Su su puodeliu, tai tikrai labai fainai sugalvota Tik gal norėtūsi patiesinti "horizontą", lyg virstantis puodelis
QUOTE(Delicious @ 2012 01 16, 15:39)
Dėkui, Svajone, kad nelikai abejinga, paegzaminavai mane, atvėrei akis ties trečiu ND
Ryt bandysiu 5 ND įveikt, jau dabar kinkos dreba
beproto daug naujokių, jau nebesuprantu kuri čia pakomentuota, kuri ne kažkoks bumas, užgriuvo po švenčių
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 16, 15:27)
šauni idėja, spalvos gražios. Tik man lyg svyra, viršų dėšinėn truputį sukčiau (jei tiesint). Kažkodėl tai rodo
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 16, 15:41)
beproto daug naujokių, jau nebesuprantu kuri čia pakomentuota, kuri ne kažkoks bumas, užgriuvo po švenčių
visos buvo geros pernai ir jas aplankė dosnus Kalėdų senelis
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 16, 16:27)
greituole
reikejo ir plaktuka palikti salia
merginosjau sake, kad horizontas siek tiek svyra, bet atleistina, ideja gera
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 16, 16:41)
as susipainiojau jau tarp ju
Aciu, merginos
Is viso siame zaidime planavau nedalyvauti, nes maniau, kad nelabai sugalvosiu kaip ta puodeli kitaip pavaizduoti.. bet netiketai gulint kilo ideja
O del horizonto, tai man ta puodelio dalis, kur rankena truputi kreivokai nusiskele, bandziau pastacius tiesint, bet vistiek pasvires liko siek tiek Pabandysiu su PS patiesint, gal gausis
O kas liecia naujokes, tai ir as jau susimakalavau, dar vakar lig bandziau namu darbus vertinti, bet jau visiskai pasimeciau
Is viso siame zaidime planavau nedalyvauti, nes maniau, kad nelabai sugalvosiu kaip ta puodeli kitaip pavaizduoti.. bet netiketai gulint kilo ideja
O del horizonto, tai man ta puodelio dalis, kur rankena truputi kreivokai nusiskele, bandziau pastacius tiesint, bet vistiek pasvires liko siek tiek Pabandysiu su PS patiesint, gal gausis
O kas liecia naujokes, tai ir as jau susimakalavau, dar vakar lig bandziau namu darbus vertinti, bet jau visiskai pasimeciau
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 16, 15:41)
kažkoks bumas, užgriuvo po švenčių
nauji metai - nauji iššūkiai sau
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 16, 16:41)
Cia matyt pazadai veikia... Nuo naujuju metu pasizadu :
1. mesti rukyti
2. uzsirasyti i joga
3. nupusti dulkes nuo fotoaparato ir ismokti fotografuoti
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 16, 17:27)
Gerai, tada, kad jau turiu paruosus nuotrauka zaidimui tai ir keliu Nezinau kodel, bet puodeli norejosi pavaizduoti butent sitaip
Kraujuoja ne tik duzusios sirdys..
Bet kol as ji sudauziau... net plaktukas sunkiai ji iveike
Kraujuoja ne tik duzusios sirdys..
Bet kol as ji sudauziau... net plaktukas sunkiai ji iveike
oho. patinka
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 16, 14:27)
Gerai, tada, kad jau turiu paruosus nuotrauka zaidimui tai ir keliu Nezinau kodel, bet puodeli norejosi pavaizduoti butent sitaip
labai idomi nuotrauka ir taiklus pavadinimas
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 16, 14:32)
pamirsau parasyti,kad uzskaitau ND
QUOTE(Delicious @ 2012 01 16, 14:39)
man asmensikai jis buvo lengviausias
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 16, 14:41)
cia vis tie pazadai sau po Nauju
QUOTE(Delicious @ 2012 01 16, 14:54)
nauji metai - nauji iššūkiai sau
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 16, 14:54)
Cia matyt pazadai veikia... Nuo naujuju metu pasizadu :
1. mesti rukyti
2. uzsirasyti i joga
1. mesti rukyti
2. uzsirasyti i joga
QUOTE(jokubaite @ 2012 01 16, 15:13)
o paskui jau susistatę blykstes po skėčiais pozavom, durniavom. Vakare įmesiu dar kelias iš backstage.
dekuj uz info. labai laukiu backstage'o!
QUOTE(suprara @ 2012 01 16, 14:30)
galvojau fotomontazas , jeeeetus kaip saltas pozuot brrrrr....
gal Vilnius.. Pilaite.. ?
gal Vilnius.. Pilaite.. ?
bingo mano pirma mintis buvo apie Pilaitę, bet pažiūrėjau, kad Alytaus pašnekesiuose dalyvauji ir atmečiau
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 16, 16:27)
Kaip fainai man labai patiko, šaunuolė, faina idėja ir pateikimas