Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 01 14, 18:56)
Atnesu WB ND  blush2.gif

Man dienos sviesoj geltonuoja...
Papildyta:
QUOTE(eurik@.k @ 2012 01 14, 18:22)
drinks_cheers.gif
Papildyta:

nu kas geriau canon ar nikon  biggrin.gif
http://www.youtube.c...;v=qTVfFmENgPU#!

geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai negavusimiomis dar laikomos tiga, erikamaja, plumerija ir juratike. smile.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 01 14, 15:15)
Nesupratu kaip ta pirmaji ND padaryti??? bash.gif Kokias fotoaparato funkcijas reikia naudoti?

Ar turi fotoaparato instrukciją?
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 14, 15:20)
Man dienos sviesoj geltonuoja...

Ar gali tai but nuo to kad pats kambarys i geltonuma? sienos i geltonuma ir uzuolaidos kremines. Dar fotografuojant saule i langa sviete man i nugara. Bandyti kitoj vietoj fotografuot?

virdzzinija, aciu uz palinkejima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 14, 16:23)
Ar turi fotoaparato instrukciją?

Zinoma, kad turiu, bet deja nera aprasytos funkscijos apart AUTO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 14 sausio 2012 - 15:58
QUOTE(Alabama @ 2012 01 13, 19:20)
Pandre, idomiai.Slepciau visus plaukus po.

aciu, kita syki bus kitaip.
QUOTE(rG @ 2012 01 13, 19:23)
Savijautos neatspindi smile.gif  Mano nuomone. Galima sakyt, kad visi skirtingai slepiasi, bet. Yra visuotinai žinomi kodai, o nuotrauka visai ne apie tai (ne pabėgimas ir nepasislėpimas). Atsargiai su tais pavadinimais biggrin.gif (nebent tiktų jam "prievartinis auto".  Šiaip visai neblogai, gal norėtųsi, kad nesimatytų kaklo, bet jau taip pasirinkai.

Prieš kelias dienas mačiau fb besibučiuojančius taip apsirišusius. Visai patiko.

gaila as nemaciau tu buciuokliu g.gif ale, nieko, rami sazine, kad nuo nieko nekopijavau lotuliukas.gif Aciu uz komentara smile.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 01 13, 19:33)
kaip priverstinė sakyčiau visai nieko.
Man tokios foto, kai veidas ar akys ar lūpos slepiamos po kažkuo, paprastai asocijuojasi su kažkokiu priverstiniu įsiveržimu į asm. erdvę, gal išniekinimu, gal sielvartu, skausmu, žiūrint kaip pateikta, gali būti tyrumu ar kažkuo panašiu.
Ką benorėjai šia foto pasakyti, būtų labai tikę paslėpti po skarele plaukai. Nebijok apnuogintų pečių, kaklo linijos. Jos paprastai būna nuostabios. Tokiose foto nebijočiau netgi tiesaus žvilgsnio į objektyvą, tokio veriančio, įtemptų veido bruožų.
Atsipalaidavusiai, švelniai foto tiktų užmerktos akys, kiek pasukta į šoną galva.
Galėjai palikti kiek daugiau erdvės dešinėje. Faina, kad viršuje ir kairėje jos yra. Tas šviesos ruoželis irgi fainas.
Projektui foto turi, bet padaryk foto ir sau. Padirbėk ties šia, kažką pakeisdama, patobulindama. Nes tikrai nėra blogai.

bandysiu kazka kita syki geriau sukurpti..kaip gera sulaukti komentaru, o ypac tokiu issamiu!Aciu!
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 13, 23:52)
Sugrįžau, nes esu labai liūdna...mainų foto taip ir nesulaukiau unsure.gif
Po myto supratau, kad klimaksas baigėsi, teks vėl su kūtvelom draugaut cool.gif
Jei išsiųsit ND daryt, pačios kaltos rolleyes.gif

Kaip negerai verysad.gif nu, tikekis dar ateis, o mano pasisakyma turbut irgi perskaitei ankstesneje temoje...gavau, dekojau, ir iki ausu buvau laiminga wub.gif

Dekui visoms tarusioms zodi mano nuotraukai mirksiukas.gif
O as ir vel nesu savo projekto neseniai kepta nuotrauka doh.gif
2/52

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 01 14, 15:57)
Zinoma, kad turiu, bet deja nera aprasytos funkscijos apart AUTO.

