Yvette -
Svajonės kojos patiko.ech,vasara...
Aj dar maggie,kur iš daug foto yra sesė tavo,man faina
ačiū už komentarus.
Flickr yra dar vienas koliažas, bet jau nebekelsiu į temą. Jei kam įdomu žvilgtelkit.
p.s. vis pagalvoju, kad koliažų žaidimas ir dainų iliustravimas man niekada nepabosta. Labiausiai pavykę praeitų metų žaidimai. Na dar Advento ksendorius superinis gavosi.
Papildyta:
Aš žinokit jau pasimečiau kuri kuriuos ND atsiskaitinėja. Smagu, kad daug naujai prisijungusiu, bet jau nebežinau kas rodė kas dar ne, kam užskaityta kam ne...
Flickr yra dar vienas koliažas, bet jau nebekelsiu į temą. Jei kam įdomu žvilgtelkit.
p.s. vis pagalvoju, kad koliažų žaidimas ir dainų iliustravimas man niekada nepabosta. Labiausiai pavykę praeitų metų žaidimai. Na dar Advento ksendorius superinis gavosi.
Papildyta:
Aš žinokit jau pasimečiau kuri kuriuos ND atsiskaitinėja. Smagu, kad daug naujai prisijungusiu, bet jau nebežinau kas rodė kas dar ne, kam užskaityta kam ne...
oho kokios nuotraukos cia pas jus, neatrodo, kad butumete pradziamoksles
QUOTE(Yvette @ 2012 01 17, 00:27)
ačiū už komentarus.
Papildyta:
Papildyta:
jau pažiūrėjau tą kitą koliažą,irgi nerealus turite abi nerealius vaikus ir fantastiškas idėjas
QUOTE(Yvette @ 2012 01 16, 22:27)
kiek supratau, man viskas uzskaityta teks puodelius dabar kankinti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 17, 00:06)
Kaip supratau tai man ND1, ND2, ND4 uzskaityti.
Atnesu ND3 Zoom
Na bet ND5 WB niekaip man neiseina Rankinio nustatyti, puse dienos bandziau snd... Tai geltonuoja, tai melynuoja... Jauciu nelabai ir pasiseks be Grey Card'o
Atnesu ND3 Zoom
Na bet ND5 WB niekaip man neiseina Rankinio nustatyti, puse dienos bandziau snd... Tai geltonuoja, tai melynuoja... Jauciu nelabai ir pasiseks be Grey Card'o
užskaitau
sveikos, pagaliau pasivijau
sitiek daug nauju dalyviu, daug nuotrauku ND
jau nebecituosiu, nes nebesugebesiu tiek
labai istrigo Maggie nuotrauka kur ranka prie krutines, man abi graziai ziurisi, tiek spalvota tiek j/b
Pandres auto patiko, tik prisidesiu prie tu kur sake, kad gal plauku geriau butu nesimate tu ant kaklo
RG skrydis net siurpas nubega paziurejus, bet fainai ziurisi
Paluri dumas labai graziai issipaises, kaip kokios rozes
Yvette ir Erika koliazas kazkoks uzburiantis, labai labai patiko
Abu puodeliai idomiai, Gintarijos gal idomesnis, tikrai idomiai sugalvojai
Zirzes paskutinis koliazas irgi fainas
Jokubaites papaisymai super man, tai cia kazkas nerealaus, neisivaizduoju kaip tai daroma...
NoisyB auto irgi fainas tas kabarys labai fotogeniskas atrodo, voliokis ir voliokis toj lovoj visaip
Jurzoles parduotuvele ar kavinuke labai patiko, tikrai graziai pagautas kadras
Sorry neatsimenu kiek sushis buvo... bet net skrandis sugurge, nors sushio ir nemegstu, bet toki ko gero paragauciau labai graziai pateikta
nepykit kieno liko nepaminetos ir, kad komentarai dar tik patinka, faina ir tt akys mano kolkas tik tiek mato, o kartais ir nesinori 100aji karta to pacio sakyt, nes jau daug dalyviu pasake
o as su pedutem, savo maziuko
sitiek daug nauju dalyviu, daug nuotrauku ND
jau nebecituosiu, nes nebesugebesiu tiek
labai istrigo Maggie nuotrauka kur ranka prie krutines, man abi graziai ziurisi, tiek spalvota tiek j/b
Pandres auto patiko, tik prisidesiu prie tu kur sake, kad gal plauku geriau butu nesimate tu ant kaklo
RG skrydis net siurpas nubega paziurejus, bet fainai ziurisi
Paluri dumas labai graziai issipaises, kaip kokios rozes
Yvette ir Erika koliazas kazkoks uzburiantis, labai labai patiko
Abu puodeliai idomiai, Gintarijos gal idomesnis, tikrai idomiai sugalvojai
Zirzes paskutinis koliazas irgi fainas
Jokubaites papaisymai super man, tai cia kazkas nerealaus, neisivaizduoju kaip tai daroma...
