Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 16, 15:27)
Kraujuoja ne tik duzusios sirdys.. 

Galvojau ir as puodeli dauzyt biggrin.gif Na bet taip dailiai tai nebuciau sugalvojus, kad dar ir kraujuoja... Labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Vis nenauja, bet noriu aš išgirsti nuomonių bigsmile.gif
user posted image

Na ir aš norėjau atsidaryti Flickr talpyklą, bet supratau, kad seniau buvau prisiregistravus ten, taigi tik papildžiau... Tad dar truputis mano įvairių nuotraukų Flickr smile.gif

P.s. nuotraukų padarymo datos neteisingos, vis nenusistatau fotoaparate reikiamos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 16 sausio 2012 - 16:21
Puodelio zaidimui...

oi laukiu kritikos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(snapper @ 2012 01 16, 13:55)
Sveikos, bandau atsiskaityti paskutinius ND  ax.gif

good 4u.gif
Atsakyti
Gintarija, super tikrai sugalvojai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 16, 16:27)
Kraujuoja ne tik duzusios sirdys.. 
Bet kol as ji sudauziau... net plaktukas sunkiai ji iveike  biggrin.gif

Graziai 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 16, 15:15)
taisykle yra viena, puodeli pavaizduoti kitaip, kaip ta padarysi,pacios fantazijos reikalas rolleyes.gif ar tu ji naudosi vietoj kepures, ar vietoj kazko kito, tavo pasirinkimas, svarbiausia, kad puodelis neatliktu tradicines puodelio funkcijos rolleyes.gif

Gal nebūtinai, gal gali biggrin.gif
Fotografuokit kaip sugalvojat, galit ir gert iš puodelio biggrin.gif , jei tik foto bus įdomi biggrin.gif

Mergaitės, įkėlusios puodelius - šaunuolės, man abu savotiškai patinka, nors labai skirtingi, patinka abu.

Naujokės
, nesupykit, nekomentuoju, baisiai jūsų daug vienu metu, nesurenku kur kuri. Apšilsiu gal tada biggrin.gif

Ai ir puodukus gal įkeliam ir į flickro SM grupę, lengviau bus surast biggrin.gif
Atsakyti
čia ne puodukai aišku, bet vat, atrodo toks paprastas dalykas- degtukas.. ir kaip gražiai prifotkinta, kokia fantazija rolleyes.gif

http://todayswhisper...burning-matches

aš į puoduko žaidimą nesirašau, bet kas dien apie jį pagalvoju, ir nesugalvoju dar,kaip būūtų galima kitaip kažkaip pavaizduot smile.gif
Atsakyti
rG, patiko tavo sokinejimai 4u.gif
ir man pirma mintis buvo, kad brumiska ax.gif Ir Brum man patinka, kad tiesiai sviesiai viska paraso ax.gif ir galvojau, kad sis pasipesiojimas juokais buvo tongue.gif

Maggie, man tavo stilius asocijuojasi su jb, tai net keista spalvotas matyti. Sesuo patiko 4u.gif

Kazkuri naujoke rase, kad jos aparate diafragmos nera. Gal diafragmos pirmenybes rezimo?

Klausau Myer Psicologojijos audioknygos ir kaip tik gera palyginima isgirdau- fotoaparatas padarytas pagal tai, kaip (lyg) 18 amziuje buvo manoma, kad veikia akis. Diafragma- kaip akies vyzdys. kai esam tamsoj vyzdys issiplecia, kad daugiau sviesos patektu i aki, kaip ir diafragma- kai esam tamsesnej vietoj ja reikia atverti, kad patektu pakankamai sviesos. Kates tamsoj mato geriau uz mus nes ju vyzdziai gali daugiau issiplesti, bet jos mato maziau detaliu, kaip ir objektyvas- jei diafragma atverta iki galo (pvz., 1.8) nebus taip rysku, ryskumo zona siaura smile.gif

Tikiuosi pades nors kam suprasti kaip veikia diafragma ax.gif

Jus su sniegu, o as pavasario radau tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 16, 16:32)

O tu ND padarei, naujoke? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 16, 17:32)

Ai ir puodukus gal įkeliam ir į flickro SM grupę, lengviau bus surast biggrin.gif

mhm, reiktu rolleyes.gif
as buvau uzklausus,bet niekas neatsake,tai taves tad paklausiu biggrin.gif o gal gali buti naktipuodis? ar tik toks, is kurio geriama? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 16, 16:52)
mhm, reiktu rolleyes.gif
as buvau uzklausus,bet niekas neatsake,tai taves tad paklausiu biggrin.gif o gal gali buti naktipuodis? ar tik toks, is kurio geriama? biggrin.gif

sakė puodukas, o koks puodukas, tai kaip suprantu, kiekvienam pagal fantaziją biggrin.gif
Atsakyti