Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 01 16, 14:12)
Na, dar vieną įdėsiu, ne dėl to, kad ten patenkinta, bet šiaip, dėl smagumo, va tokie skraidymai. Gal pavyks pakartot, jei ką gero sugalvosiu. Šiaip buvau sugalvojus, bet buvo per daug šviesu, užsižaidžiau su pasirengimu

user posted image

galvojau fotomontazas biggrin.gif , jeeeetus kaip saltas pozuot brrrrr....

QUOTE(sayonara @ 2012 01 16, 14:13)
kažkur girdėta, bet irgi nepamenu, iš kur..  lotuliukas.gif

gal Vilnius.. Pilaite.. ?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 16, 13:24)
Aciu visoms tarusiosm zodeli ir neisvariusioms/iems smile.gif is temos  4u.gif  Tai atkakliai rodausi toliau, kol patapsiu "uzskaityta" ir balso teise turincia  4u.gif

ND Nr. 2

man tinka 4u.gif
Atsakyti
Dar keleta nuotraukyciu parodysiu, jei bus ka pakomentuoti, buciau labai dekinga. ax.gif

Kas ten? smile.gif
user posted image

Puciam burbuliuka. smile.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistulle: 16 sausio 2012 - 14:37
QUOTE(sayonara @ 2012 01 16, 12:55)
kas nors gali paaiškinti, kodėl pastaruoju metu atsirado daug važiuojančių ant brum'o? smile.gif lyg ir skaitau, lyg ir seku temą, bet nesuprantu, kuo ana nusikalto..smile.gif

viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 16, 14:12)
Na, dar vieną įdėsiu, ne dėl to, kad ten patenkinta, bet šiaip, dėl smagumo, va tokie skraidymai. Gal pavyks pakartot, jei ką gero sugalvosiu. Šiaip buvau sugalvojus, bet buvo per daug šviesu, užsižaidžiau su pasirengimu

Man tai labai patinka. Bet jau kojom tai turejo buti saalta, brrr. biggrin.gif
Atsakyti
Atnešu 4tą ND:

f/2.8
user posted image

user posted image

user posted image

zoominau ne kojom, o pilvu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 16 sausio 2012 - 14:41
Leisiu sau pakomentuoti Aistulle nuotraukas... Bet galo zavi mergaite 4u.gif

Pirmojoje nuotraukoje galetu buti daugiau erdves desines, vaiko zvilgniui. IR dar kadruociau kaire puse, nes per daug galvos.. Aisku, mamai ziauriai skamba, kai kas sako kirsti vaikui galva lotuliukas.gif bet mano galva, ziuretusi graziau..

O antra grazi, tik isdegimu matau.. As jiems baisiai jautri einamuoju periodu lotuliukas.gif Ir taipogi kirsciau kaires puses gabala 4u.gif

Nepykit, jei nusisnekejau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 16 sausio 2012 - 14:47
Sveikos, bandau atsiskaityti paskutinius ND ax.gif

2 ND

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
ir zoominimas:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2012 01 16, 14:41)
Atnešu 4tą ND:

f/2.8

zoominau ne kojom, o pilvu  lotuliukas.gif

man nelabai tinka .. per maži atstumai.. bet jei papasakosi ką supratai darant šią užduotį, tai tada bus galima užskaityti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(snapper @ 2012 01 16, 14:55)
Sveikos, bandau atsiskaityti paskutinius ND  ax.gif

užskaitau smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Aistulle @ 2012 01 16, 13:33)
Dar keleta nuotraukyciu parodysiu, jei bus ka pakomentuoti, buciau labai dekinga.  ax.gif

noretusi pirmoje nuotraukoje veiduko labiau pasukto i desine, akyciu ir ryskumo didesnio. antroji velgi labai suspausta ir noretusi daugiau erdves is desines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snapper @ 2012 01 16, 14:58)
noretusi pirmoje nuotraukoje veiduko labiau pasukto i desine, akyciu ir ryskumo didesnio.  antroji  velgi labai suspausta ir noretusi daugiau erdves is desines  ax.gif

Dekui. Su ta desine puse sunkiausia ir buvo, nes stovejo telikas iskarto, jo nebuvo kaip patraukti, tai jei tik pasisuku truputi r lenda kampas. Uztai ir sunku namuose fotografuoti, vis kazkas maiso.
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2012 01 16, 14:01)
Dekui. Su ta desine puse sunkiausia ir buvo, nes stovejo telikas iskarto, jo nebuvo kaip patraukti, tai jei tik pasisuku truputi r lenda kampas. Uztai ir sunku namuose fotografuoti, vis kazkas maiso.

o dar vaikus biggrin.gif , as irgi kai perziuriu nuotraukas randu geru kadru, bet aplinka visur maiso doh.gif
Atsakyti