Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 01 14, 20:02)
Nugi litexpo parodų rūmuose. Norėčiau visas tris dienas, alia dvi nakvynes jau sudėtinga susiorganizuot.  Vasario pabaigoj  bigsmile.gif

aaaa, čia jau apie mugę Vilniuje... Man jos irgi labai patink. Galim ir tris dienas... ir į susitikimus vaikščiot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 01 14, 16:58)
Pirmas [nelabai žymiai matosi, bet čia buvo geriausi bandymai]

Čia berods trečias su zoom

asmeniškai aš, atlikusi didžiąją dalį ND du kartus, 1ND Jūsų užskaityt nenorėčiau (dėl trečios foto, nes, mano kuklia nuomone, fotoaparatas irgi judintas, ne tik perkadruota). Trečią užskaityčiau.
Atsakyti
Eve..., ND užskaitau mirksiukas.gif

Mamagute, turiu iš priekio irgi...ir iš toliau ir iš arčiau fotografuota, bet tai veido išraiškia nepatinka, tai pats kadravimas kažkaip nesižiūri...

Su šituo projektu pradžioj galbūt ne tiek fotografine prasme tobulėsiu, bet tiesiog bus proga bendrauti angliškai, kas man sėdint namuose su vaikais šiuo metu retai tepasitaiko unsure.gif na o kai jau prakusiu nors kiek, gal padarysiu tobulą 100-tąjį streindžerį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 14 sausio 2012 - 19:20
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 14, 19:07)
na, visas tris dienas tai ten nelabai yr ka veikt.. nebent i susitikimus vaiksciot. as tai visad einu, bet labiau pauostyt knygu ir tiek smile.gif

Na, man reikia iš tikrųjų mokslo darbui (nors gal ir apsieičiau, gal užtektų ir vienos ar dviejų dienų. Na, reiks pasvarstyt prieš pat). Šiaip labiau noriu knygų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 sausio 2012 - 19:19
rG, tai susitiksim gal wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 14, 19:21)
rG, tai susitiksim gal wink.gif

gal bigsmile.gif

Kokia durna ikonėlė laugh.gif va šita bigsmile.gif kaip dundukė kokia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 sausio 2012 - 19:22
QUOTE(Almost @ 2012 01 14, 19:17)
1ND Jūsų užskaityt nenorėčiau (dėl trečios foto, nes, mano kuklia nuomone, fotoaparatas irgi judintas, ne tik perkadruota).

ale rimtai g.gif

aš irgi noriu į knygų mugęęęę doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 01 14, 20:17)
asmeniškai aš, atlikusi didžiąją dalį ND du kartus, 1ND Jūsų užskaityt nenorėčiau (dėl trečios foto, nes, mano kuklia nuomone, fotoaparatas irgi judintas, ne tik perkadruota). Trečią užskaityčiau.

aš prisijungčiau prie neužskaitančių, tik nesupyk EVE.
Motyvuočiau tuo, kad ir ND reikia atlikinėti gražiai tvarkingai. Na tavo pirmasis ND toks bardakėlis. Na negražu žiūrėti. JUk nenori bet kaip fotografuoti, norisi gražiai. Tai kodėl ND atmestinai.
Ne pirma esi, kuriai šitą sakau.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 01 14, 17:22)
aš irgi noriu į knygų mugęęęę doh.gif  unsure.gif

Razmečtalas, Gote biggrin.gif Mums į kokias agliškas knygų muges teks eit.
Beje bus Londone book fair Balandį mirksiukas.gif
Atsakyti
Supratau, reikės daryti 1-ąjį iš naujo bigsmile.gif
Ar aš ne taip kažką suprantu su tuo perkadravimu ar kaip? Juk negaliu jo padaryti nejudinus fotoaparato? Ar galiu?? unsure.gif Su taika 4u.gif
Atsakyti
Eve - amžinoji brumbrumo malda biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 06, 17:31)
tai ziurek... sufokusuoji daikta, tada fotika, nenuleidus pirsto nuo siek tiek ispausto mygtuko, atslenki i pradine padeti.. taip darai su visais daiktais. taip gausi vienodai sukmponuotas foto, tik su skirtingais fokusais..

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 06, 17:41)
tai nebutina tau stumdyt fokuso, stumdyk fotika. nusistatai centrini fokuso taska, atsuki ji i daikta, ispaudi mygtuka, bet ne iki galo, taip uzfiksuoji fokusa, ir tada jau atslenki fotika i pradine padeti ir nuspaudi mygtuka iki galo..

Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2012 01 14, 19:30)
Razmečtalas, Gote  biggrin.gif 

Beje bus Londone book fair Balandį mirksiukas.gif

tai ne, galvoji tongue.gif

bet aš noriu lietuviško žodžio tongue.gif bet nueiti tai būtų vis tiek įdomu kas be ko rolleyes.gif
Atsakyti