Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 16, 14:20)
Puodelio zaidimui...

Irgi faina idėja-švelniai taip. Kažkaip po truputį ima kabliuoti mane tas puodukų žaidimas bigsmile.gif
QUOTE(Rico @ 2012 01 16, 14:41)
Jus su sniegu, o as pavasario radau tongue.gif

Nu nieko sau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 16 sausio 2012 - 17:17
QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 16, 16:20)
Puodelio zaidimui...

oi laukiu kritikos biggrin.gif

puodukas už dušo kabinos muilino stiklo? ar neatspėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 01 16, 16:45)
O tu ND padarei, naujoke? biggrin.gif

Ne ir nedarysiu, aš klimaksinė, pasiųsi ND daryt, apsibliausiu ir išeisiu blink.gif aišku tik aš galvosiu, kad koks nuostolis jums yu.gif
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 16, 16:52)
mhm, reiktu rolleyes.gif
as buvau uzklausus,bet niekas neatsake,tai taves tad paklausiu biggrin.gif o gal gali buti naktipuodis? ar tik toks, is kurio geriama? biggrin.gif

Manau gali, jei dar iš jo geriama tai točnai.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 16, 17:32)
Mergaitės, įkėlusios puodelius - šaunuolės, man abu savotiškai patinka, nors labai skirtingi, patinka abu.

QUOTE(dosa @ 2012 01 16, 17:58)
Irgi faina idėja-švelniai taip. Kažkaip po truputį ima kabliuoti mane tas puodukų žaidimas  bigsmile.gif

ACiu 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 16, 18:00)
puodukas už dušo kabinos muilino stiklo? ar neatspėjau  biggrin.gif

Nea biggrin.gif Toki popieriu turejau su blizguciais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 01 16, 16:20)
Vis nenauja, bet noriu aš išgirsti nuomonių bigsmile.gif

graži voverė

QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 16, 16:20)
Puodelio zaidimui...

paslaptingas puodelis. ir spalva tokia švelni thumbup.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 16, 16:33)
čia ne puodukai aišku, bet vat, atrodo toks paprastas dalykas- degtukas.. ir kaip gražiai prifotkinta, kokia fantazija  rolleyes.gif

http://todayswhisper...burning-matches

gražių dalykų pamatyta, net nesitiki, kad fotografuota

QUOTE(Rico @ 2012 01 16, 16:41)

Jus su sniegu, o as pavasario radau tongue.gif

jau pavydžiu blush2.gif
Atsakyti
apimė nostalgija, žiūrinėjau vasaros fotkes cool.gif ir kaip tik kojų temai vieną seną tinkamą radau biggrin.gif aij šiaip, spalvų biški, biški vasaros , temos pagyvinimui wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 16, 18:11)
apimė nostalgija, žiūrinėjau vasaros fotkes  cool.gif  ir kaip tik kojų temai vieną seną tinkamą radau  biggrin.gif  aij šiaip, spalvų biški, biški vasaros , temos pagyvinimui wink.gif

aš kai kolkas vertinu nuotraukas "patinka-nepatinka", tai šita man labai patinka - tokia gyva ir vasariška rolleyes.gif
Atsakyti
rG, patiko tavo levitavimas bigsmile.gif

Pastaruoju metu kažkaip vadovaujuosi taisykle: "jei gali nefotografuoti, tai ir nefotografuok" biggrin.gif Tai naujų foto neturiu...

naujų mergaičių merginų tiek daug prisijungė, kad net galva sukasi doh.gif Sėkmės Jums smile.gif
Svajone, o čia su kažkokiu filtru tavo vasarinė fotkė?

Šeštadienį žiūrėjau tą laidą apie fotografiją, patiko tas bičiukas, kur juosta fotografuoja (na jo darbeliai)...gal kas prisimena jo pavardę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 16, 18:32)
Šeštadienį žiūrėjau tą laidą apie fotografiją, patiko tas bičiukas, kur juosta fotografuoja (na jo darbeliai)...gal kas prisimena jo pavardę? ax.gif

cia
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 16, 18:32)

naujų mergaičių merginų tiek daug prisijungė, kad net galva sukasi doh.gif Sėkmės Jums smile.gif
Svajone, o čia su kažkokiu filtru tavo vasarinė fotkė?

su photo shopu biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad isibroviau bet gal galit pabalsuot, kam nesunku wink.gif Foto megejiska, bet mums labai brangi smile.gif

Balsuoti cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 16, 19:35)

ačiukas smile.gif
Atsakyti