Instrukcija anglų kalba.
Sakyk kas būtent neaišku? Kaip bandai daryti šį ND?
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2012 01 14, 14:41)
as tai jau laukiu kokia bausme duosit kurios neissiunte (jeigu tikrai neissiunte)  lotuliukas.gif

ant kryziaus tas,kurios tikrai neissiunte triniti.gif

Žaidimas
PUODUKAS banalus banaliausias daiktas , nufotografuotas kitaip. Tinka?
Sąrašiukas :
erikamaja
zirze
Atsakyti
rG projekto nuotraukoje tikrai nereikejo tiek apacios.O ranka prie sedimosios ir man uzkliuvo g.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 01 13, 23:54)
nu prisipažink, kad sugrįžai, kai paminėjau, kad turėjau numylėtinę, bet nebesilanko 

lotuliukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 01 14, 00:02)
Saule nusvito man:)

ir man cool.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 14, 17:21)

Žaidimas
Sąrašiukas :
erikamaja
zirze

o kokie laiko terminai siam zaidimui?
Atsakyti
Neperprantu kaip sufokusuoti vaizda i skirtigus daigtus nejudinant fotoaparato ar paciu daigtu...nes fotikas automatiskai fokusuoja tik centre wacko.gif
Atsakyti
Kiek nauju veidu thumbup.gif Is pradziu pagalvojau,kad ne cia pataikiau blush2.gif
Reikes dazniau uzsukti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 14, 14:30)
Labas smile.gif
As foto irgi gavau ir cia temoje gyriausi  4u.gif  gal nepastebejot tik  4u.gif

As jus skaitau, stebiu foto, ale pati fotika i rankas buvau paemus pries naujus paskutini karta. KAzkokia depresija man smile.gif jauciuosi kaip pingvinas ar begemotas.. jei atsitupiu tai atsistot jau sunku be vyro pagalbos. Noretusi uzmigti ir atsikelti po dvieju menesiu kai busiu nebe begemotas, o gazele beganti laukais biggrin.gif O siaip dar rezgu minti savo nescios auto padaryti, tik reikia iki kirpyklos pirmiausia nusigauti  hihihi.gif  tykiuosi spesiu igyvendinti si savo nora su tokiais letais apsisukimais  biggrin.gif

nieko, praeis greit tie mėnesiai, nors ir man paskutiniai ui kokie sunku buvo ir kaip norėjau kad jie kuo greičiau baigtusi:)))
laukiam auto su pilvu:) o šiaip dar išnaudok proga kol nedirbu, kvieskis į svečius gal ka nors suregstumėm(jei tik žinoma nori)

Žaidimas
Sąrašiukas :
erikamaja
zirze
vienintelė

visteik namie su sergančiu sėdžiu nieko daugiau ir nenuveiksiu, o ir galva pasukti teks smile.gif

rg faina kad tesi projekta
pandre visai įdomus tavo bandymai, pritarius pasisakiusioms, aš daraus nuobodi ir nieko nuo savęs nepridursiu, bet ka čia norėt sėdint tarp keturių sienų...
Atsakyti
Sveikos,

dar vienas naujas veidas nori prie jūsų prisijungti ax.gif Paskaitinėju jau koki metukai, pirmo puslapio informaciją išsinagrinėjau, šiandien jau turiu sulaukti savo pirmojo veidrodinuko ir pradėti ND atlikinėti smile.gif Kažkada seniau bandžiau juos su savo turima muiline daryti, bet kai joje tik ekspo, ISO ir WB galima reguliuoti, tai pamačiau, kad gana siauras tas dalyvavimas gautųsi, nukėliau geresniems laikams. Panašu, kad tie geresni kaip tik ir atėjo.
Atsakyti