QUOTE(Klauda @ 2008 01 10, 23:29)
Manyčiau, kad pačiai telieka jungtis jau dabar OFICIALIAI į Auto klubą SM
Nors ten daugiau apie pampersus diskutuojama
bet vis temos paįvairinimui
Labai draugiškas kolektyvas ir Vilniečių būrelis yra......organizuoja susitikimus laiks nuo laiko...
Mačiau, kad apie pampersus
, buvau užsukus po pirmojo Tavo kvietimo, bet tuo kartu neprisijungiau, nes dar neturiu kam pampersų keisti
Ačiū, būtinai prie jūsų prisijungsiu, mačiau, kad ten smagios diskusijos verda
Pas mane 70 ženkliukas kažkur mėtosi mašinoje
O mano renukas, visa laimė, puikiai per šalčius užsivedė ir pernai problemų nebuvo. Tikras šaunuoliukas
O kaip taviškis?
Papildyta:
QUOTE(*sandriukas* @ 2008 01 11, 10:09)
Sveikos, mergaiciukes, as irgi turiu Megane, 1,9 dizeliuka. Bet maniske jauciu, kad buvo pavaikyta neblogai pries mums nusiperkant, tai truputuka vargstu
Turiu nuo kovo, tai siaip patenkinta, mazute, minksta, bet su elektronika vargstu
Tik 3ciadieni atsiemiau is meistru, nes starterio laidus reikejo keist, nes neuzsivedinejo, tai vakar is vis, issikodavo imobilaizeris, tad nei krust is vietos, teko namo pesciai pareit
Tai jau pikta buvau.. Niu bet sakiau is vis liepsiu, kad ji lauk mestu.
Tai va, pasiguodziau
Bet sekancia tai jau pirksiu didesne ir galingesne masinyte, man truputuka "glusoka" si
Esu girdėjusi, kad su elektronika renukams prastai būna. Na, aš dar, visa laimė, nesusidūriau su tuo.
Klauda teisi, imobilaizeris labai geras dalykas, bet jeigu jis taip streikuoja... gal pataisyti galima
Nu, nėra renukai glušoki, neįžeidinėk