QUOTE(Achimenė @ 2008 03 03, 10:22)
Sveikinu Jei visos pagalvės sveikos, tai turbūt tikrai nebuvo daužta Smagu, kad meganių vairuotojų gausėja Kelyje susimatysim
Papildyta:
Nu mano irgi be pagalvių ir elektros paketo, bet techniškai tikrai tvarkinga, o tai svarbiausia. Aš mokėjau 7000 Lt, bet kai pirkau, tai reniukas buvo 9 metų senumo. Taviškis turbūt 1996 metų
Dėl golfų ir audinių, tai Tu teisi. Nesuprantu kuo jos geresnės, tik sudrožtos labiau... Sako, kad jų detalės pigesnės. Gal ir taip, bet trumpiau laiko nei meganių, taigi sumoje panašiai gaunasi. Na, čia mechanikai man taip sakė
Papildyta:
Nu mano irgi be pagalvių ir elektros paketo, bet techniškai tikrai tvarkinga, o tai svarbiausia. Aš mokėjau 7000 Lt, bet kai pirkau, tai reniukas buvo 9 metų senumo. Taviškis turbūt 1996 metų
Dėl golfų ir audinių, tai Tu teisi. Nesuprantu kuo jos geresnės, tik sudrožtos labiau... Sako, kad jų detalės pigesnės. Gal ir taip, bet trumpiau laiko nei meganių, taigi sumoje panašiai gaunasi. Na, čia mechanikai man taip sakė
Achime mano renukas 1997.. galvoju casko draudimu draustis..kolkas vazineju kai tik gaunu proga..ryt zadu naktini reisa dar pravaziuoti, o jau penktadeini sesti viena ir minti i darba, ai dar priregistruoti reikia ryt jauciu varysim..
Su laiku gal koki renuku meaniu susirinkima padarysim