Aciu uz komentarus dviratininku nuotraukoms!
Faina, kad ne tik man trecioji patinka
Nieko sau, noisy-B - jus teisios, nera techniskai tobulos tos nuotraukos, pirmas bandymas cia buvo, parodziau kaip projekto dali. Kita vertus, cia toks nuotraukos zanras, kai leistinas fokuso kiekis priklauso nuo bendro ispudzio, kuri palieka nuotrauka. Man pvz labiausiai patinka trecioji, nors joje fokuso maziausiai, bet uztai yra kazkas, kas atstoja (man) ta fokuso nebuvima. Kas mato kitaip, sakys, kad ta nuotrauka nieko verta, ir gal bus teisus
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 14, 23:04)
2/52 auto
Man patinka. Ir j/b man grazus. Sveik, jei dar tebesergi
QUOTE(rG @ 2012 01 14, 23:11)
Na, jei norėtųsi išgirst nuomonę, tai - labai labai gerai
Pradžiuginai... Bet vat būtent paskutinioji. O dėl technikos, na, nežinau, parodyk man tą autoritetingą fotografą, kuris pasakė, kad tai bloga technika
Aciu labai
Smagu man labai, kad kazkas pavyko
O del technikos - na man siuo atveju irgi patinka taip, kaip yra, bet siaip jau tas objektas, kuri seka fotoaparatas, turetu buti daugmaz fokuse, jei jau pagal taisykles. Dar nelabai drasu jas lauzyti
QUOTE(rG @ 2012 01 14, 23:11)
Net "labai"?
Žinok net nuėjau pažiūrėt ir pažiūrėjau objektyviai. Nu nieko. Visada kompleksavau dėl galūnių
Nu tikrai nieko tos pedos
Nors as ir sakiau, kad kojos man nepatinka toje nuotraukoje - kompozicijos prasme, ne formos
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 14, 22:37)
atnesu peduciu temai foto,
tuo paciu 2/52
Nu irgi grazios pedutes
Labai patiko
Yvettes puodukai
Suku galva jau, ka cia reikes sugalvoti su tuo puoduku, kad kitaip. Nebus lengva...