Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 15, 17:03)
o cia prie dirbtinio apsvietimo ar blica naudojai? jei su blicu,negerai,ND atlikinejami be blico  rolleyes.gif bet as buciau linkusi uzskaityti (jeigu ne su blicu) (?),bet mergaites, namu darbus atliekate,cia kaip atsiskaitymas, bent tvarka suziurekit

SUPER-DUPER! Tris dienas sita ND kamavau, vis laukiau sviesesnes dienos, bet bute vistiek tamsu kaip vakare...tai dirbau prie sirbtinio unsure.gif
Atsakyti
Perdariau trečia fotke:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 01 15, 17:22)
Perdariau trečia fotke:

palauk kol kuri nors ka pasakys, gal mano akys blogai rodo rolleyes.gif
Atsakyti
Vis dar nagrineju foto aparata - bandom susidraugauti lotuliukas.gif Kur jame rasti diafragma (f) ? Nes ND2 kaip suprantu su ja reikia padirbeti...
Atsakyti
Seniai kažką bedėjau. O kai reikia kažką parodyti neišsirenku. doh.gif Daugiau pas mane flickr yra.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 15, 17:45)
Seniai kažką bedėjau. O kai reikia kažką parodyti neišsirenku.  doh.gif Daugiau pas mane flickr yra.

labai negraziai atrodo veido tokie patamsejimai,lyg murzina butu, sviesinciau paakius.
o tu kazkaip ta foto apdirbai,nes taip ilgeliau isiziurejus i ja, atrodo, lyg butu "piesta" nuotrauka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 01 15, 17:39)
Vis dar nagrineju foto aparata - bandom susidraugauti  lotuliukas.gif  Kur jame rasti diafragma (f) ? Nes ND2 kaip suprantu su ja reikia padirbeti...

Diafragma ant veidrodinių yra, kas kaip priklauso nuo objektyvo, nes skylės būna skirtingos smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 15, 17:50)
labai negraziai atrodo veido tokie patamsejimai,lyg murzina butu, sviesinciau paakius.
o tu kazkaip ta foto apdirbai,nes taip ilgeliau isiziurejus i ja, atrodo, lyg butu "piesta" nuotrauka rolleyes.gif

Aš ir tą patį pastebėjau, norėjau sakyti, paskui susilaikiau, bet kaip dabar suprantu ne vienai man taip pasirodė su tom spalvom... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 15 sausio 2012 - 16:53
Bandysiu šviesinti paakius ir nuimti tą murzinumą. smile.gif
Dėjau tekstūrą, bet nuo veido valiau ją, nieko nepiešiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 15, 17:52)
Bandysiu šviesinti paakius ir nuimti tą murzinumą. smile.gif
Dėjau tekstūrą, bet nuo veido valiau ją, nieko nepiešiau. biggrin.gif

Kaime ant sienoskabo toks paveikslas, bet atrodo kaip nuotrauka rolleyes.gif ten mama su savo broliais ir seserimis, anksciau tokius darydavo, tai va - primine man tavo nuotrauka ta toki efekta rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki

Mano perdaryti nD

2.namu darbas:
f2.8

user posted image

f10
user posted image

f20

user posted image
Papildyta:
3 ND

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aš jūsų vietoje rinčiausi nepermatomą daiktą. Stiklinė, man asmeniškai, per daug liejasi su fonu ir sunku žiūrėti. smile.gif Beto pasirinktos 10 ir 20 diafragmos yra jau pakankamai mažos, kad tarp jų nesimatytų skirtumo blure, jo galim sakyti ir nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 15 sausio 2012 - 17:13
4 nD
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Eve... @ 2012 01 15, 16:10)
Aš jūsų vietoje rinčiausi nepermatomą daiktą. Stiklinė, man asmeniškai, per daug liejasi su fonu ir sunku žiūrėti.  smile.gif Beto pasirinktos 10 ir 20 diafragmos yra jau pakankamai mažos, kad tarp jų nesimatytų skirtumo blure, jo galim sakyti ir nėra.

g.gif tai kad pas mane maziausia 22 diagrama, tai tikrai turetu buti but pakankamas skirtumas
Atsakyti