QUOTE(je t'aime @ 2012 01 14, 12:51)
rG, apačioj, dešinėj blaško mėlynas ruoželis, tukdo tas kažkas sukryžiuotas ties knyga (dėlionė?), tamsoka.
aha dėlionė, man jos reik, bet matyt reikėjo man jų daugiau apimti, nes jas parodyti norėjau, kad tarp bardako esu
ta pagalvę pamačiau vėliau, bet esmė man šito fotografavimo, - daug nevargti, padaryti greitai, t.y. nečiūčiuoti kadro, labiau apgalvoti prieš. Gal kitą kart bus geriau... Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Smilguna @ 2012 01 14, 12:54)
Įdėją aš supratau taip: atsipalaidavimas, laikas sau, knygos, puodelis skanios arbatos ir pan. Jei teisingai supratau, tai išpildymas ne iki galo... Poza atrodo labai nepatogi, persisukus ir tas kojas kaip specialiai atkišus į objektyvą, su rankom uždengta sėdimoji irgi neatrodo naturaliai, maždaug, kad kadre nesimatytų "to ko nereikia..."
Pėdos gražios, bet man visa poza labai dirbtina. Arba tų pėdų apskritai nereikėjo atkišt į objektyvą, tiesiog akcentuot knygą su puodeliu ir kad fone matytųsi gulinčio žmogaus siluetas, arba gultis tiesiai, kad matytųsi tik puodelis, knyga ir pėdos. Gražiai susižaidžia spalviškai geltona citrina arbatoj ir geltoni knygos skirtukai
O kaip faina kaip pašėlo komentatoriai
Jo, atrodo gal ir nepatogiai. Turiu kur geriau atrodo pėdos, t.y. natūraliau, bet nagai man ten nepatiko
Ranka tai tikrai ne tam, kad ką paslėpčiau, gal tik taip atrodo, pasikišau, nes buvo patogu. O citrina su skirtukais pamačiau, kad dera tik po to, tų skirtukų išvis nemačiau prieš tai, bet jie man limpa čia. Ačiū
Na, vnz, bet kuriuo atveju džiaugiuosi, kad pradėjau autoportretus. Gal įgusiu vieną dieną