Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Diancikas @ 2012 01 13, 11:13)
Na ką, kolegės,
Grįšiu po mėnesio. Tikiuosi, kad nepraganysiu fotiko ir dar kad parsivešiu širdžiai ir akiai mielų (vertų) foto.

Geros kelionės, lauksim įspūdžių ir nuotraukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2012 01 13, 10:13)
Na ką, kolegės,
Grįšiu po mėnesio. Tikiuosi, kad nepraganysiu fotiko ir dar kad parsivešiu širdžiai ir akiai mielų (vertų) foto.

Ačiū visiems už techninius pararimus besiruošiant kelionei.
4u.gif

geros kelionės. nepamiršk atitraukti fotiko nuo galvos ir pailsėti, pasimėgauti įspūdžiais vieninteliu žmogaus organizme fotoorganu - akimis... o ne tik per stikliuką..smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2012 01 13, 11:13)
Na ką, kolegės,

Ačiū visiems už techninius pararimus besiruošiant kelionei.
4u.gif

Geru ispudziu, graziu akimirku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 12, 16:13)
visgi ne be reikalo sakoma yra, kad svetimoje rankoje visada ..... storesnis  blush2.gif

mano megstamiausias posakis, rusu kalba gerai skamba biggrin.gif
QUOTE(Rico @ 2012 01 12, 16:45)
Ar ne per tamsu? kompe man ja tamsiau rodo nei ikelus i Flickr  g.gif Jei sviesinu veiduke isdegimu atsiranda  g.gif

emocija faina. bet - taip, per tamsu.
QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 12, 18:06)
Turbut suspausta ania? kas dar?

ir suspausta, ir formatas netinkamas, labiau tiktu horizontalus, ir fokuso truksta, tamsoka, bei emocija keista, jeigu vaikutis kazhka pamate, susidomejo, noretusi "matyt" i ka ziuri ir t.t.
QUOTE(pandre @ 2012 01 12, 21:15)
Giriu Maggie, grozis, ne motera..budama vyru, myleciau ir neklausciau ar mane irgi myli lotuliukas.gif

Gotte, Maggie, saket laukiat mano naujo aparato nuotrauku..zinokit, buitiakas ten ir tik vaikiukai su MB..tai neturiu ko rodyti...beje, dar tik pirmoji juostele teisryskinta tik...o dar dvi tupi eileje ir laukia, kada trenksiuosi i kita miesto gala ju pristatyti ryskinimui..tikiuos savaitgali, nes jau pati spirgu rolleyes.gif

lotuliukas.gif bet tai moterys, as noriu komentaru, kritikos ir patarimu, o ne komplimentu veidukui .. unsure.gif

as megstu buitiakus. vistiek laukiu. nebutinai mamiya ir gamtiniai sedevrai is karto, dek dek.
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 12, 19:13)
man irgi tas pats buna  doh.gif , ant fotiko atrodo viskas rysku, o isidedu i kompa ir sh...

nesuprantu, ir ko cia stebites?! ziurite fotike, i mazha ekraneli ir esate isitikinusios, kad isdidinus foto 10x bus tobulai?! prie silpnesniu apshvietimo salygu, reikia i tai NEKREIPT demesio ir stengtis fokusuojant kuo stabiliau laikyti fotika, o pamacius rezultata ekranelyje, nesidziaugti, o, looks good mirksiukas.gif taigi ekranas mazhuliukas nu.

o kur pradingus sweet Alabama?!
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 13, 11:55)

o kur pradingus sweet Alabama?!

hehe:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 01 13, 13:05)

ne. bet as rimtai. kaip kuryba? kaip gyvenims?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 13, 12:11)
ne. bet as rimtai. kaip kuryba? kaip gyvenims?

Matei gi kuryba, sudeta.Fotografuoju mergaites su kaukolem:)))
Truputi perversmai pas mane,Sedejau du menesius, nieko nedariau, kazko vis laukiau, bijojau net fotika i rankas paimti.Buna tau taip?Daug skaiciau, daug galvojau, bendravau.Bet vis tik man foto-nepagydoma liga cool.gif
Atsakyti
Sveikos,uzstrigau su ND2,gal dabar gerai ...

unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 13 sausio 2012 - 12:28
QUOTE(gladiole @ 2012 01 13, 12:21)

Visur nera fokuso
Atsakyti
Aciu,nesuprantu pirmas ND pavyko, antram nebesufokusuoja,ką netaip darau?
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 01 13, 12:30)
Aciu,nesuprantu pirmas ND pavyko, antram nebesufokusuoja,ką netaip darau?

O kaip tu fokusuoji?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 01 13, 13:34)
O kaip tu fokusuoji?

Spusteliu mygtuką iki kol vidury ekrano užsidegė langelis,sypypsi ir tada nuspaudziu iki galo. unsure.gif
Atsakyti