Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 01 16, 13:49)
Jurzole -> Iš Amsterdamo man patiko pirmosios dvi nuotraukytės smile.gif Antrojoj toks ritmas jaučiasi, ir lempų, ir arkų, o jei dar molbertų būtų daugiau, iš vis būtų faina smile.gif o su stalu kažkaip nepatraukė dėmesio... 

Aciu 4u.gif Antrojoj niekaip netilpau su 50-tuku, kad idomiau gautusi. Gal reikes dar ten grizti, patinka man ta vieciuke.

QUOTE(sayonara @ 2012 01 16, 14:13)
Jūros žole, nu aš irgi pavažiuot mėgstu bigsmile.gif

Nu kad ne... g.gif tongue.gif As nors ir zole, bet pastabi mirksiukas.gif

QUOTE(jokubaite @ 2012 01 16, 14:13)
susirinkom pavakary su trikojais, kišenes žinintuvėlių, prožektoriukų prisikišę, vienas kietesnis dar ir blyksčių turėjo prigriebęs. Vienas pašviečia, kol susfokusuoji, o tada išlaikymas maximum, diafragma priverta nuo F11 iki F20 bandėm. Vienas arba du striksėjo su tais žiebtuvėliais. Piešėm ore, paskui apie konretų objektą - suoliuką, šviestuvą.

Kaip fainai bigsmile.gif Laukiu ir as backstage nuotrauku.

QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 16, 15:27)
Gerai, tada, kad jau turiu paruosus nuotrauka zaidimui tai ir keliu smile.gif Nezinau kodel, bet puodeli norejosi pavaizduoti butent sitaip blush-anim-cl.gif

Faina ideja. Patiesinti tik kiek noretusi.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 16, 15:41)
beproto daug naujokių, jau nebesuprantu kuri čia pakomentuota, kuri ne  doh.gif  kažkoks bumas, užgriuvo po švenčių  biggrin.gif

Aha, tikrai smile.gif Tikekimes, kad dauguma pasiliks ir taps nebe naujokemis 4u.gif

QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 16, 16:20)
Puodelio zaidimui...

Irgi idomiai, svelniai taip.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 16, 16:33)
čia ne puodukai aišku, bet vat, atrodo toks paprastas dalykas- degtukas.. ir kaip gražiai prifotkinta, kokia fantazija  rolleyes.gif

Nu tikrai... net nepagalvotum, kad taip imanoma blink.gif

QUOTE(Rico @ 2012 01 16, 16:41)
Jus su sniegu, o as pavasario radau tongue.gif

Baisus daiktas, as jau per Kaledas radau tongue.gif Cia krokai?

Vakar savo akim netikejau - vaziavom per miesta, o pakelese jau narcizai pumpurus sukrove, ir beveik skleidziasi kai kurie. O siandien atsalo, serksnas ant zoles. Susals tos kvailos geles... cool.gif
Atsakyti
Dar kelios vakarykščios

Ši (tri)kojų temai smile.gif user posted image
backstage
user posted image

user posted image

dar kelios flickr'ečia
Atsakyti
QUOTE(AgnIsija @ 2012 01 16, 19:44)
Atsiprasau, kad isibroviau bet gal galit pabalsuot, kam nesunku wink.gif Foto megejiska, bet mums labai brangi smile.gif

Balsuoti cia smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 16, 18:32)

naujų mergaičių merginų tiek daug prisijungė, kad net galva sukasi doh.gif

Paveiksliukas į jūsų komentarą biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 16, 12:24)
Aciu visoms tarusiosm zodeli ir neisvariusioms/iems smile.gif is temos  4u.gif  Tai atkakliai rodausi toliau, kol patapsiu "uzskaityta" ir balso teise turincia  4u.gif

ND Nr. 2

gerai. net susimąsčiau, ar netiktų iliustruot 2ND 1-oje žinutėje temos mastau.gif

QUOTE(Delicious @ 2012 01 16, 12:41)
Atnešu 4tą ND:

gerai

QUOTE(snapper @ 2012 01 16, 12:55)
Sveikos, bandau atsiskaityti paskutinius ND  ax.gif

2 ND
ir zoominimas:

gerai
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 01 16, 21:01)
Paveiksliukas į jūsų komentarą  biggrin.gif

Geras biggrin.gif
Papildyta:
[quote=jokubaite,2012 01 16, 20:59]
Dar kelios vakarykščios

Treciojoj zmogaus siluetas idomiai ziuris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 16, 15:13)
Kažkaip subrumbėjau su šituo kadru, bet tikiuos ne aklai, taip gavos kažkaip smile.gif

