Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 01 12, 13:01)
Dievas photoshopas smile.gif

www.designmadeingermany.de

nelabai supratau linka. atsidariau, viskas "nezinoma kalba", keleta photo. gal as blondine? kazhko neuzmaciau?
Atsakyti
Laba,
atėjau pasidžiaugti, gavau objektyvą canon 50 mm 1.8, nu tooookia laiminga, kaip vaikas saldainį gavusi clap.gif
pagaliau akys nušvito, nu žiauriai matosi skirtumas nuo kitinio thumbup.gif
Atsakyti
siandien isejau i kiema ir jau narcizai zydi blink.gif sausio men pavasariu kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 01 12, 17:35)
Laba,
atėjau pasidžiaugti, gavau objektyvą canon  50 mm 1.8, nu tooookia laiminga, kaip vaikas saldainį gavusi  clap.gif
pagaliau akys nušvito,  nu žiauriai matosi skirtumas nuo kitinio  thumbup.gif

Sveikinu thumbup.gif Dabar lauksim nuotraukų mirksiukas.gif
Atsakyti
ieskojau archyve kas tiktu temai kojoms, bet neradau, teks pafotagruofuoti, bet idedu kelias kritikai;

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Idda @ 2012 01 12, 15:35)
Laba,
atėjau pasidžiaugti, gavau objektyvą canon  50 mm 1.8, nu tooookia laiminga, kaip vaikas saldainį gavusi  clap.gif

sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Visiskai sutinku be minciu nieko nebus, bet kartais kaip mintyse turi ideja, o tau niekaip nepavyksta to kokybiskai isreiksti, tai irgi zlugdo... biggrin.gif vien vakar savo augintini bandziau fotkint pusvalandi, galiausiai meciau viska nes susalau vietoje. Ne vienos pakankamai geros, nesusiliejusios

pas mane kodak M320 nieko praktiskai biggrin.gif manual nera isskyrus ekspozicija ir ISO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 12 sausio 2012 - 17:06
QUOTE(Idda @ 2012 01 12, 17:35)
Laba,

O saunu !! Sveikinu wink.gif As irgi sita nusipirkau, bet tik parves vasari, tai reikes dar palaukti smile.gif

O cia dedu kritikai.
bandysiu bent jau per savaite kazka pafotografuoti smile.gif tai si 1/52.
Turbut suspausta ania? kas dar?
user posted image[/URL]
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 12, 16:06)
O cia dedu kritikai.

man suspausta truputeli ir ryskumo truksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 01 12, 15:00)
<..>pas mane kodak M320   nieko praktiskai biggrin.gif manual nera isskyrus ekspozicija ir ISO.

pabandžiau pasiknist archyvuose, ką gavus m320, nufotkinau.. tai pažiūrėjus į fotkę galiu pasakyt, kad ir su canon'u nufotkinčiau tą patį biggrin.gif su PS sutvarkius WB, dar ką nors pakankinus kaip ir ne visai su muilu fotkinta būtų..

p.s. foto ne kritikai, tiesiog noriu pasakyt - stalčiuj dabar guli m320. ir aš nepasakyčiau, kad jis negali absoliučiai nieko. gali jis, gali. tik papildomai gali tekt ir PS labiau pakankint, bet apskritai tai neverta jo taip nurašyt. ypač pradžiai.

p.p.s - atsiprašau, kad ištryniau foto, bet ji nėra iš tų, kurias būtų verta laikyt ilgai demonstracijai. kaip supratau, Eve... jau spėjo pamatyt, ką turėjau minty ir ką rodžiau, tai ir nebelaikiau. ačiū už dėmesį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 12 sausio 2012 - 17:41
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 12, 16:28)
žinok išmoksi su savo muiline, pamatysi , kaip bus paprasčiau su veidrodiniu smile.gif vis tiek kažkada įsigysi wink.gif  o žinios niekur nedings wink.gif

ir kas per muiline pas tave?

Skaitau dabar "Išamus fotografijos kurtas" geras išsamus daigtas pradžiai, tik irgi daug užduočių atlikti negaliu dėl manual rėžimų trūkumo doh.gif
Planuoju pavasario pradžioje įsigyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 12, 08:07)
kita vertus, naujokėms pavydėt galima - šitiek pvz., į ką lygiuotis, ko siekti, šitiek subinikes spardančių sėdi už nugaros ir baksnoja pirštu, toks spaudimas padaryti gerai.. taigi aukšta kartelė yra GERAI smile.gif o žema kartelė neskatina judėti..

tikrai labai dziugu, kad yra tiek pamokanciu ir patarianciu biggrin.gif as, tai esu labai laiminga atradus sia tema ax.gif

QUOTE(o la la la @ 2012 01 12, 08:50)
Ainoa, man antroji nereali  thumbup.gif  Kokiu pbjektyvu fotkini? Tavo nuotraukose fono plovimas labai patinka. Ar cia augalo faktura taip issiplove? Tiesiog nerealiai man toks raibuliavimas!
Pirmoji faina spalvomis,trecioji tomis uzsirietusiomis zolytemis, bet patys kadrai paprasti ir tvarkingi.

