:59)
sveikos
as vairuoju dabar megane 96 metu.
Na- nepatarciau jaja isigijineti- geriau kokia kitokia
pagrindines problemos kurias turejau- nuolatinis guoliu keitimas, kaladeles. Elektra - kartais apsukos padideja net masinai nevaziuojant (rauna is vietos..) Maniske dar ir rudyti pradejo. O siuo metu dar ir spyruokle suluzo, tad be spyruokles reikia keisti i rguoliu sir kaladeles ir pan.
Nors siaip ka, atitarnavo tris meteliu sman ji nelabai nuostolingai. Siaip minkstute, gera garso izoliacija. Bet nebepirkciau.. Brangios detales, pastovios problemos su elektra. Nors siaip gal laimes dalykas
Tarp kitko parduodu, nebrangiai, tad mana yra geresniu tokiu metu masinyciu - kad ir hondikes