Smagi 4u.gif ber brrrrr kaip salta... Pas mus nakti tik +7 ir tai labai salta, o cia ant sniego... smile.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2012 01 16, 15:38)
paluri, jau kuris laikas žiūriu į tavo fotografijas ir pagalvoju, kad vis geryn ir geryn 4u.gif Aplamai, gyveni tokioj kultūroj, kuri man smalsu ir įdomu vien pati iš savęs, daug gražių dalykų ten yra. Padejėjos foto gal būčiau su atviresne diafragma fotografavusi, kad fonas susilietų, nors gana dailiai ji įkomponuota. Rankų foto dėmesį man blaško apyrankė.
O kap pati tu atsiradai tame krašte? Ar įmanoma ten gyventi su sava kultūra, na nepriimant jų?...

Aciu 4u.gif Si kultura labai skiriasi nuo europietiskos. Yra idomiu dalyku, tik dar daug ko nemoku nufotografuoti...Del diafragmos tai man dar sunkokai, gelytes su 1.8 smagiai fotografuoju, fonas labai grazus iseina. Bet zmoniu su 1.8 dar nemoku. Gal ir galejau su 2.5 cia fotografuoti, juo labiau, kad buvo rytas, saule dar uz namu pasislepusi.
Atsiradau cia del vyro indo biggrin.gif Gyvenom Lietuvoj, bet per salta pasidare. Jau 5 metai cia, apsipratau jau, is pradziu buvo sunku, net nezinojau ka valgyti lotuliukas.gif Galima gyventi su savo kultura jeigu neilgam, bet jei ilgesniam laikui apsistoji, tai nori nenori reikia susirasti draugu, kurie bus su skirtingais paprociais, tikejimais. Mano draugai labai liberaliu paziuru, priima kitas kulturas, pvz. svencia kartu kaledas, o mes svenciam su jais ju sventes thumbup.gif

QUOTE(Smilguna @ 2012 01 16, 15:49)
Į laikraštį...  blink.gif Tada foto reikia tikrai gerų  biggrin.gif Žinoma, juokauju. Šiaip labai įdomu, tikrai. Tradicijos, kultūra visiškai kitokia. Įsivaizduoju, kad su mūsiška pasaulėžiūra ten ne taip lengva prisitaikyti...  g.gif

Foto reikia geru, pasigirsiu, bet mano fotos atrodo geresnes, nei vietinej foto studijoj blush2.gif Kai nunesiau ten atspausdinti keleta nuotrauku, tai net fotiko paprase paziureti, nes kokybe labai gera lotuliukas.gif
O gero fotografo ji negali sau leisti. Tai teks tenkintis mano nuotraukom tongue.gif
Palaipsniui prisitaikiau, nors pradzia buvo sunki.

QUOTE(gotte @ 2012 01 16, 16:03)
paluri, smagu, kad kažką naujo bandai, dūmai įdomūs  bigsmile.gif kadangi daug fotografuoji, matosi, kad žengi į priekį, šaunuolė  ax.gif

Aciu 4u.gif Projektas varo i prieki, nesinori kartoti tu paciu nuotrauku, tai vis bandau ka nors susigalvoti.

QUOTE(Aistulle @ 2012 01 16, 16:14)
O cia radau pedute keliu savaiciu mazyles.  ax.gif

Kaip grazu tokios mazutes pedutes smile.gif
Atsakyti
Rodau dar keleta nuotraukyciu, tiesiog pirmieji bandymai mano buvo. ax.gif Drauges paprasiau kad papozintu man... biggrin.gif

user posted image

user posted image

Spalvota ar ne geriau ziuretusi... ax.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(AgnIsija @ 2012 01 16, 18:44)
Atsiprasau, kad isibroviau bet gal galit pabalsuot, kam nesunku wink.gif Foto megejiska, bet mums labai brangi smile.gif

negalim sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 16, 19:43)

lotuliukas.gif

Kiek laiko galima puodelius fotografuoti? Ar yra terminas koks nustatytas?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 16, 10:41)
nu niekaip neišėjo jos pralinksminti ir prakalbinti,o tai pas mane tikrai retai būna  doh.gif  verysad.gif
o kam linksminti. Jei ji tokia, parodyk tokią, kokia yra.

QUOTE(sayonara @ 2012 01 16, 20:43)

ot kokia. Po tokių pasisakymų, negi prašysies, kad ir už mano prabalsuotų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnIsija @ 2012 01 16, 18:44)

Balsuoti cia smile.gif

man tai negaila paspaudziau. lotuliukas.gif
Atsakyti