Nu ir prisnekejot...
QUOTE(Avėja @ 2012 01 13, 13:37)
Na jei būtų mano pasirinkimas rinkčiausi kitaip, bet šis kaip dovana, jau pas mane. Todėl ir klausiu, kaip su jo galimybėm ir panašiai, nes pati nelabai dar suprantu
Normalus fotoaparatas, pakankamos galimybes, dabar tik ziniu dar, ir viskas bus gerai
QUOTE(Eve... @ 2012 01 13, 14:32)
Telefoninė, norisi nuomonių iš jūsų talpo, nes ši fotografija labai daug kam patiko
Man nepatiko. Kadravimas neidomus, kokybes isvis nera. O kad "daug kam patiko", tai neabejoju. Vertinimo kriterijai visu skirtingi, ir jie keiciasi, daugejant ziniu ir patirties.
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 13, 15:58)
Ateinu su kojom
Man visai patinka...
QUOTE(Dincelis @ 2012 01 13, 16:00)
Gudru, bet norint atlikti namu darbus reikia tureti rimtesi foto aparata. Deja turiu tik Canon SX100IS tai dilema dar yra issirikti foto aparata!!!
Nebutina laukti rimtesnio fotoaparato, ND gali jau dabar pradeti. Kai daugiau ismoksi, bus lengviau ir fotoaparata issirinkti
QUOTE(paluri @ 2012 01 13, 16:15)
Man patiko projektas 366 (ne 365
) . Dabar fotika tampausi visur ir paciai labai patiko tai, kad visur galima rasti ka fotografuoti, iki Nauju Metu mano nuotraukose buvo tik mergaites, dabar yra visko
Gal jos ir netobulos, bet manau, kad per metus daug ismoksiu. Kol kas saziningai kasdien fotografuoju
paluri, man labai smagu stebeti, kaip tu pamazu tobuleji
Tikrai.
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 13, 16:30)
Aš esu prieš taisykles ir visokius namų darbus, bet tik tuo atveju, jei neatlikus namų darbų įdėtumėte techniškai tvarkingą foto. Bet jei tokia nesigaua, tai pirmas patarimas- padarytkit ND savo pačių labui. Neskubėkite dėti nesufokusuotų ramunių aš išplaukusių vaikų foto- niekas čia nuo tokių neaikčios. Paskutinių puslapių nuotraukos yra nekokios, nes akivaizdžiai, nedarėte namų darbų ir nesuprantate pačių pradinių fotografavimo principų. Jei juos padarytumėte, nebekils klausimų, kokie dabar turėtų kilti, bet.. nekyla, nes nekyla iš nežinojimo.
Labai mandrai supynei apie kyla/nekyla, bet sutinku
QUOTE(Yvette @ 2012 01 13, 17:02)
Laukinė brūkštelėjo apie ND reikalingumą arba ne. Aš tai senai siūlau įvesti naujovę. Ateina nauji žmonės, įkelia tarkim tris foto prisistatymui ir matosi, reikia jam atlikti ND ar nebe. Ir patarimus lengviau duoti nes žinai su kokiom žiniom atėjo.
As tai sakyciau, palikim, kaip yra, privalomus ND. Paprasciau bus. Man rodos, dar niekam nepakenke tie namu darbai. Be to, tos, kurios ateis jau ismanydamos, kas su kuo valgoma, juos tikrai lengvai padarys. O jei kuri nenores ju daryti, bet rodys geras nuotraukas, tai niekam ir neklius tie trukstami namu darbai.
Vat del keleto nuotrauku prisistatymui tai gera ideja. Nors dauguma nauju naujokiu, ziuriu, taip ir daro
QUOTE(Sakuros @ 2012 01 13, 17:45)
Bandau jungtis prie chebros
šimtas metų kai noriu tą padaryti, bet tingėjau namų darbus daryti
Ir šiaip aš visada matau savo klaidas, tai man ir kritikos nereikia, niekad nebūnu patenkinta visu šimtu proc.
Man patiko dvi pirmosios. Bet jei sakai, kad kritikos nereikia, tai ka ketini cia veikti?
QUOTE(Alabama @ 2012 01 13, 18:20)
Apie tas grazias gelytes telefonu darytas
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 13, 20:59)
Man va koks klausimas iskilo - kaip "neskausmingai" naujokems isilieti i Jusu "sekta"
Tiesiog dalyvauk, ir isiliesi pamazu
Visos cia kazkada pirmakart atejo
Nors as tai pradzioj daug triuksmavau, sunki naujoke buvau...