Sveikutes, as irgi stoju i kluba..vakar nusipirkau Megane hečbeką 1,6 lt 1997m..pati ir parsivairavau is Vilniaus..nors prie vairo viena be keleivių sedejau pirma karta..esu dar labai sviezia vairuotoja.. bet sita masiniuka isimylejau is pirmo zvilgsnio..man ji is isores nediduke..o viduje labai erdvi..nes pati esu 1,80..be jauciuosi tai labai gerai joje..
QUOTE(gaudri @ 2008 03 02, 14:50)
Sveikutes, as irgi stoju i kluba..vakar nusipirkau Megane hečbeką 1,6 lt 1997m..pati ir parsivairavau is Vilniaus..
Sveikinu įsigijus puikų pirkinį Linkiu, kad smagiai Tavo renukas riedėtų ir negestų. Ir aš šitą mašinytę įsimylėjau iš pirmo karto O kad viena parvažiavai, tai esi drąsi. Šaunuolė Gal nepaslaptis kiek už savo renuką sumokėjai
As su savo reniuku vazineju dar labai trumpai, tik apie pusantro menesio
esu vaziavus su ivairiomis masinomis, bet sita labai patinka kai po saviskes isedu i MB 2004 metu auto,man ten taip nepatogu vairuot, viskas atrodo berysio
o mano masiniukas kainavo nei daug nei mazai - 1100 euru tai as dar pasikeiciau salona visa, padangas naujas pirkau, nu zodziu dar apie 1000lt pas mane 1,9 dyzelis valgo tikrai nedaug dyzelio, kiek tiksliai litru tai neskaiciavau, bet prisipyliau visa baka ir vazinejau menesi laiko o vazineju nemazai, o dar plius kelione i Vilniu 200km su tuo paciu kuru atlaike, zodziu super duper
tik vat reiktu truputi kosmetinio remonto, bet MB sake kad ant pavasari patvarkys
esu vaziavus su ivairiomis masinomis, bet sita labai patinka kai po saviskes isedu i MB 2004 metu auto,man ten taip nepatogu vairuot, viskas atrodo berysio
o mano masiniukas kainavo nei daug nei mazai - 1100 euru tai as dar pasikeiciau salona visa, padangas naujas pirkau, nu zodziu dar apie 1000lt pas mane 1,9 dyzelis valgo tikrai nedaug dyzelio, kiek tiksliai litru tai neskaiciavau, bet prisipyliau visa baka ir vazinejau menesi laiko o vazineju nemazai, o dar plius kelione i Vilniu 200km su tuo paciu kuru atlaike, zodziu super duper
tik vat reiktu truputi kosmetinio remonto, bet MB sake kad ant pavasari patvarkys
QUOTE(rutuks @ 2008 03 03, 08:40)
As su savo reniuku vazineju dar labai trumpai, tik apie pusantro menesio
Smagu, kad esi patenkinta savo renuku. Smagiai važinėkis O kelintų metų Tavo mašinytė? Kokiam mieste pirkai? Kažkaip kaina mažoka pasirodė
QUOTE(Achimenė @ 2008 03 02, 07:32)
Sveikinu įsigijus puikų pirkinį Linkiu, kad smagiai Tavo renukas riedėtų ir negestų. Ir aš šitą mašinytę įsimylėjau iš pirmo karto O kad viena parvažiavai, tai esi drąsi. Šaunuolė Gal nepaslaptis kiek už savo renuką sumokėjai
dekui, dekui..nors visu poziuris I reno kazkoks keistas..tipo sudas.. bet man ji nerealiai patinka..tegu susuikisa tuos savo golfus ir audines kur nelenda..nes kazkodel visi labai standartiski..
uz savo renuka paklojau 4700 net nezinau ar cia normaliai?kazkaip staiga pamatem gera varianta tai ir nulekem bet ji neturejo elektros paketo..ir pagalviu..uz tai ir kaina manau mazesne truputuka..kita viska eigoje pasimatys.. bet tikiu kad viskas bus gerai..
sveikos jungiuosi prie jusu. vyras sekmadieni nupirko megane melyna elektra spalva, hecbekas, 1,4 benzinas,1999m. tik mokejom brangiau- 3000euru 4 oro pagalves sveikos, tai manyciau, kad rodo, jog nebuvo dauzta, bent jau stipriai. ryt varom i technikine, paziuresim, ka ras.
