Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 01 14, 18:19)
Erikute, saulute, ir visaip kitaip meiliai pavadinčiau. Tik būk gera, užsidėk kokį avatarą, ką? Nu sunerimsiu, kai tokia visai be paveiksliuko grįžti.

o tai kur Frederica dingo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 14, 18:35)
o tai kur Frederica dingo? g.gif

Klimaksas jai - išsiregistravo biggrin.gif
Tada sugalvojo, kad reik puodukus fotkint, vėl prisiregistravo, ai vienu žodžiu...
bardakas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Avėja @ 2012 01 14, 18:20)
Galiu ir aš prisidėti prie to paties klausimo, nes ir man neišeina sufokusuoti. O jei sufokusuoja centre ir pasuksiu patį fotoparatą, tai kraštinių daiktų neliks nuotraukoj blush2.gif

nu mastyk, zmogau... negi toks sunkus dalykas, kaip sutalpinti tris daiktus vienam kadre? taigi akis turi, kaip jos vaizda mato, kada galva sukini, kaip kuna atitrauki, kad daugiau apreptum?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 14 sausio 2012 - 18:40
erika, sveika sugrįžus, smagu tave matyti mirksiukas.gif

o aš save bandau išjudinti su 100 strangers projektu...pradėjau pernai...su viena fotke ir likau, tai šiemet sakiau bent kartą per savaitę išlėkt reikia su fotiku į gatvę..reikia stengtis...

bet šakės, lengviau pasakyt, nei padaryt...kai reikia prieiti, nufotografuoti, tai košmaras...kaip tikra lietuvė, susikuklinu...juk dauguma anglų tokie relax ir tikrai sutiks...save taip guodžiu, bet vis tiek...ir kai fotkinu, negaliu apie nieką galvoti, tik kaip greičiau paleist tą žmogų, nekankint ten jo ilgai...tai per tokį galvojimą dingsta visos mintys apie įdomesnį kadravimą ir kitus reikalus doh.gif gal po kokio 50-imto žmogaus jau būsiu labiau relax ir aš...nu bet dabar doh.gif doh.gif

vakar nufotkinau gatvės muzikantą.. 19 metų Daniel:

user posted image

galit patarkuot, bet ir pati daug ką žinau...bijau kad kritika per kraštus pasipils ir eisiu slėptis po lapais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 01 14, 15:51)
<..>
Kai buvau čia jau apsilankius ir lyg bandžius įsijungti prieš kelis mėnesius dėjau namų darbus apie kuriuos nesulaukiau nė žodžio, taip ir nesupratau užskaitėt jūs ar ne. doh.gif

gal galit juos pakartotinai įmest? ačiū.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 14, 18:24)

Kaip faina, kad susitinkat.

Uhum, tikrai, kaip faina, gal kada ir apie mus prisimins, ane?
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 01 14, 18:41)

galit patarkuot, bet ir pati daug ką žinau...bijau kad kritika per kraštus pasipils ir eisiu slėptis po lapais doh.gif
Man patinka smile.gif 4u.gif Daug labiau nei pirmasis bandymas smile.gif

QUOTE(Almost @ 2012 01 14, 18:46)
gal galit juos pakartotinai įmest? ačiū.
Taip, taip, aš irgi pažadu įvertint, kažkaip čia taip nepamatėm, na, bet būna, pasitaiko...
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2012 01 14, 18:50)
Uhum, tikrai, kaip faina, gal kada ir apie mus prisimins, ane?
Aš važiuosiu į knygų mugę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 14, 19:40)
Klimaksas jai - išsiregistravo biggrin.gif
Tada sugalvojo, kad reik puodukus fotkint, vėl prisiregistravo, ai vienu žodžiu...
bardakas ir tiek.

nu ,žinok, smagu, kad grįžai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2012 01 14, 19:41)

vakar nufotkinau gatvės muzikantą.. 19 metų Daniel:

aš gal būčiau vos labiau iš priekio, na ir gitara daugiau matytųsi...tiesiog tos pastebėjimas 4u.gif
Atsakyti
Pirmas [nelabai žymiai matosi, bet čia buvo geriausi bandymai]
user posted image
user posted image
user posted image
Čia berods trečias su zoom
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 14, 19:53)
Man patinka smile.gif  4u.gif Daug labiau nei pirmasis bandymas  smile.gif

Taip, taip, aš irgi pažadu įvertint, kažkaip čia taip nepamatėm, na, bet būna, pasitaiko...
Papildyta:
Aš važiuosiu į knygų mugę  rolleyes.gif

kur ? į kokią? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 14, 19:00)
kur ? į kokią? ax.gif

Nugi litexpo parodų rūmuose. Norėčiau visas tris dienas, alia dvi nakvynes jau sudėtinga susiorganizuot. Vasario pabaigoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 14, 19:02)
Nugi litexpo parodų rūmuose. Norėčiau visas tris dienas, alia dvi nakvynes jau sudėtinga susiorganizuot.  Vasario pabaigoj  bigsmile.gif

na, visas tris dienas tai ten nelabai yr ka veikt.. nebent i susitikimus vaiksciot. as tai visad einu, bet labiau pauostyt knygu ir tiek smile.gif
Atsakyti