QUOTE(paluri @ 2012 01 15, 20:45)
10 vakaro supratau, kad neturiu sios dienos nuotraukos projektui... Tai pazaidziau su smilkalais
Patiko, bandysiu dar! Tik labai sunku su fokusu.
papasakok kaip darei. visishkoj tamsumoj? ir tik smilkalai? as nebandzius sito, noreciau kazhkada, bendram ishprusimui, smalsumui patenkint, nes nezhavi mane dumai itin, bet baisiai idomu technine puse. tad geda pasakyt, bet as net neisivaizduoju kaip taip daroma. kodel dumai melyni?
QUOTE(rG @ 2012 01 15, 00:26)
Aš tai striuka visa tokia. Na, vyriška
neuzhskaitau sitos foto. kazhkaip skaudziai tu ten guli, nepatogiai. nu bet pedos grazhumo! tokiu graksciu, shvelniu ir moterishku ko gero nemacius (o as i tai kreipiu demesi, pati kompleksuoju del savo dideliu ir asimetrishku he he pedu..). nais.
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 15, 00:04)
bravo. dejai pirma, pameni? cia tik 2, bet as butent apie tai kalbejau, nes idomus, geras jb, yra shviesos, yra emocija, yra stilius. man labai patiko sitas tavo auto. saunuole. gera langa turi, lova - kamputis geras fotkinimui. pas mane namie tai viskas taip nelogishka, puses ne tos, langai ne tie, vietos ner, krc, kazhkoks nesusipratimas visishkas.
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 14, 19:30)
Na vienam puodukui ir man gaila laiko būtų, vien puoduko foto manau tikrai nieko nenustebinsim. Nors gali būt ir tik puodukas. Aš bent planuoju, kad foto bus ir žmogus...tad kaip jau jums ponios patogiau. Juk puodukas nebūtinai turi būt puodukas, gal vyras koks rėmą išmetęs gali būt į jį panašus , gal tik jo šešėlis...
manau sugalvosim ką
čia tiesiog išsijudinimui, nes aš jaučiuos visai į pelenus subyrėjus.
hm. tai fotkinam visokias asocijacijas? tada taip iseina. as galvojau, kad fotkej turi buti butinai puodelis, o viska kita jau kaip D duos ;] na ar zmogu det, ar gamta, ar kokia situacija. bet puodukas turi but. reiktu specifint, o tai man va nedaejo
QUOTE(rG @ 2012 01 14, 19:53)
Aš važiuosiu į knygų mugę
o taip. susitixim. as per ja visa laika ten busiu (darbas). negaliu sulaukt. knygos knygos knygos
QUOTE(Yvette @ 2012 01 13, 18:30)
na tai nieko nelaukiant, leidžiam sau nuspręsti už kitus. Kas atidarinėsit naują temą, brūkštelkit, kad naujai prisijungiančios įkeltų po tris sau labiausiai patinkančias foto prisistatymui. Paskui pamačius foto galima siųsti atlikinėti nd arba ne. Arba kažkurį iš nd, ne visus tarkim.
Tiesa, nuspręsti ar reikia nd atlikinėti turėtų ne visos. Tik tos, kurios pačios išlipo iš to pradinio lygio ir nusiėmė rožinius akinius, kai viskas, ką fotkini yra gražu.
as nepritariu. nd turi likti. o jei zmogus ikels neblogas 3 foto, bet is esmes nezinos kas f, iso, ir t.t. tas kuris ishmano, padarys nd per 10min. tad ne koks ten ir ilgas ir sunkus projektas.