Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na, tai aš suprantu, BET sufokusavus į daiktą [fokusuoja į centrą] nustūmus fotiką į tarkim jau paskutinį daiktą jau gaunasi kitas komponavimas, o jei grįžtu atgal ir nuspaudžiu iki galo man vistiek būna fokusas centriniame. doh.gif

Aiškiai nesuprantu kai taip padaroma pilnai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 14 sausio 2012 - 19:55
brumbrumai, tave konspektuoja bigsmile.gif Pavydu...
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 14, 19:53)
brumbrumai, tave konspektuoja bigsmile.gif Pavydu...

manau, kad gyvenime esu pasakius ir kazka geriau nei tai smile.gif

o Almost zino, kad as jau sito tikrai nekartosiu daugiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve... @ 2012 01 14, 19:53)
Na, tai aš suprantu, BET sufokusavus į daiktą [fokusuoja į centrą] nustūmus fotiką į tarkim jau paskutinį daiktą jau gaunasi kitas komponavimas, o jei grįžtu atgal ir nuspaudžiu iki galo man vistiek būna fokusas centriniame. doh.gif

Aiškiai nesuprantu kai taip padaroma pilnai  doh.gif

nu gerai, kad del "daigto" pasitaisei, nes jau buvau susinervinus smile.gif dar "vistiek" pataisyk i "vis tiek"

bet del fokusavimo, tai atleisk, bet jau nemokinsiu.. pervargus biggrin.gif
Atsakyti
Na, žinokit man jau net kilo noras nufilmuoti kaip su paprasta muiline galima perkadruojant sufokusuoti į tris daiktus. biggrin.gif biggrin.gif Jei entuziazmas neišblės, po savaitgalio tai padarysiu.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 14, 17:59)
o Almost zino, kad as jau sito tikrai nekartosiu daugiau smile.gif

taip, Almost dar žino, kad seniau brum ir šiaip daugiau visko pamokindavo. o dabar tai tik tyli arba burnoja hihihi.gif
Atsakyti
Ačiū, pavyko pakeitus nustatymus doh.gif buvo fokusavimas centrinis, o nustačiau, kad dar ten kažkas "center" būtų ir perstūmus atgal pavyko, kad išliktų tas pirminis daiktas. Rytoj dienos šviesoje pakartosiu ir įkelsiu smile.gif

Nepykit už įkyrumą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 14, 12:24)
na, aš kojas turiu, kaip tyčia 52-am dariau. Alia gausiu grūšių aš dėl jų lotuliukas.gif Nu velniop, rizikuoju  biggrin.gif
Photo Autobiography 2012-2/52  more time

Man tai kaip tik kojos ir nepatinka sitoj nuotraukoj ax.gif Kvadratas be koju visai nieko, ir bardakelis man netrukdo...

QUOTE(chiquitka @ 2012 01 14, 14:26)
Atnesu WB ND  blush2.gif

Man atrodo, kad abieju variantu rankinis geltonuoja unsure.gif Tas angeliukas isvis kazkoks nebaltas, o uzuolaida (ar kas ten) daugiau pilka negu balta. Bandyk dar 4u.gif

QUOTE(pandre @ 2012 01 14, 16:08)
O as ir vel nesu savo projekto neseniai kepta nuotrauka doh.gif

Man patinka. Tik gal erdves daugoka aplinkui, labai jau kampe tu ax.gif

QUOTE(fox. @ 2012 01 14, 17:01)
Reikes dazniau uzsukti  bigsmile.gif

Seniai nebesirodei 4u.gif

QUOTE(Eve... @ 2012 01 14, 17:51)
Na nesuprantu, toks neigiamas požiūris į kaikuriuos naujus žmones

Tai kad nera to neigiamo poziurio. Maziau kalbu, daugiau darbu, ir pamatysi, viskas bus OK mirksiukas.gif

Žaidimas
PUODUKAS banalus banaliausias daiktas , nufotografuotas kitaip. Tinka?
Sąrašiukas :
erikamaja
zirze
vienintelė
maija
Jurzole

QUOTE(Avėja @ 2012 01 14, 18:20)
Galiu ir aš prisidėti prie to paties klausimo, nes ir man neišeina sufokusuoti. O jei sufokusuoja centre ir pasuksiu patį fotoparatą, tai kraštinių daiktų neliks nuotraukoj blush2.gif

Tai tu is pradziu sukomponuok kadra su visais trim objektais, taip kaip tau norisi. Tada pasuk fotoaparata taip, kad fokusas butu ant to daikto, ant kurio nori (t.y. kad tas daiktas atsidurtu kadro centre). Tada sufokusuok (mygtuka spausk iki puses ir nebeatleisk). Tada vel grazink fotoaparata i pradine padeti, ir fotografuok. Svarbu - perkadruodama nekeisk atstumo nuo fotoaparato iki objektu, nes gali nuplaukti fokusas.

QUOTE(gotte @ 2012 01 14, 18:41)
vakar nufotkinau gatvės muzikantą.. 19 metų Daniel:

Man patinka. Zvilgsnis toks siltas, nuosirdus, emocinis kontaktas yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 14 sausio 2012 - 20:31
QUOTE(Almost @ 2012 01 14, 20:12)
taip, Almost dar žino, kad seniau brum ir šiaip daugiau visko pamokindavo. o dabar tai tik tyli arba burnoja hihihi.gif

dziugu, kad pastebit, taciau sita tema ne apie mane
Atsakyti
Pirma karta bandysiu sudalyvauti zaidime smile.gif Gal ir nenustebinsiu, bet nors pasistengsiu blush2.gif

Žaidimas
Sąrašiukas :
erikamaja
zirze
vienintelė
maija
Jurzole
paluri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 14 sausio 2012 - 20:38
Labas vakaras smile.gif Nugi skaitau skaitau, kiek gi galima. Reik nuo fotiko dulkes nupūst biggrin.gif Tai jungsiuos ir aš į sąrašą smile.gif

Žaidimas
Sąrašiukas :
erikamaja
zirze
vienintelė
maija
Jurzole
paluri
Tecum
Atsakyti
Prisiminiau, kad turiu archyvuose puodukus smile.gif

user posted image
Atsakyti