Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 01 15, 00:11)

Vau. Net "labai"? biggrin.gif Žinok net nuėjau pažiūrėt ir pažiūrėjau objektyviai. Nu nieko. Visada kompleksavau dėl galūnių  biggrin.gif

Nu man patinka ir gražu, kai pas moteris gražios pėdos biggrin.gif mano kažkokios per daug raukšlėtos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 14, 23:18)
Nu man patinka ir gražu, kai pas moteris gražios pėdos  biggrin.gif mano kažkokios per daug raukšlėtos  lotuliukas.gif

Aš tai striuka visa tokia. Na, vyriška biggrin.gif
Atsakyti

Žaidimas
PUODUKAS banalus banaliausias daiktas , nufotografuotas kitaip. Tinka?
Sąrašiukas :
erikamaja
zirze
vienintelė
maija
Jurzole
paluri
Tecum
chiquitka
neiste
Tik man irgi idomu laiko remai smile.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus dviratininku nuotraukoms! 4u.gif Faina, kad ne tik man trecioji patinka smile.gif

Nieko sau, noisy-B - jus teisios, nera techniskai tobulos tos nuotraukos, pirmas bandymas cia buvo, parodziau kaip projekto dali. Kita vertus, cia toks nuotraukos zanras, kai leistinas fokuso kiekis priklauso nuo bendro ispudzio, kuri palieka nuotrauka. Man pvz labiausiai patinka trecioji, nors joje fokuso maziausiai, bet uztai yra kazkas, kas atstoja (man) ta fokuso nebuvima. Kas mato kitaip, sakys, kad ta nuotrauka nieko verta, ir gal bus teisus ax.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 01 14, 23:04)
2/52 auto

Man patinka. Ir j/b man grazus. Sveik, jei dar tebesergi 4u.gif

QUOTE(rG @ 2012 01 14, 23:11)
Na, jei norėtųsi išgirst nuomonę, tai - labai labai gerai good.gif Pradžiuginai... Bet vat būtent paskutinioji. O dėl technikos, na, nežinau, parodyk man tą autoritetingą fotografą, kuris pasakė, kad tai bloga technika  rolleyes.gif

Aciu labai 4u.gif Smagu man labai, kad kazkas pavyko smile.gif O del technikos - na man siuo atveju irgi patinka taip, kaip yra, bet siaip jau tas objektas, kuri seka fotoaparatas, turetu buti daugmaz fokuse, jei jau pagal taisykles. Dar nelabai drasu jas lauzyti biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2012 01 14, 23:11)
Net "labai"? biggrin.gif Žinok net nuėjau pažiūrėt ir pažiūrėjau objektyviai. Nu nieko. Visada kompleksavau dėl galūnių  biggrin.gif

Nu tikrai nieko tos pedos drinks_cheers.gif smile.gif Nors as ir sakiau, kad kojos man nepatinka toje nuotraukoje - kompozicijos prasme, ne formos mirksiukas.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 14, 22:37)
atnesu peduciu temai foto,
tuo paciu 2/52 smile.gif

Nu irgi grazios pedutes smile.gif

Labai patiko Yvettes puodukai bigsmile.gif Suku galva jau, ka cia reikes sugalvoti su tuo puoduku, kad kitaip. Nebus lengva... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 15 sausio 2012 - 00:01
šios dienos aparato pravėdinimas, nes pagaliau lyt nustojo smile.gif
user posted image
gotės muzikantui erdvės trūktų, mano nuomone, bet pati nuotrauka gyva, su nuotaika.
rg, taviškėj foto iš karto žvilgsnis už puodelio ąselės užkliuvo, net žadėjau klaust, kaip pataikei pažiūrėt, bet parašei pati mirksiukas.gif
Jūržole, vidurinė, su 3 dviratininkais mano favoritė
noisy, liūdesiu dvelkia nuotrauka. o dešinėj trukdo anklodės kraštelis: arba daugiau jo reikia, arba visai nieko.

Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 15, 01:33)
Atnesu pagaliau savo 52 savaiciu projekto pirmaji rezultata. Panning. Turejo buti ana savaite, bet...  blush2.gif Tema - dviratininkai Amsterdamo gatvese. Sunkus reikalas tas panning'as, bent man. Bet labai uzkreciamas, tikrai bandysiu dar  bigsmile.gif

O man pirmoji patinka 4u.gif
Panning'as tikrai nelengvas, reikia daug praktikos, kad pagautum ta rysi tarp objekto greicio ir fotoaparato smile.gif As irgi dar bandysiu, bet man reikia ieskoti nuosalesniu gatviu, o tokiu tusciu kaip pas jus, tai Indijoj niekur nerasi, net vidurnakty lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 01 15, 01:12)
Prisiminiau, kad turiu archyvuose puodukus  smile.gif

Labai graziai 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 01 15, 03:28)
paluri -> Patinka fono spalvos, nepatinka langai, kurie atima visą dėmesį nuo tokio gražaus fontano smile.gif Antroji "O siandien dar gelyciu pafotkinau", nematau gėlyčių, matau krūmą, nefainas man jis  4u.gif

Aciu 4u.gif
Tik dabar supratau, kad reikejo masina pasistatyti kitoj pusej, kad langu nesimatytu.... trikojo dar neturiu sad.gif
Atsakyti
Cia man labai grazi nuotrauka - nestuke su sariu!
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 15, 07:33)
Cia man labai grazi nuotrauka - nestuke su sariu!

gražu
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 01 14, 22:21)
Na nesuprantu, toks neigiamas požiūris į kaikuriuos naujus žmones, kodėl jūs dabar manot, kad aš esu baisiai patenkinta savo nuotraukomis, kad esu su rožiniais akiniais. Nemanot jei taip būtų, tai aš net nesistengčiau daugiau kažko išmokti ir net neklausčiau jūsų nuomonių, neprašyčiau kritikos.
Kai buvau čia jau apsilankius ir lyg bandžius įsijungti prieš kelis mėnesius dėjau namų darbus apie kuriuos nesulaukiau nė žodžio, taip ir nesupratau užskaitėt jūs ar ne. doh.gif

Nesutinku del neigiamo poziurio. Tiesiog merginos cia pasako tiesa. Galbut is pradziu ji atrodo ziauri, bet ateity ji bus labai naudinga.
Reikejo priminti apie tuos ND, buna, kad vyksta diskusijos ir ND lieka nepastebeti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 14, 21:42)
Prisiminiau, kad turiu archyvuose puodukus  smile.gif

user posted image

Grazi ideja.......
Atsakyti
Dedu pirmaji ND ir laukiu.....

http://farm8.static....8a977d300_m.jpg
http://farm8.static....bb66d57ea_m.jpg
http://farm8.static....a401d5365_m.jpg

P.S. Matau kad sudejo tik nuotrauku nuorodas, o kaip iklijuoti, kad is kart matytusi foto???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 15 sausio 2012 - 12:17
QUOTE(Dincelis @ 2012 01 15, 13:16)
Dedu pirmaji ND ir laukiu.....

P.S. Matau kad sudejo tik nuotrauku nuorodas, o kaip iklijuoti, kad is kart matytusi foto???

man miniatiūrines rodo, sunku įžiūrėti. Nuotrauką tiesiai su IMG įkelsi.
Atsakyti