Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 01 14, 12:47)
na man nelabai ši foto. Totalus bardakėlis. Galbūt tai ir norėjai parodyti. Perdaug visko, išdeliojimas to, kas matosi nepatinka. Viršaus mažokai o apačios nieko nesakančios yra.

Bet tai foto projektui. Tai, kaip ir nereikėtų jos komentuoti.

Nu gali būt, kad nesužiūrėjau. Kaip buvo, taip ir atsiguliau realiai biggrin.gif Na, taip, čia daugiau man, bet labai ačiū už kritiką, sutinku dėl apačios ir viršaus, pastarojo net nereikėjo, o apačios reikėjo daugiau - ten labai daug dėlionių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 14, 10:38)
Flickr parašiau sutikrinusi sąrašą, kas dar negavę. Daugokai.  doh.gif Vakare siuntusioms parašysiu až. O iki tol gal dar kažkas pasigirs, kad gavo.

Paskelbsiu ir čia dar negavusias arba nepasigyrusias: ypač, jokubaitė, juratikė, maija, gintarija, tiga, erikamaja ir plumerija.

Jokubaitei as siunciau, ji gavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 01 13, 18:30)
mes ten, kur dammit, I'm suck cool.gif

ha ha laugh.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 14, 02:23)
hah.gif nu va ir kūtvėla pargrįžo. Vėl troba pilna.

yess.gif

rG, apačioj, dešinėj blaško mėlynas ruoželis, tukdo tas kažkas sukryžiuotas ties knyga (dėlionė?), tamsoka.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 14, 13:24)
na, aš kojas turiu, kaip tyčia 52-am dariau. Alia gausiu grūšių aš dėl jų lotuliukas.gif Nu velniop, rizikuoju  biggrin.gif
Photo Autobiography 2012-2/52  more time

Įdėją aš supratau taip: atsipalaidavimas, laikas sau, knygos, puodelis skanios arbatos ir pan. Jei teisingai supratau, tai išpildymas ne iki galo... Poza atrodo labai nepatogi, persisukus ir tas kojas kaip specialiai atkišus į objektyvą, su rankom uždengta sėdimoji irgi neatrodo naturaliai, maždaug, kad kadre nesimatytų "to ko nereikia..." biggrin.gif Pėdos gražios, bet man visa poza labai dirbtina. Arba tų pėdų apskritai nereikėjo atkišt į objektyvą, tiesiog akcentuot knygą su puodeliu ir kad fone matytųsi gulinčio žmogaus siluetas, arba gultis tiesiai, kad matytųsi tik puodelis, knyga ir pėdos. Gražiai susižaidžia spalviškai geltona citrina arbatoj ir geltoni knygos skirtukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 01 14, 12:51)
rG, apačioj, dešinėj blaško mėlynas ruoželis, tukdo tas kažkas sukryžiuotas ties knyga (dėlionė?), tamsoka.

aha dėlionė, man jos reik, bet matyt reikėjo man jų daugiau apimti, nes jas parodyti norėjau, kad tarp bardako esu biggrin.gif ta pagalvę pamačiau vėliau, bet esmė man šito fotografavimo, - daug nevargti, padaryti greitai, t.y. nečiūčiuoti kadro, labiau apgalvoti prieš. Gal kitą kart bus geriau... Ačiū biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilguna @ 2012 01 14, 12:54)
Įdėją aš supratau taip: atsipalaidavimas, laikas sau, knygos, puodelis skanios arbatos ir pan. Jei teisingai supratau, tai išpildymas ne iki galo... Poza atrodo labai nepatogi, persisukus ir tas kojas kaip specialiai atkišus į objektyvą, su rankom uždengta sėdimoji irgi neatrodo naturaliai, maždaug, kad kadre nesimatytų "to ko nereikia..."  biggrin.gif Pėdos gražios, bet man visa poza labai dirbtina. Arba tų pėdų apskritai nereikėjo atkišt į objektyvą, tiesiog akcentuot knygą su puodeliu ir kad fone matytųsi gulinčio žmogaus siluetas, arba gultis tiesiai, kad matytųsi tik puodelis, knyga ir pėdos. Gražiai susižaidžia spalviškai geltona citrina arbatoj ir geltoni knygos skirtukai  mirksiukas.gif

O kaip faina kaip pašėlo komentatoriai biggrin.gif
Jo, atrodo gal ir nepatogiai. Turiu kur geriau atrodo pėdos, t.y. natūraliau, bet nagai man ten nepatiko biggrin.gif Ranka tai tikrai ne tam, kad ką paslėpčiau, gal tik taip atrodo, pasikišau, nes buvo patogu. O citrina su skirtukais pamačiau, kad dera tik po to, tų skirtukų išvis nemačiau prieš tai, bet jie man limpa čia. Ačiū biggrin.gif

Na, vnz, bet kuriuo atveju džiaugiuosi, kad pradėjau autoportretus. Gal įgusiu vieną dieną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 sausio 2012 - 13:04
QUOTE(rG @ 2012 01 14, 13:24)
erikute :***
Papildyta:
na, aš kojas turiu, kaip tyčia 52-am dariau. Alia gausiu grūšių aš dėl jų lotuliukas.gif Nu velniop, rizikuoju  biggrin.gif

Esu naujoke....kilo diskusijos, kad naujokai tik stebi ir nieko nesako.....tai as pasakysiu....VERTINU TEIGIAMAI! Spalvos susizaidzia graziai...tik kliuna tolumoje matoma pagalve ir "sedimoji", kurios galetu is nesimatyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 14 sausio 2012 - 13:18
QUOTE(Dincelis @ 2012 01 14, 13:13)
Esu naujoke....kilo diskusijos, kad naujokai tik stebi ir nieko nesako.....tai as pasakysiu....VERTINU TEIGIAMAI!

lotuliukas.gif AČIŪ!

Nu psio, einu tvarkytis ir dirbt, jei ištversiu šį mėnesį, ištversiu viską smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 01 14, 13:51)

Del "deliones" tikrai pritariu!!!
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 14, 13:38)
Paskelbsiu ir čia dar negavusias arba nepasigyrusias: ypač, jokubaitė, juratikė, maija, gintarija, tiga, erikamaja ir plumerija.

Aš gavau ir gyriausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 13, 23:52)
Sugrįžau, nes esu labai liūdna...mainų foto taip ir nesulaukiau unsure.gif
Po myto supratau, kad klimaksas baigėsi, teks vėl su kūtvelom draugaut cool.gif
Jei išsiųsit ND daryt, pačios kaltos rolleyes.gif

nu gerai ,kad pramesdama akimis paskaičiau bigsmile.gif Sveika sveika 4u.gif pasiilgai tų kūtvelų ane? lotuliukas.gif reiškia gerasss meetas buvo,kaip pargrįžai? ax.gif
Atsakyti
Trumpinu sąrašiuką ypač, juratikė, gintarija, tiga, erikamaja ir plumerija.
Jei dar kuri gavot atsiliepkit

Tiga labai retai lankosi, gal gavo, bet nepasigyrė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 14 sausio 2012 - 13:41
as tai jau laukiu kokia bausme duosit kurios neissiunte (jeigu tikrai neissiunte) lotuliukas.gif
Atsakyti