Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Refresh @ 2012 01 16, 00:07)
Užskaityčiau :]
Visai patiko  smile.gif Gal tik mergina kiek liūdnoka atrodo, šypsena tokia....
Ups, čia projektui. Tai gal nekomentuojama. Atsiprašau  blush2.gif

viskas gerai,kritikos laukiu visada 4u.gif Mergina kaip liūdna susimasčiusi pelenė VISOSE fotose,ši vienintelė su šiokia tokia šypsena unsure.gif nu niekaip neišėjo jos pralinksminti ir prakalbinti,o tai pas mane tikrai retai būna doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 16, 08:52)
mano padejeja, siandien ryte paskubomis padaryta nuotrauka... Niekaip jos neprisiprasau pafotkinti sad.gif Bet siandien pati paprase, itariu, kad ieskos jai antros puses, tai ir grazesnes nuotraukos reikia. O ji dar tokia jauna....

Labai įdomu kaip tas visas procesas vyksta blink.gif Vyro paieškose pati mergina nedalyvauja, kad reikia foto? Nežinau indiškų tradicijų, gal galėtum šiek tiek papasakot? Man labai įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
Žaidimas
PUODUKAS
banalus banaliausias daiktas , nufotografuotas kitaip. Tinka?
Sąrašiukas :
erikamaja
zirze
vienintelė
maija
Jurzole
paluri
Refresh
chiquitka
neiste
Gintarija86
NinaAtina
Cinside
O la la la
Papildyta:
QUOTE(paluri @ 2012 01 15, 21:45)
10 vakaro supratau, kad neturiu sios dienos nuotraukos projektui... Tai pazaidziau su smilkalais smile.gif Patiko, bandysiu dar! Tik labai sunku su fokusu.

Dailiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2012 01 16, 14:28)
Labai įdomu kaip tas visas procesas vyksta blink.gif Vyro paieškose pati mergina nedalyvauja, kad reikia foto? Nežinau indiškų tradicijų, gal galėtum šiek tiek papasakot? Man labai įdomu  bigsmile.gif

Kai kuriais atvejais tevai iesko poros per pazistamus, net giminaicius. Kitais atvejais deda skelbima i laikrasti ar interneta ir iesko pirmiausia pagal kasta, tada pagal kitus "parametrus". Buna, kad pasimate pora kartu - susituokia, o tada pamilsta vienas kita... Nesuprantu as to ir stengiuosi i tai nesigilinti smile.gif

QUOTE(o la la la @ 2012 01 16, 14:48)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip subrumbėjau su šituo kadru, bet tikiuos ne aklai, taip gavos kažkaip smile.gif

user posted image
Photo Autobiography 2012-3/52
flight time

Kai kas šviesaus pas mane, tai va. Aš žinau ką reiškia ši savaitė, o kitiems nebūtinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 15, 19:16)
koju temai:

1 bardakelis
3 j/b geriau

QUOTE(Whatever? @ 2012 01 15, 21:56)
Labas vakaras  4u.gif

uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

atėjau pasidžiaugti, kad gavau mainų foto clap.gif yahoo.gif sokiai.gif
Ypač, ačiū labai!!!

rG, man patiko Tavo kojos ir "pakilimas" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumerija: 16 sausio 2012 - 10:52
Labas,
QUOTE(Plumerija @ 2012 01 15, 22:44)
Šokis labai patiko thumbup.gif

dėkui. man irgi ši tokia ekspresyvi

QUOTE(paluri @ 2012 01 16, 07:52)
Mehendi - tatuiruote su chna:

gražūs raštai
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 16, 10:43)
Kažkaip subrumbėjau su šituo kadru, bet tikiuos ne aklai, taip gavos kažkaip smile.gif

jo, kazkiek man mane primine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 16, 08:52)
O cia mano padejeja, siandien ryte paskubomis padaryta nuotrauka... Niekaip jos neprisiprasau pafotkinti sad.gif Bet siandien pati paprase, itariu, kad ieskos jai antros puses, tai ir grazesnes nuotraukos reikia. O ji dar tokia jauna....

paluri, jau kuris laikas žiūriu į tavo fotografijas ir pagalvoju, kad vis geryn ir geryn 4u.gif Aplamai, gyveni tokioj kultūroj, kuri man smalsu ir įdomu vien pati iš savęs, daug gražių dalykų ten yra. Padejėjos foto gal būčiau su atviresne diafragma fotografavusi, kad fonas susilietų, nors gana dailiai ji įkomponuota. Rankų foto dėmesį man blaško apyrankė.
O kap pati tu atsiradai tame krašte? Ar įmanoma ten gyventi su sava kultūra, na nepriimant jų?...

QUOTE(rG @ 2012 01 16, 11:43)

user posted image
Photo Autobiography 2012-3/52
flight time

Kai kas šviesaus pas mane, tai va. Aš žinau ką reiškia ši savaitė, o kitiems nebūtinai biggrin.gif

Brrrrr.... Aš ką tik iš miesto, bet gi su žieminiais batais ir tai sušalau kažkaip laukdama mikriuko, o čia basom blink.gif Bet brumbrumiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 16, 11:25)
Kai kuriais atvejais tevai iesko poros per pazistamus, net giminaicius. Kitais atvejais deda skelbima i laikrasti ar interneta ir iesko pirmiausia pagal kasta, tada pagal kitus "parametrus". Buna, kad pasimate pora kartu - susituokia, o tada pamilsta vienas kita... Nesuprantu as to ir stengiuosi i tai nesigilinti  smile.gif

Į laikraštį... blink.gif Tada foto reikia tikrai gerų biggrin.gif Žinoma, juokauju. Šiaip labai įdomu, tikrai. Tradicijos, kultūra visiškai kitokia. Įsivaizduoju, kad su mūsiška pasaulėžiūra ten ne taip lengva prisitaikyti... g.gif
Atsakyti
Sveikutes, buvau dingusi ilgam, vaikai, ligos, bedos, visokiausiu rupesciu, nuo visko buvau atitolusi, bet jau sugrisiu. smile.gif jei dar prisimenat mane. smile.gif
Turiu veidrodinuka jau, pagaliau. ax.gif

Parodysiu viena foto, man ji grazi, miela. Ga lgalesit kazka pakomentuoti.

user posted image

Atsakyti