QUOTE(Alabama @ 2012 01 13, 19:20)
Pandre, idomiai.Slepciau visus plaukus po.
aciu, kita syki bus kitaip.
QUOTE(rG @ 2012 01 13, 19:23)
Savijautos neatspindi
Mano nuomone. Galima sakyt, kad visi skirtingai slepiasi, bet. Yra visuotinai žinomi kodai, o nuotrauka visai ne apie tai (ne pabėgimas ir nepasislėpimas). Atsargiai su tais pavadinimais
(nebent tiktų jam "prievartinis auto". Šiaip visai neblogai, gal norėtųsi, kad nesimatytų kaklo, bet jau taip pasirinkai.
Prieš kelias dienas mačiau fb besibučiuojančius taip apsirišusius. Visai patiko.
gaila as nemaciau tu buciuokliu
ale, nieko, rami sazine, kad nuo nieko nekopijavau
Aciu uz komentara
QUOTE(Yvette @ 2012 01 13, 19:33)
kaip priverstinė sakyčiau visai nieko.
Man tokios foto, kai veidas ar akys ar lūpos slepiamos po kažkuo, paprastai asocijuojasi su kažkokiu priverstiniu įsiveržimu į asm. erdvę, gal išniekinimu, gal sielvartu, skausmu, žiūrint kaip pateikta, gali būti tyrumu ar kažkuo panašiu.
Ką benorėjai šia foto pasakyti, būtų labai tikę paslėpti po skarele plaukai. Nebijok apnuogintų pečių, kaklo linijos. Jos paprastai būna nuostabios. Tokiose foto nebijočiau netgi tiesaus žvilgsnio į objektyvą, tokio veriančio, įtemptų veido bruožų.
Atsipalaidavusiai, švelniai foto tiktų užmerktos akys, kiek pasukta į šoną galva.
Galėjai palikti kiek daugiau erdvės dešinėje. Faina, kad viršuje ir kairėje jos yra. Tas šviesos ruoželis irgi fainas.
Projektui foto turi, bet padaryk foto ir sau. Padirbėk ties šia, kažką pakeisdama, patobulindama. Nes tikrai nėra blogai.
bandysiu kazka kita syki geriau sukurpti..kaip gera sulaukti komentaru, o ypac tokiu issamiu!Aciu!
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 13, 23:52)
Sugrįžau, nes esu labai liūdna...mainų foto taip ir nesulaukiau
Po myto supratau, kad klimaksas baigėsi, teks vėl su kūtvelom draugaut
Jei išsiųsit ND daryt, pačios kaltos
Kaip negerai
nu, tikekis dar ateis, o mano pasisakyma turbut irgi perskaitei ankstesneje temoje...gavau, dekojau, ir iki ausu buvau laiminga
Dekui visoms tarusioms zodi mano nuotraukai
O as ir vel nesu savo projekto neseniai kepta nuotrauka
2/52