Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2012 01 12, 18:31)
Patarkuokit, prasau 4u.gif

user posted image

man sitoj foto toks vaizdas kad vaikas **** rodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2012 01 12, 21:40)

lotuliukas.gif

snapper, dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snapper @ 2012 01 12, 20:38)

3 cia ir 4ta - tobulos  wub.gif

ar tikrai tobulos?
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2012 01 12, 20:40)

O man sitoj kazkaip ta antra rankyte kliuna...
Atsakyti
Neiste, nerealiai mielas vaikas, akys užburiančios wub.gif
Man pirma ir paskutinė labiausia patiko, ant ko guli vaikutis?? Labai įdomi medžiaga atrodo 4u.gif Pirmoje, gal dar pakirpčiau kairės ir apašios rolleyes.gif
Atsakyti
Neiste, man kliūna apdirbimas pirmos foto.. Kas ten per suliejimas dirbtinis? smile.gif Ypač matosi prie mamos plaukų.
Ir dar nepatiko, kad mama juodai apsirengusi..
Trečioji pralinksmino. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 01 12, 19:31)
Patarkuokit, prasau 4u.gif

o cia tavo paskutine?
Atsakyti
labukas..vakar rasiau, rasiau...paklode prirasiau..bet kai spaudziau sisuti, parode, kad internetas dingo..mano ismanusis mane pavede ir vel biggrin.gif dzin..siandien nebeatkursiu visos paklodes, o ir eiti per sena tema renkant citatas, butu per ilgai g.gif tai bendrai ka as ten kurpiau...
Giriu Maggie, grozis, ne motera..budama vyru, myleciau ir neklausciau ar mane irgi myli lotuliukas.gif
rG, fotka kur prie dirbtinio apsvietimo visai gerai ziurejosi..tokia intriganciu klasta matyti biggrin.gif

Svajones burbuliukai irgi linksmino tema thumbup.gif
Gottes, atrodo pasisakiau,ane? Nipomniu doh.gif
Yvette, del tu menu ieskojimo, kad turbut nedaugelis is musu noretu save atskleisti, pavaizduoti ar isreiksti fotografijoje...(sorry, jei iskraipiau zodzius, gi is savo paslijusios atminties bandau kapstyti vakarykscius postus) Tai as noreciau..noreciau, kad menas butu manyje...kad tiesiog idejos, vizijos atsirastu mano galvoje naturaliai...stumtu mane daryti, kurti,ieskoti..deja, tokia nesu...niekas manes is vidaus nestumdo(neskaitant, kartais kazkoks miniatiurinis noras paspaudyti mygtuka, be dideliu viziju). Bet as ir neverciu saves daryti kazka prievarta schmoll.gif negaliu..jei ir bandau, tada nieko nesigauna(ai, ir siaip ne kazi kas gaunasi lotuliukas.gif ) tai laukiu ikvepimo, stumiu save kazkiek, nes turbut zinios kazkiek stumia....as nematau savyje dideles pazangos, bet kiti mato g.gif keista...noreciau ramiai, neskubant, savo malonumui ismokti zvejoti kadra..ale, kazkoks nesveikas mano gyvenimo tempas man i kupra alsuoja...tai vis skubu, skubu, skubu..o gal toks zmogus esu(greiciausiai), kad perlipu per greitai doh.gif ale, kaip gerai butu buti tuo meininku, kuris mato kitaip bigsmile.gif
Kazkas rodet Sharpejuka...nerodykit man ju..Jej, kokie man jie liuxiniai..kaip as juos myyyyliu blush2.gif
Rico, malonu matyti tavo darbeli..dazniau pasirodyk...jau modeliuko kokia grozyyybe wub.gif
Svajone, del fotografavimo...As 12 kadru ispleskinau nes fotografavau, savo Brunguji ir turtuka...tai zinant mano buda ir baime kad prasausiu TA kadra, vis varau ir varau visus beveik vienodus..o 12 kadru, cirkas man lotuliukas.gif kuri pyks i kaire, pokst i desine, pykst skersai, pokst isilgai doh.gif na, gamtos taip tikrai neispleskinciau..bet, as su ja ir nedraugauju...ja myliu, bet fotografuoti jos nemoku schmoll.gif
Gotte, Maggie, saket laukiat mano naujo aparato nuotrauku..zinokit, buitiakas ten ir tik vaikiukai su MB..tai neturiu ko rodyti...beje, dar tik pirmoji juostele teisryskinta tik...o dar dvi tupi eileje ir laukia, kada trenksiuosi i kita miesto gala ju pristatyti ryskinimui..tikiuos savaitgali, nes jau pati spirgu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2012 01 12, 18:40)

geras, net nepastebejau bigsmile.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 01 12, 18:47)
ar tikrai tobulos?

mano nuomone tai taip, man tokios labai patinka :rolleyes:tik kazka iziuriu negero su PS pridaryta, bet as dar jo nemoku tai negaliu pakomentuoti, lauksime tavo komentaru blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snapper: 12 sausio 2012 - 20:34
Klausiau del sito, ats negavau, tad ikeliau..Modelis mano, pagrindas, ant kurio guli vaikas - ne blush2.gif

Ka, bluro dejau, nesuziurejau to, einu taisyt doh.gif 4u.gif

Eve, jau atsakiau..

Dekoju komentavusioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snapper @ 2012 01 12, 21:33)
geras, net nepastebejau  bigsmile.gif
mano nuomone tai taip, man tokios labai patinka  :rolleyes:tik kazka iziuriu negero su PS pridaryta, bet as dar jo nemoku tai negaliu pakomentuoti, lauksime tavo komentaru  blush2.gif

jei jau sakai, kad matai kažką negero su PS pridaryta, jau nebe tobulos foto smile.gif
Prikibau ne prie to ar tau patinka ar ne. Tiesiog prie panaudoto žodžio.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 12, 20:15)
jei jau sakai, kad matai kažką negero su PS pridaryta, jau nebe tobulos foto  smile.gif
Prikibau ne prie to ar tau patinka ar ne. Tiesiog prie panaudoto žodžio.

supratau ir sutinku blush2.gif
Atsakyti