Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paluri @ 2012 01 15, 17:45)
10 vakaro supratau, kad neturiu sios dienos nuotraukos projektui... Tai pazaidziau su smilkalais smile.gif Patiko, bandysiu dar! Tik labai sunku su fokusu.

Patink man tokie bandymai. Šaunuolė smile.gif

Maggie aš irgi už spalvotą būčiau
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 01 15, 18:35)

oho kaip įdomiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 15 sausio 2012 - 21:12
QUOTE(paluri @ 2012 01 15, 19:45)
10 vakaro supratau, kad neturiu sios dienos nuotraukos projektui... Tai pazaidziau su smilkalais smile.gif Patiko, bandysiu dar! Tik labai sunku su fokusu.

Gražiai susisuko

QUOTE(Jurzole @ 2012 01 15, 20:11)
Kritikai: kelios nuotraukos is Amsterdamo.

flickrėj parašiau.
spalvotoj gražios spalvos labai mirksiukas.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 01 15, 20:16)

o cia 2/52 (negaliu apsispresrt kuris variantas geresnis. kaip galvojat jus?)

man su spalvom.
Šnd. su šviesa paišėm su kolegom, o paskui dar tokią crazy FS apturėjom thumbup.gif einu žiūrėt, ko pripaišiau - aparatas jau atitirpo
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 15, 20:45)

papasakok kaip darei. visishkoj tamsumoj? ir tik smilkalai? as nebandzius sito, noreciau kazhkada, bendram ishprusimui, smalsumui patenkint, nes nezhavi mane dumai itin, bet baisiai idomu technine puse. tad geda pasakyt, bet as net neisivaizduoju kaip taip daroma. kodel dumai melyni?
QUOTE(rG @ 2012 01 15, 00:26)
Aš tai striuka visa tokia. Na, vyriška  biggrin.gif

neuzhskaitau sitos foto. kazhkaip skaudziai tu ten guli, nepatogiai. nu bet pedos grazhumo! tokiu graksciu, shvelniu ir moterishku ko gero nemacius (o as i tai kreipiu demesi, pati kompleksuoju del savo dideliu ir asimetrishku he he pedu..). nais.
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 15, 00:04)

bravo. dejai pirma, pameni? cia tik 2, bet as butent apie tai kalbejau, nes idomus, geras jb, yra shviesos, yra emocija, yra stilius. man labai patiko sitas tavo auto. saunuole. gera langa turi, lova - kamputis geras fotkinimui. pas mane namie tai viskas taip nelogishka, puses ne tos, langai ne tie, vietos ner, krc, kazhkoks nesusipratimas visishkas.
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 14, 19:30)
Na vienam puodukui ir man gaila laiko būtų, vien puoduko foto manau tikrai nieko nenustebinsim. Nors gali būt ir tik puodukas. Aš bent planuoju, kad foto bus ir žmogus...tad kaip jau jums ponios patogiau. Juk puodukas nebūtinai turi būt puodukas, gal vyras koks rėmą išmetęs gali būt į jį panašus , gal tik jo šešėlis...biggrin.gif
manau sugalvosim ką
čia tiesiog išsijudinimui, nes aš jaučiuos visai į pelenus subyrėjus.

hm. tai fotkinam visokias asocijacijas? tada taip iseina. as galvojau, kad fotkej turi buti butinai puodelis, o viska kita jau kaip D duos ;] na ar zmogu det, ar gamta, ar kokia situacija. bet puodukas turi but. reiktu specifint, o tai man va nedaejo biggrin.gif
QUOTE(rG @ 2012 01 14, 19:53)
Aš važiuosiu į knygų mugę  rolleyes.gif

o taip. susitixim. as per ja visa laika ten busiu (darbas). negaliu sulaukt. knygos knygos knygos wub.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 01 13, 18:30)
na tai nieko nelaukiant, leidžiam sau nuspręsti už kitus. Kas atidarinėsit naują temą, brūkštelkit, kad naujai prisijungiančios įkeltų po tris sau labiausiai patinkančias foto prisistatymui. Paskui pamačius foto galima siųsti atlikinėti nd arba ne. Arba kažkurį iš nd, ne visus tarkim.
Tiesa, nuspręsti ar reikia nd atlikinėti turėtų ne visos. Tik tos, kurios pačios išlipo iš to pradinio lygio ir nusiėmė rožinius akinius, kai viskas, ką fotkini yra gražu.

as nepritariu. nd turi likti. o jei zmogus ikels neblogas 3 foto, bet is esmes nezinos kas f, iso, ir t.t. tas kuris ishmano, padarys nd per 10min. tad ne koks ten ir ilgas ir sunkus projektas.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 15, 22:01)
Nepatenkinta iki galo rezultatais, blaškausi tarp apdirbimo. Kūrybinės kančios.  doh.gif

mm...tai nieko gero biggrin.gif

as dar turiu toki klausima,del zaidimo puodeliu rolleyes.gif puodelis tik geriamasis ar gali buti ir naktipuodis? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 15, 17:39)

As deja tokio neturiu sad.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 01 15, 18:07)
Nenusimink, bandyk, kol iseis  4u.gif As irgi ilgai vargau su situo ND. Labai reikia suziureti fona, kad daiktas nuo jo neprisigaudytu atspalviu. Ir tas baltas lapas svarbu - kartais geriau, kad jis butu ne visai baltas. Klaidu ir bandymu metodu turetu pavykti.