QUOTE(Basava @ 2008 03 03, 22:50)
sveikos jungiuosi prie jusu. vyras sekmadieni nupirko megane
Sveikinu Jei visos pagalvės sveikos, tai turbūt tikrai nebuvo daužta Smagu, kad meganių vairuotojų gausėja Kelyje susimatysim
Papildyta:
QUOTE(gaudri @ 2008 03 03, 16:57)
dekui, dekui..nors visu poziuris I reno kazkoks keistas..tipo sudas.. bet man ji nerealiai patinka..tegu susuikisa tuos savo golfus ir audines kur nelenda..nes kazkodel visi labai standartiski..
Nu mano irgi be pagalvių ir elektros paketo, bet techniškai tikrai tvarkinga, o tai svarbiausia. Aš mokėjau 7000 Lt, bet kai pirkau, tai reniukas buvo 9 metų senumo. Taviškis turbūt 1996 metų
Dėl golfų ir audinių, tai Tu teisi. Nesuprantu kuo jos geresnės, tik sudrožtos labiau... Sako, kad jų detalės pigesnės. Gal ir taip, bet trumpiau laiko nei meganių, taigi sumoje panašiai gaunasi. Na, čia mechanikai man taip sakė
QUOTE(Achimenė @ 2008 03 03, 23:22)
Sveikinu Jei visos pagalvės sveikos, tai turbūt tikrai nebuvo daužta Smagu, kad meganių vairuotojų gausėja Kelyje susimatysim
kelyje tai gal dar nereikia mat dar nera nei savaites kaip teises turiu dar prie vairo nedrisau sesti, kai meistrai apziures, tada po truputi ir pradesiu bet man ji labai patinka. vyras vaziavo prieki su megane, o as is paskos su audi, tai grozejausi
QUOTE(Achimenė @ 2008 03 03, 16:13)
Smagu, kad esi patenkinta savo renuku. Smagiai važinėkis O kelintų metų Tavo mašinytė? Kokiam mieste pirkai? Kažkaip kaina mažoka pasirodė
mano masinyte 1997 metu MB brolis nupirko Kaune pas tuos bachuriukus kur dauztas masinas pardavineja, o ji ten stovejo stovejo ilgai, nieks neme, tai MB brolis issiderejo su jais taip pigiai, o dar dyzelis tai vat maniske irgi nedauzta, tik truputi labai nedaug vienas sonas ilenktas bet nelabai stipriai matos
visos meganistes susimatysim kelyje
QUOTE(rutuks @ 2008 03 04, 12:19)
mano masinyte 1997 metu MB brolis nupirko Kaune pas tuos bachuriukus kur dauztas masinas pardavineja, o ji ten stovejo stovejo ilgai, nieks neme, tai MB brolis issiderejo su jais taip pigiai, o dar dyzelis tai vat maniske irgi nedauzta, tik truputi labai nedaug vienas sonas ilenktas bet nelabai stipriai matos
susimatysim. o mes kad technikinei nuvarem su vasarinem padangom net nepagalvojom
Basava nu pavaret pasitaiko
QUOTE(Basava @ 2008 03 03, 23:38)
kelyje tai gal dar nereikia mat dar nera nei savaites kaip teises turiu dar prie vairo nedrisau sesti
Ėch, prisimenu ir aš tuos laikus kai tik ką išsilaikiau teises ir nusipirkau savo renuką Iš pradžių tik naktimis važinėdavau, baisu buvo dieną snapą į galves kišti. Įsivaizduoju, kad Tau dabar labai smagus laikas
QUOTE(rutuks @ 2008 03 04, 12:19)
tik truputi labai nedaug vienas sonas ilenktas bet nelabai stipriai matos
Tai čia nieko tokio, svarbu, kad važiuotų gerai. Maniškei truputėlį kažkas priekinį bamberį įdaužė, tai irgi sužalota vargšelė
QUOTE(Basava @ 2008 03 04, 17:24)
o mes kad technikinei nuvarem su vasarinem padangom net nepagalvojom
Labai prajuokinai Na, visko pasitaiko