QUOTE(lelytia @ 2008 01 23, 19:19)
Ekonomiška? Mano su 1,6 varikliuku mieste 11,3 litro valgo (pagal dokumentus), o iš tikrųjų beveik 12l - o tai nelabai ekonomiška. Užmiesty tiktai mažai, atrodo, 6. O problemų didelių nėra, tik pradėjo lįsti problemos su šokinėjančiom apsukom (kiek teko skaityti - tai įprasta renukų bėda). Labai nervuoja, gęsta nei iš šio nei iš to. Ir šiaip ji man nelaiminga kažkokia...Šiandien turėjau incidentą - palikau mašiną servize, atvažiuoju pasiimti - o gi šonas prabrauktas. Ir niekas nekaltas
Tikrai labai keista, kad tiek ryja benzino. Mano ir pagal dokumentus mažiau suvalgo, o realiai mieste apie 8, o užmiestyje 6. Gal kokia problemėlė Tavo meganėj yra? Gal kuro filtras seniai keistas, gal dar kas nors
O dėl šokinėjančių apsukų ir gęsimo, tai ar jos šokinėja tik tada kai variklis dirba tuščia eiga? Jei taip, tai nuvaryk į servisiuką, kad išvalytų laisvos eigos vožtuvą, kainuoja apie 50Lt. Pamatysi, dings visos problemos.
Labai gaila, kad Tavo renukui šoną nubraižė Maniškiui tai kažkas naktį bamberio dalį nuskėlė