labukas..vakar rasiau, rasiau...paklode prirasiau..bet kai spaudziau sisuti, parode, kad internetas dingo..mano ismanusis mane pavede ir vel
dzin..siandien nebeatkursiu visos paklodes, o ir eiti per sena tema renkant citatas, butu per ilgai
tai bendrai ka as ten kurpiau...
Giriu
Maggie, grozis, ne motera..budama vyru, myleciau ir neklausciau ar mane irgi myli
rG, fotka kur prie dirbtinio apsvietimo visai gerai ziurejosi..tokia intriganciu klasta matyti
Svajones burbuliukai irgi linksmino tema
Gottes, atrodo pasisakiau,ane? Nipomniu
Yvette, del tu menu ieskojimo, kad turbut nedaugelis is musu noretu save atskleisti, pavaizduoti ar isreiksti fotografijoje...(sorry, jei iskraipiau zodzius, gi is savo paslijusios atminties bandau kapstyti vakarykscius postus) Tai as noreciau..noreciau, kad menas butu manyje...kad tiesiog idejos, vizijos atsirastu mano galvoje naturaliai...stumtu mane daryti, kurti,ieskoti..deja, tokia nesu...niekas manes is vidaus nestumdo(neskaitant, kartais kazkoks miniatiurinis noras paspaudyti mygtuka, be dideliu viziju). Bet as ir neverciu saves daryti kazka prievarta
negaliu..jei ir bandau, tada nieko nesigauna(ai, ir siaip ne kazi kas gaunasi
) tai laukiu ikvepimo, stumiu save kazkiek, nes turbut zinios kazkiek stumia....as nematau savyje dideles pazangos, bet kiti mato
keista...noreciau ramiai, neskubant, savo malonumui ismokti zvejoti kadra..ale, kazkoks nesveikas mano gyvenimo tempas man i kupra alsuoja...tai vis skubu, skubu, skubu..o gal toks zmogus esu(greiciausiai), kad perlipu per greitai
ale, kaip gerai butu buti tuo meininku, kuris mato kitaip
Kazkas rodet Sharpejuka...nerodykit man ju..Jej, kokie man jie liuxiniai..kaip as juos myyyyliu
Rico, malonu matyti tavo darbeli..dazniau pasirodyk...jau modeliuko kokia grozyyybe
Svajone, del fotografavimo...As 12 kadru ispleskinau nes fotografavau, savo Brunguji ir turtuka...tai zinant mano buda ir baime kad prasausiu TA kadra, vis varau ir varau visus beveik vienodus..o 12 kadru, cirkas man
kuri pyks i kaire, pokst i desine, pykst skersai, pokst isilgai
na, gamtos taip tikrai neispleskinciau..bet, as su ja ir nedraugauju...ja myliu, bet fotografuoti jos nemoku
Gotte, Maggie, saket laukiat mano naujo aparato nuotrauku..zinokit, buitiakas ten ir tik vaikiukai su MB..tai neturiu ko rodyti...beje, dar tik pirmoji juostele teisryskinta tik...o dar dvi tupi eileje ir laukia, kada trenksiuosi i kita miesto gala ju pristatyti ryskinimui..tikiuos savaitgali, nes jau pati spirgu