Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dincelis @ 2012 01 14, 17:53)
Neperprantu kaip sufokusuoti vaizda i skirtigus daigtus nejudinant fotoaparato ar paciu daigtu...nes fotikas automatiskai fokusuoja tik centre  wacko.gif

nuspausk mygtuka iki puses ir perkadruok, ar ne to klausi?
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 01 14, 16:08)
Kaip negerai verysad.gif nu, tikekis dar ateis, o mano pasisakyma turbut irgi perskaitei ankstesneje temoje...gavau, dekojau, ir iki ausu buvau laiminga wub.gif

Aha, mačiau, dėkui Laukinei, atnešė skypu ir parodė. Nes ir nerimavau, ilgai keliavo. Gaila, kad sudužo. Na, bet šukės neša laimę, matyt taip turėjo būt, gera matyt buvai užtai Senelis laimės ir "užnešė".

QUOTE(pandre @ 2012 01 14, 16:28)

o kokie laiko terminai siam zaidimui?

Manau pora savaičių.

Dėl projekto tai fain. Smagu, kad ryžtatės. Foto gal kada vėliau pakomentuosiu, dabar giliam nesusipratime esu , kas gražu, kas ne, kas patinka ir kas ne, tiek savose, tiek svetimose foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 14 sausio 2012 - 17:15
na vat, sąrašas negavusių trumpėja. Jau vis šis tas. Tikiu, kad gali dar dviem vardais sutrumpėti. Nes keturios negavusios vistiek perdaug kaip statistikai..

Žaidime fotografuojant puodelius nedalyvausiu. Netikiu, kad kažką įdomaus galėčiau padaryti, o bet ko nesinori.

Erikute, saulute, ir visaip kitaip meiliai pavadinčiau. Tik būk gera, užsidėk kokį avatarą, ką? Nu sunerimsiu, kai tokia visai be paveiksliuko grįžti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 14 sausio 2012 - 17:20
QUOTE(Yvette @ 2012 01 14, 17:19)
na vat, sąrašas negavusių trumpėja. Jau vis šis tas. Tikiu, kad gali dar dviem vardais sutrumpėti. Nes keturios negavusios vistiek perdaug kaip statistikai..
Žaidime fotografuojant puodelius nedalyvausiu. Netikiu, kad kažką įdomaus galėčiau padaryti, o bet ko nesinori.
Erikute, saulute, ir visaip kitaip meiliai pavadinčiau. Tik būk gera, užsidėk kokį avatarą, ką? Nu sunerimsiu, kai tokia visai be paveiksliuko grįžti.

tada einu pasiųsiu Tau foto, teks sumažint, nes neturiu PS, o su kitom nemoku unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 14 sausio 2012 - 17:27
QUOTE(Sakuros @ 2012 01 14, 18:07)
nuspausk mygtuka iki puses ir perkadruok, ar ne to klausi?

Kaip padaryti ta "perkadruok"??? Nuspaudus mygtuka iki puses fotikas i nieka nereaguoja ir sufokusavimas vistiek lieka cetre...
Atsakyti
Tai kai sufokusuoji į tą centrą nuspaudus iki pusės perkadruok t.y nustumk fotoaparatą, kad tas sufokusuotas objektas būtų tavo norimas.. neišeina galbūt labai aiškiai paaiškinti...

Na nesuprantu, toks neigiamas požiūris į kaikuriuos naujus žmones, kodėl jūs dabar manot, kad aš esu baisiai patenkinta savo nuotraukomis, kad esu su rožiniais akiniais. Nemanot jei taip būtų, tai aš net nesistengčiau daugiau kažko išmokti ir net neklausčiau jūsų nuomonių, neprašyčiau kritikos.
Kai buvau čia jau apsilankius ir lyg bandžius įsijungti prieš kelis mėnesius dėjau namų darbus apie kuriuos nesulaukiau nė žodžio, taip ir nesupratau užskaitėt jūs ar ne. doh.gif
Atsakyti
Bandysiu ir aš jungtis smile.gif

Žaidimas
PUODUKAS banalus banaliausias daiktas , nufotografuotas kitaip. Tinka?
Sąrašiukas :
erikamaja
zirze
vienintelė
maija
Atsakyti
labas, kas rašėtės į double expo žaidimą, eikite į flickr temą apie double expo, sumakalavau sąrašus.. jei kas neaišku, klauskit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 01 14, 18:51)
Tai kai sufokusuoji į tą centrą nuspaudus iki pusės perkadruok t.y nustumk fotoaparatą, kad tas sufokusuotas objektas būtų tavo norimas.. neišeina galbūt labai aiškiai paaiškinti...

Galiu ir aš prisidėti prie to paties klausimo, nes ir man neišeina sufokusuoti. O jei sufokusuoja centre ir pasuksiu patį fotoparatą, tai kraštinių daiktų neliks nuotraukoj blush2.gif
Atsakyti
Man patinka daiktus fotografuoti, bet gal laiko tam nesurasiu. Tai bandysiu puoduką (klausimas ar būtinai vieną?), bet nesirašau į sąrašą.

Kaip faina, kad susitinkat.
Atsakyti
jo, vienas puodukas, ar gali būti keli?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 14, 18:24)
Man patinka daiktus fotografuoti, bet gal laiko tam nesurasiu. Tai bandysiu puoduką (klausimas ar būtinai vieną?), bet nesirašau į sąrašą.

Kaip faina, kad susitinkat.

QUOTE(sayonara @ 2012 01 14, 18:25)
jo, vienas puodukas, ar gali būti keli?

Na vienam puodukui ir man gaila laiko būtų, vien puoduko foto manau tikrai nieko nenustebinsim. Nors gali būt ir tik puodukas. Aš bent planuoju, kad foto bus ir žmogus...tad kaip jau jums ponios patogiau. Juk puodukas nebūtinai turi būt puodukas, gal vyras koks rėmą išmetęs gali būt į jį panašus , gal tik jo šešėlis...biggrin.gif
manau sugalvosim ką
čia tiesiog išsijudinimui, nes aš jaučiuos visai į pelenus subyrėjus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 14 sausio 2012 - 18:35