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 15, 18:27)
sis yra pats sunkiausias ND rolleyes.gif pamenu man paciai labai sunkiai sekesi ji atlikineti, bet ir tai su senuku,o kai gavau dabartini, sio ND iki galo ir neperpratau. reikia idemiai skaityti vartotoja vadova. Manajame (k-x,pentax) tai nustatinejant customs rezima reikia atsukus fotika i balta lapa (o gal net nufotografavus,jau nepamenu) papildomai dar spaudyti rodiklytes, kol pamatai balta vietoje gelsvos ar kitos tarkim rausvos spalvos rolleyes.gif

Ranku nezadu nuleist, zadu ir toliau bandyt. Aciu uz patarimus ir palaikyma 4u.gif
QUOTE(paluri @ 2012 01 15, 19:45)
user posted image

bigsmile.gif Oj kaip man tokios patinka nuotraukos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 15, 20:11)
Kritikai: kelios nuotraukos is Amsterdamo.

Visos patiko, ypac pirma 4u.gif

Man labiau JB, spalvota siek tiek nenaturaliai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 15, 22:28)

as nepritariu. nd turi likti. o jei zmogus ikels neblogas 3 foto, bet is esmes nezinos kas f, iso, ir t.t. tas kuris ishmano, padarys nd per 10min. tad ne koks ten ir ilgas ir sunkus projektas.
daugiau nepritariančių yra. Tai lieka kaip yra. Šiaip labai faina, kad visai neseniai buvusios naujokės pačios pasisakė, kad purkštavo, kai reikėjo atlikti, bet kai atliko tikrai daug suvokė.
Atsakyti
Labos 4u.gif

koju temai:
[img]http://farm8.staticflickr.com/7170/6702368581_db3ca75b86_z.jpg
[img]http://farm8.staticflickr.com/7172/6702387467_d82a2ef879_z.jpg

[img]http://farm8.staticflickr.com/7033/6702381711_9b3c082cb6_z.jpg

fainas bardakėlis thumbup.gif Pas mane irgi toks būna doh.gif Ir kojos labai gražios thumbup.gif

O dėl 2/52, tai iš pradžių norėjau rašyt, kad spalvota (spalvos labai gražios thumbup.gif ), bet paskui pradėjau tyrinėti, kur fokusas, ir kai pamačiau, kad į pirštus, iš karto pasidarė geresnė J/B. Spalvotoj paprasčiausiai atrodo, kad fokuso nelabai yra...

O čia mano 2/52
user posted image
Atsakyti
šio vakaro papaišymai
Šokis naktyje
user posted image

Viduržiemio obuoliukas
user posted image
Atsakyti
Maggie
aš už jb, o bardakėlis taip smagiai nuteikė, nes galvojau tik pas mane namie praeiti nebeina smile.gif)))

QUOTE(Ka @ 2012 01 15, 21:01)
Nepatenkinta iki galo rezultatais, blaškausi tarp apdirbimo. Kūrybinės kančios.  doh.gif

oi kaip žinoma:)))

Nespėjau nei atsikvėpti ir vėl abu vaikai namie sergantys doh.gif , bet reiks ka nors sugalvoti, kad pelėsis koks neisimestu į fotika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2012 01 15, 23:04)
Labos 4u.gif
fainas bardakėlis thumbup.gif Pas mane irgi toks būna doh.gif Ir kojos labai gražios thumbup.gif

O dėl 2/52, tai iš pradžių norėjau rašyt, kad spalvota (spalvos labai gražios thumbup.gif ), bet paskui pradėjau tyrinėti, kur fokusas, ir kai pamačiau, kad į pirštus, iš karto pasidarė geresnė J/B. Spalvotoj paprasčiausiai atrodo, kad fokuso nelabai yra...

O čia mano 2/52
http://farm8.staticf...1e3bf881b_z.jpg

Šakės kaip su erzinai su tokia nuotrauka doh.gif užsimaniau sušių... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 01 15, 22:22)
šio vakaro papaišymai
Šokis naktyje

Viduržiemio obuoliukas

Šokis labai patiko thumbup.gif

QUOTE(Dalyja @ 2012 01 15, 22:30)
Šakės kaip su erzinai su tokia nuotrauka doh.gif užsimaniau sušių... mirksiukas.gif

hihihi.gif
to ir siekiau biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Gal dar atsimenat mane, buvau dingus netrumpam laikui... Bet vėl grįžtu, vėl noriu imti fotoaparatą, vėl skaityti, žiūrėti, nagrinėti ir gilintis į kitų darytas nuotraukas smile.gif

Dar pridedu, kad brumbrumai piešiniai man labai patiko wub.gif Norėtūsi pamatyti ir naujesnių (jei tokių yra) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myce: 15 sausio 2012 - 22:54