NoisyB auto irgi fainas tas kabarys labai fotogeniskas atrodo, voliokis ir voliokis toj lovoj visaip
Jurzoles parduotuvele ar kavinuke labai patiko, tikrai graziai pagautas kadras
Sorry neatsimenu kiek sushis buvo... bet net skrandis sugurge, nors sushio ir nemegstu, bet toki ko gero paragauciau labai graziai pateikta
nepykit kieno liko nepaminetos ir, kad komentarai dar tik patinka, faina ir tt akys mano kolkas tik tiek mato, o kartais ir nesinori 100aji karta to pacio sakyt, nes jau daug dalyviu pasake
man labai įdomu pasidarė kokie Jūsų mėgstamiausi Lietuvos ir užsienio (jei tokių yra) fotografai ?
čia šiaip paįvarinimui klausimas
čia šiaip paįvarinimui klausimas
QUOTE(Nieko sau @ 2012 01 16, 19:01)
Paveiksliukas į jūsų komentarą
Super Į archyvą QUOTE(Aistulle @ 2012 01 16, 19:41)
Spalvota ar ne geriau ziuretusi...
Šiaip ši nuotrauka tikriausiai labiausiai patinka iš Tavo kada nors įdėtų. Nespalvota labiau, nors ir spalvotoj labai gražios spalvos, tik labiau išlenda klaidos - nelygintos medžiagos, kampuose apačioj kažkokie dalykai.QUOTE(Zirzė @ 2012 01 16, 21:50)
senai kazka dejau buvau sivakar islindus laukan
Nu kokia šaunuolė, man tai patinka - ta švieselė su snaigėm, prie progos nueisiu dar paieškot flicrėj didesnio varianto Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 17, 01:02)
Nebloga kompozicija, nors kažko joje trūksta... Gal fotografavimo kampas nepatinka Bet visuma - miela. Tik gal daryčiau juoda balta, o jei paliktum, mažinčiau rūžavumą
Laba,
atejau su namu darbais, nors ir skundziates, kad labai jau daug musu - naujokiu , bet tikiuosi bus kurios pakomentuos
Susimaisiau jau ND numeravime sis lyg ND1:
ND2:
ND3:
F5.6 ISO 100
F7.1 ISO 400
F10 ISO 3200
as gi issikrausciau uztat ir dingau is pilaitiskiu o tu jei gerai prisimenu buvai kitu nicku, bet dar matyt prie manes i sita pasikeitei, nes sakau kad kazkur kazkas girdeta malonu atrasti pazystamu veidu
Is puodeliu temoj man pakolkas pati paciausia foto baltas baltame
Svajones foto koju temai
ir labai patiko Zirzes apsnigtas suoliukas
leidau sau pakomentuoti kas man patiko
atejau su namu darbais, nors ir skundziates, kad labai jau daug musu - naujokiu , bet tikiuosi bus kurios pakomentuos
Susimaisiau jau ND numeravime sis lyg ND1:
ND2:
ND3:
F5.6 ISO 100
F7.1 ISO 400
F10 ISO 3200
QUOTE(sayonara @ 2012 01 16, 16:05)
bingo mano pirma mintis buvo apie Pilaitę, bet pažiūrėjau, kad Alytaus pašnekesiuose dalyvauji ir atmečiau
as gi issikrausciau uztat ir dingau is pilaitiskiu o tu jei gerai prisimenu buvai kitu nicku, bet dar matyt prie manes i sita pasikeitei, nes sakau kad kazkur kazkas girdeta malonu atrasti pazystamu veidu
Is puodeliu temoj man pakolkas pati paciausia foto baltas baltame
Svajones foto koju temai
ir labai patiko Zirzes apsnigtas suoliukas
leidau sau pakomentuoti kas man patiko
QUOTE(suprara @ 2012 01 17, 08:16)
nea, nesu keitus niko nuo tada, kai prisijungiau SM laukdamasi sūnaus
turiu vieną seną kloną, bet jis buvo naudotas kokius du kartus ir ne pilaitiškių temoje
aš puoduko temai nedarysiu, jaučiu, foto, nors planavau tyliai, bet.. mano mintį kažkas kita įgyvendino, ir neblogai, tai man proga bus patinginiauti ir toliau