QUOTE(paluri @ 2012 01 13, 13:33)
Sveika,
Jeigu jau investuoji tiek pinigu, tai tikrai patarciau pirkti veidrodini
As turiu
canon 1100d ir kol kas negaliu juo atsidziaugti
Aš taip nebemanau, nors buvau maniusi kažkada. Reikia žinoti ar reikia veidrodžio, o ne pirkti, nes kažkam kitam patinka. Su bet kuo galima išmokti gražiai fotografuoti, tam reikia žinių (kontrataka Eve'ei). Nors kai turėjau savo muilines, nu nė pro kur neišnaudojau tų galimybių ir maniau, kad tai muilinė man trukdo padaryti gražias nuotraukas. Bet kuriuo atveju aš paėmusi į rankas veidrodį, bus vasarį jau metai
tiksliai žinojau kodėl perku veidrodinį - norėjau išmokti naujo amato + jei pavyks, - save realizuoti. Tik žinoma, jei perki veidrodinį, nebūtinai turi mokytis tam, kad kažkur praverstų, bet dėl to ir pradėjau kalbėti, na, ne nuo to galo pradedam. DABAR jau niekaip negaliu suprasti kam reikia veidrodinio namų ūkio reikmėms, kuris yra sunkus, kurį reikia labiau saugoti, kurio užuolaidėlės sugenda dėl tam tikro kadrų skaičiaus, jei gali pirkti muilinę, kuri yra lengvutė, patogi, kuri neturi jokių užuolaidėlių
Yra kitaip, jei ieškai plotmių savirealizacijai, kad ir namų ūkiui. Tada kalba kita.
Šiais laikais tokių muilinių yra
Tik rinkis.
O va dėl pasirinkto modelio - rinkčiausi mažesnį. Vis vien daug maž jie visi vienodi. Kam tampytis griozdą?
a, jau padovanotas
Na, taip sėkmės mokytis
Skirk laiko praktikai ir teorijai