Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(eurik@.k @ 2012 01 14, 14:41)
as tai jau laukiu kokia bausme duosit kurios neissiunte (jeigu tikrai neissiunte)   lotuliukas.gif

o kokios čia bausmės gali būti. Reikia pakartotinai išsiųsti ir labai gražų laišką pridėti.
Nemanau, kad neišsiuntė, greičiau iš sąrašo pora nepasigyrė, kitų laiškai kažkur pradingo.
Kiek pamenu mainus, vienąkart tik buvo, kad neišsiuntė. Keli kartai buvo kai dingo, na ir neskaičiuojam tų, kurios suplėšytos ar dar kitaip sugadintos atkeliavo.

Šiaip kitąkart nereikėtų ruošti kalėdinių ar velykinių mainų. Darykim rudeninius ir pavasarinius mainus, be jokių švenčių. Tada nebūna pašte tokios grūsties laiškų, didesnė tikimybė, kad foto pasieks gavėją saugiai. O per tokias šventes tikiu, kad visko gali nutikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 14 sausio 2012 - 13:48
QUOTE(Yvette @ 2012 01 14, 12:42)
Reikia pakartotinai išsiųsti ir labai gražų laišką pridėti.

drinks_cheers.gif
Papildyta:

nu kas geriau canon ar nikon biggrin.gif

http://www.youtube.c...;v=qTVfFmENgPU#!
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2012 01 14, 14:52)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis dar kart visom.
Žaidimas - ta proga.
PUODUKAS banalus banaliausias daiktas , nufotografuotas kitaip. Tinka?
Sąrašiukas :
erikamaja
Atsakyti
Labas dienas
QUOTE(eurik@.k @ 2012 01 14, 11:52)
nu kas geriau canon ar nikon  biggrin.gif
http://www.youtube.c...;v=qTVfFmENgPU#!
laugh.gif
Man irgi štilis kūrybinis, fotiko nesinori imt į rankas. Na, gal čia tik toks žiemos tinginystės periodas, arba tikrai toj stadijoj, kaip kažkas minėjo- dammit, I'm suck mastau.gif Bet guodžiuos, kad ne man vienai taip, vadinas normalu tokios būsenos....
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2012 01 14, 14:52)

SUPER thumbup.gif Labai patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 13, 21:17)
neskausmingiausia tai neuždavinėti sau tokių klausimų.
Tiesiog dalyvauti. Ryžto daug turėti. Čia mažai žaidimų vyksta, juolab mokytojų nėra, jei pati sau į sėdimąją nespardysi, į priekį nejudėsi. Vat turėk tikslą. Gražiai nufotografuoti gėlę. Nusipirk kokią nors fotogenišką. Fotografuok ją iš visų kampų. Atnešk tris foto. Sulauksi komentarų. Perskaityk juos, jei bus patarimų imk fotoaparatą ir eik perfotografuoti. Ir vėl atnešk tris foto. Taip su bet kokia tema: gamta, portretas, gatvė ir t.t.

QUOTE(Jurzole @ 2012 01 13, 22:31)
Man visai patinka...
Tiesiog dalyvauk, ir isiliesi pamazu  4u.gif Visos cia kazkada pirmakart atejo  mirksiukas.gif
Nors as tai pradzioj daug triuksmavau, sunki naujoke buvau... blush2.gif  biggrin.gif

Aciu uz atsakymus 4u.gif Bandysiu!

Atnesu WB ND blush2.gif
Dienos Sviesa Auto
user posted image
Debeselis
user posted image
Rankinis
user posted image
Dirbtinis Apsvietimas
Auto
user posted image
Lempute
user posted image
Rankinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 14, 12:38)
Flickr parašiau sutikrinusi sąrašą, kas dar negavę. Daugokai.  doh.gif Vakare siuntusioms parašysiu až. O iki tol gal dar kažkas pasigirs, kad gavo.

Paskelbsiu ir čia dar negavusias arba nepasigyrusias: ypač, jokubaitė, juratikė, maija, gintarija, tiga, erikamaja ir plumerija.

Labas smile.gif
As foto irgi gavau ir cia temoje gyriausi 4u.gif gal nepastebejot tik 4u.gif

As jus skaitau, stebiu foto, ale pati fotika i rankas buvau paemus pries naujus paskutini karta. KAzkokia depresija man smile.gif jauciuosi kaip pingvinas ar begemotas.. jei atsitupiu tai atsistot jau sunku be vyro pagalbos. Noretusi uzmigti ir atsikelti po dvieju menesiu kai busiu nebe begemotas, o gazele beganti laukais biggrin.gif O siaip dar rezgu minti savo nescios auto padaryti, tik reikia iki kirpyklos pirmiausia nusigauti hihihi.gif tykiuosi spesiu igyvendinti si savo nora su tokiais letais apsisukimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 13, 23:31)
Man patiko dvi pirmosios. Bet jei sakai, kad kritikos nereikia, tai ka ketini cia veikti?  mirksiukas.gif

aciu labai mirksiukas.gif As jau pasiaiskinau, bet galiu dar karta pasikartoti, ne tai, kad kritikos nereikia, bet dabar toks etapas, kai nezinau, kuria kryptimi eiti ir pati nesidziaugiu rezultatais.

Kazkaip galvoju butu gerai zinoti ta krypti, tureti koki pavyzdi, kuriuo noreciau sekti, issikelti aukstumas, kurias noreciau pasiekti, tai butu didelis stimulas i prieki. O dabar esu kryzkeleje, ir nezinau, i kuria puse pasukti doh.gif
Atsakyti
sveikos, aš trumpai šįkart. gavau nuotraukėlę, labai dėkui mirksiukas.gif
savo taip pat išsiunčiau pavėluotai, bet .. doh.gif
Atsakyti
kiek nauju bigsmile.gif greito tobulejimo ir kadru ispudingu thumbup.gif

Atsakyti
Nesupratu kaip ta pirmaji ND padaryti??? bash.gif Kokias fotoaparato funkcijas reikia naudoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 14 sausio 2012 - 15:16