QUOTE(chiquitka @ 2012 01 12, 16:13)
visgi ne be reikalo sakoma yra, kad svetimoje rankoje visada ..... storesnis
mano megstamiausias posakis, rusu kalba gerai skamba
QUOTE(Rico @ 2012 01 12, 16:45)
Ar ne per tamsu? kompe man ja tamsiau rodo nei ikelus i Flickr
Jei sviesinu veiduke isdegimu atsiranda
emocija faina. bet - taip, per tamsu.
QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 12, 18:06)
Turbut suspausta ania? kas dar?
ir suspausta, ir formatas netinkamas, labiau tiktu horizontalus, ir fokuso truksta, tamsoka, bei emocija keista, jeigu vaikutis kazhka pamate, susidomejo, noretusi "matyt" i ka ziuri ir t.t.
QUOTE(pandre @ 2012 01 12, 21:15)
Giriu
Maggie, grozis, ne motera..budama vyru, myleciau ir neklausciau ar mane irgi myli
Gotte, Maggie, saket laukiat mano naujo aparato nuotrauku..zinokit, buitiakas ten ir tik vaikiukai su MB..tai neturiu ko rodyti...beje, dar tik pirmoji juostele teisryskinta tik...o dar dvi tupi eileje ir laukia, kada trenksiuosi i kita miesto gala ju pristatyti ryskinimui..tikiuos savaitgali, nes jau pati spirgu
bet tai moterys, as noriu komentaru, kritikos ir patarimu, o ne komplimentu veidukui ..
as megstu buitiakus. vistiek laukiu. nebutinai mamiya ir gamtiniai sedevrai is karto, dek dek.
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 12, 19:13)
man irgi tas pats buna
, ant fotiko atrodo viskas rysku, o isidedu i kompa ir sh...
nesuprantu, ir ko cia stebites?! ziurite fotike, i mazha ekraneli ir esate isitikinusios, kad isdidinus foto 10x bus tobulai?! prie silpnesniu apshvietimo salygu, reikia i tai NEKREIPT demesio ir stengtis fokusuojant kuo stabiliau laikyti fotika, o pamacius rezultata ekranelyje, nesidziaugti, o, looks good
taigi ekranas mazhuliukas nu.
o kur pradingus sweet Alabama?!