labai aciu bigsmile.gif zinau, kad nieko ypatingo jose, menininke is manes nelabai gausis, bet noriu ismokt graziai ir kokybiskai fotografuot. O objektyvas mano tas pigusis plastmasiukas 50mm 1.8 iki jo naudojau tik kitini, tai po jo man sis atrodo stebuklas biggrin.gif labai noreciau kada isbandyt 50mm 1.4, labai idomu butu ta skirtuma pajust. O toj nuotraukoj, tai ten tos pacios sakeles faktura islieta, nieko spec nedariau, nes ir nemoku biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 01 12, 10:13)
man geriausiai pavyko panning'as su dviratininkais, pvz:
(gal ir ne visai pavyko, bet situo rezultatu likau jau patenkinta)
http://farm6.staticf...b24acce70_z.jpg

kaip fainai, reikes ir man kada pabandyt, kai jau biski pramoksiu fotografuot smile.gif

QUOTE(Smilguna @ 2012 01 12, 10:40)
Vyro portretas, JB. Kuris variantas geriau?

as irgi uz antraji ir pritariu del karpymo

QUOTE(Eve... @ 2012 01 12, 14:28)
Dar viena daryta viduje unsure.gif  [pasiruošiu kritikos atakai thumbup.gif ]
http://a5.sphotos.ak...4_2857676_n.jpg

man, tai atrodo butu geriau, jei butum bandzius paimt viena ar kelis ziedus ir juos is arciau nufotografavus
Papildyta:
QUOTE(GiedreB @ 2012 01 12, 14:15)
kadangi paskutiniu metu sugebu nufotografuoti tik vaiką, ir tai dažniausiai miegantį, savaitės temai pristatau foto "pėdutės"
http://farm8.staticf..._75177500c4.jpg
dariau JB, nes patalynė per daug marga...

man, tai fainai, myliu as vaikiskas pedutes biggrin.gif tik man gal ir antorsios norisi kazkiek ryskiau, o siaip irgi planavau vaiko peutes fotkint, tai dabar kazka kito reikia galvot biggrin.gif

QUOTE(Rico @ 2012 01 12, 15:45)
Kritikai
http://farm8.staticf...b65b83c6e_z.jpg

Ar ne per tamsu? kompe man ja tamsiau rodo nei ikelus i Flickr  g.gif Jei sviesinu veiduke isdegimu atsiranda  g.gif

mano skoniui kiek tamsoka, bet siaip smagiai ziurisi, fainos vaiko garbaneles, o del sviesinimo supratu, pati nesenai viena bandziau sviesint ir pradejo degt vaiko veidukas unsure.gif

QUOTE(Idda @ 2012 01 12, 16:35)
Laba,

thumbup.gif man toks pat pojutis buvo, kai gavau savaji biggrin.gif sekmes pratinantis mirksiukas.gif

QUOTE(snapper @ 2012 01 12, 16:59)
ieskojau archyve kas tiktu temai kojoms, bet neradau, teks pafotagruofuoti, bet idedu kelias kritikai;

man pirmoji patinka, faina emocija biggrin.gif

QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 12, 17:06)
bandysiu bent jau per savaite kazka pafotografuoti smile.gif tai si 1/52.
Turbut suspausta ania? kas dar?
http://s011.radikal....6e858f6f41d.jpg

man irgi truksta ryskumo, koki f cia naudojai? man irgi daznai gaunasi, kad viena akyte isvis neryski buna g.gif net ir maziau pasukto veiduko
Atsakyti
Yra ir tokia kuri iš arti, man asmeniškai, yra gražesnė ta kur dėjau pirmai ax.gif Turbūt kiekvienam pagal skonį ax.gif
user posted image

QUOTE(Almost @ 2012 01 12, 18:29)
pabandžiau pasiknist archyvuose, ką gavus m320, nufotkinau.. tai pažiūrėjus į fotkę galiu pasakyt, kad ir su canon'u nufotkinčiau tą patį  biggrin.gif su PS sutvarkius WB, dar ką nors pakankinus kaip ir ne visai su muilu fotkinta būtų..

p.s. foto ne kritikai, tiesiog noriu pasakyt - stalčiuj dabar guli m320. ir aš nepasakyčiau, kad jis negali absoliučiai nieko. gali jis, gali. tik papildomai gali tekt ir PS labiau pakankint, bet apskritai tai neverta jo taip nurašyt. ypač pradžiai.

p.p.s - atsiprašau, kad ištryniau foto, bet ji nėra iš tų, kurias būtų verta laikyt ilgai demonstracijai. kaip supratau, Eve... jau spėjo pamatyt, ką turėjau minty ir ką rodžiau, tai ir nebelaikiau. ačiū už dėmesį  smile.gif

Tiesa pasakus nelabai supratau, ka jūs man norėjote pasakyti ta nuotaruka, aš joje apsoliučiai nemačiau nieko įpatinga, kokybė irgi neįpatinga.
Nesakau, kad jis visiškai nurašytas, vasarą, pavasarį, saulėtom dienom jis gali pakankamai, bet tokiomis sąlygomis, kaip apniukusi diena ar sniegas jis man laabaai daug pjauna. Su juo jau antri metai fotografuoju. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 12 sausio 2012 - 17:57