QUOTE(noisy-B @ 2012 01 16, 13:49)
Jurzole -> Iš Amsterdamo man patiko pirmosios dvi nuotraukytės Antrojoj toks ritmas jaučiasi, ir lempų, ir arkų, o jei dar molbertų būtų daugiau, iš vis būtų faina o su stalu kažkaip nepatraukė dėmesio...
Aciu Antrojoj niekaip netilpau su 50-tuku, kad idomiau gautusi. Gal reikes dar ten grizti, patinka man ta vieciuke.
QUOTE(sayonara @ 2012 01 16, 14:13)
Jūros žole, nu aš irgi pavažiuot mėgstu
Nu kad ne... As nors ir zole, bet pastabi
QUOTE(jokubaite @ 2012 01 16, 14:13)
susirinkom pavakary su trikojais, kišenes žinintuvėlių, prožektoriukų prisikišę, vienas kietesnis dar ir blyksčių turėjo prigriebęs. Vienas pašviečia, kol susfokusuoji, o tada išlaikymas maximum, diafragma priverta nuo F11 iki F20 bandėm. Vienas arba du striksėjo su tais žiebtuvėliais. Piešėm ore, paskui apie konretų objektą - suoliuką, šviestuvą.
Kaip fainai Laukiu ir as backstage nuotrauku.
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 16, 15:27)
Gerai, tada, kad jau turiu paruosus nuotrauka zaidimui tai ir keliu Nezinau kodel, bet puodeli norejosi pavaizduoti butent sitaip
Faina ideja. Patiesinti tik kiek noretusi.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 16, 15:41)
beproto daug naujokių, jau nebesuprantu kuri čia pakomentuota, kuri ne kažkoks bumas, užgriuvo po švenčių
Aha, tikrai Tikekimes, kad dauguma pasiliks ir taps nebe naujokemis
QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 16, 16:20)
Puodelio zaidimui...
Irgi idomiai, svelniai taip.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 16, 16:33)
čia ne puodukai aišku, bet vat, atrodo toks paprastas dalykas- degtukas.. ir kaip gražiai prifotkinta, kokia fantazija
Nu tikrai... net nepagalvotum, kad taip imanoma
QUOTE(Rico @ 2012 01 16, 16:41)
Jus su sniegu, o as pavasario radau
Baisus daiktas, as jau per Kaledas radau Cia krokai?
Vakar savo akim netikejau - vaziavom per miesta, o pakelese jau narcizai pumpurus sukrove, ir beveik skleidziasi kai kurie. O siandien atsalo, serksnas ant zoles. Susals tos kvailos geles...