Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2012 01 13, 22:52)
Sugrįžau, nes esu labai liūdna...mainų foto taip ir nesulaukiau unsure.gif
Po myto supratau, kad klimaksas baigėsi, teks vėl su kūtvelom draugaut cool.gif
Jei išsiųsit ND daryt, pačios kaltos rolleyes.gif

Saule nusvito man:)
Atsakyti
Permečiau akim temą, daug naujokių.
Daug foto iš serijos fotografuojam ir grožimės toliau. Čia jaučiu būsiu ne į tą pataikius g.gif ar kaip?
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 01 13, 22:54)
nu prisipažink, kad sugrįžai, kai paminėjau, kad turėjau numylėtinę, bet nebesilanko   tongue.gif 
faina, kad grįžai. arba nd arba trys foto prisistatymui  lotuliukas.gif  juokauju aišku.

Apie mainų foto, kas dar negavot surašykit. Ka, gal tuomet bandom susisiekti su tais, kurie siuntė. Išsiklausinėti ar jau išsiųsta, kada ir t.t. Ilgokai vistik keliauja. Jei senai siųstos, gal reiktų tuomet pakartotinai išsiųsti, nes gali būti kad dingo kur nors.

aha dėl to ir grįžau wub.gif
einu ND daryt irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 13 sausio 2012 - 23:16
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 14, 00:10)
aha dėl to ir grįžau wub.gif
einu ND daryt irnesakyk.gif

tokių pavyzdinių, apie kokius kažkada kalbėjom? smile.gif
juokavau dėl nd

peržiūrėjau turimas foto, žinokit nefotografuoju kojų. Net nežinau kodėl, bet tokių detalių neturiu. O veiksmo ir pačiai trūksta. Gal paraleliai dar kokį žaidimą sumąstom, ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 13 sausio 2012 - 23:14
QUOTE(Yvette @ 2012 01 13, 23:12)
tokių pavyzdinių, apie kokius kažkada kalbėjom?  smile.gif
juokavau dėl nd

aha gerai būtų tokius padaryt, ale tyyyyngiu kaip blush2.gif
gal geriau žaidimą kokį?/ a?/ susigalvojam?
ar žaidžiat ką šiuometu?

thumbup.gif kartu parašėm.
Tai žaidžiam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 13 sausio 2012 - 23:17
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 14, 00:14)
Tai žaidžiam?

tai žaidžiam. Tik žaidimų pasiūlymų neturiu.
Atsakyti
Labos 4u.gif

Sveika sugrįžus 4u.gif
Aš irgi negavau mainų foto verysad.gif
Atsakyti

hah.gif nu va ir kūtvėla pargrįžo. Vėl troba pilna.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 14, 03:01)
paluri, man labai smagu stebeti, kaip tu pamazu tobuleji  smile.gif Tikrai.

Labai mandrai supynei apie kyla/nekyla, bet sutinku  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
g.gif As tai sakyciau, palikim, kaip yra, privalomus ND. Paprasciau bus. Man rodos, dar niekam nepakenke tie namu darbai. Be to, tos, kurios ateis jau ismanydamos, kas su kuo valgoma, juos tikrai lengvai padarys. O jei kuri nenores ju daryti, bet rodys geras nuotraukas, tai niekam ir neklius tie trukstami namu darbai.

Aciu 4u.gif Malonu girdeti apie tobulejima smile.gif

As manau, kad ND reikalingi. As juos padariau gana lengvai, bet po ju paaiskejo pagrindiniai dalykai. Galima padaryti graziu nuotrauku, nesuprantant kaip keiciasi nuotrauka, keiciant diafragma ir pan. Paciom naujokem ND yra naudingi. O jei kuri viska jau moka, tai uztruks labai neilgai smile.gif
Atsakyti

ot tai biggrin.gif cia kuris sakinys myte tau tokia itaka padare, kad grizai? biggrin.gif
Atsakyti
erikute :***

Papildyta:
na, aš kojas turiu, kaip tyčia 52-am dariau. Alia gausiu grūšių aš dėl jų lotuliukas.gif Nu velniop, rizikuoju biggrin.gif

Photo Autobiography 2012-2/52 more time
user posted image

Žodžiu, Grytė grįžo į daržą po mėnesio pertraukos. Laiko lyg ir turėtų būti daugiau... bet jo nėra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 sausio 2012 - 12:26
QUOTE(Yvette @ 2012 01 13, 22:54)
Ka, gal tuomet bandom susisiekti su tais, kurie siuntė. Išsiklausinėti ar jau išsiųsta, kada ir t.t. Ilgokai vistik keliauja. Jei senai siųstos, gal reiktų tuomet pakartotinai išsiųsti, nes gali būti kad dingo kur nors.

Flickr parašiau sutikrinusi sąrašą, kas dar negavę. Daugokai. doh.gif Vakare siuntusioms parašysiu až. O iki tol gal dar kažkas pasigirs, kad gavo.

Paskelbsiu ir čia dar negavusias arba nepasigyrusias: ypač, jokubaitė, juratikė, maija, gintarija, tiga, erikamaja ir plumerija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 14 sausio 2012 - 12:39
QUOTE(Ka @ 2012 01 14, 13:38)
Flickr parašiau sutikrinusi sąrašą, kas dar negavę. Daugokai.  doh.gif Vakare siuntusioms parašysiu až. O iki tol gal dar kažkas pasigirs, kad gavo.

Paskelbsiu ir čia dar negavusias arba nepasigyrusias: ypač, jokubaitė, juratikė, maija, gintarija, tiga, erikamaja ir plumerija.

oho, daugokai dar negavo.
Žinot kas siuntėt šiem dalyviam. Tai jei labai senai išsiųsta, manau pakartotinai reiktų.
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 01 14, 13:24)
erikute :***
Papildyta:
na, aš kojas turiu, kaip tyčia 52-am dariau. Alia gausiu grūšių aš dėl jų lotuliukas.gif Nu velniop, rizikuoju  biggrin.gif
Photo Autobiography 2012-2/52  more time

na man nelabai ši foto. Totalus bardakėlis. Galbūt tai ir norėjai parodyti. Perdaug visko, išdeliojimas to, kas matosi nepatinka. Viršaus mažokai o apačios nieko nesakančios yra.

Bet tai foto projektui. Tai, kaip ir nereikėtų jos komentuoti.
Atsakyti