Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 01 13, 17:30)
na tai nieko nelaukiant, leidžiam sau nuspręsti už kitus. Kas atidarinėsit naują temą, brūkštelkit, kad naujai prisijungiančios įkeltų po tris sau labiausiai patinkančias foto prisistatymui. Paskui pamačius foto galima siųsti atlikinėti nd arba ne. Arba kažkurį iš nd, ne visus tarkim.
Tiesa, nuspręsti ar reikia nd atlikinėti turėtų ne visos. Tik tos, kurios pačios išlipo iš to pradinio lygio ir nusiėmė rožinius akinius, kai viskas, ką fotkini yra gražu.

Jei pradėjai sukonkretink biggrin.gif Išrink tarybą, kad ir savo mylimukus, konkrečiai ir aiškiai. Nes laiko matas čia netinka, o čia dažniausiai taip ir matuojamas lygis.
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2012 01 13, 18:45)
Bandau jungtis prie chebros smile.gif šimtas metų kai noriu tą padaryti, bet tingėjau namų darbus daryti  blush2.gif  Ir šiaip aš visada matau savo klaidas, tai man ir kritikos nereikia, niekad nebūnu patenkinta visu šimtu proc.

vat vien dėl to norisi atsiimti savo aukščiau rašytus žodžius ir pasakyti nd privalomi biggrin.gif

o jei kritikos nereikia, klausimas, ką dabar mums sakyti apie tavo foto?
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2012 01 13, 17:45)
priimate mane ar suėsit?

aš tai priimu (nors nelegaliai biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 13, 18:48)
vat vien dėl to norisi atsiimti savo aukščiau rašytus žodžius ir pasakyti nd privalomi  biggrin.gif

o jei kritikos nereikia, klausimas, ką dabar mums sakyti apie tavo foto?

nu nesakau, kad nereikia, sakykit, kaip nors ištversiu. Aš tik norėjau parašyti, kad kartais taip norėčiau pasiskolinti rožinius akinius, nes reikia ir jų, kad nenusvirtų rankos, ot.
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 01 13, 18:48)
aš tai priimu (nors nelegaliai biggrin.gif )

happy smile.gif nors Yvette nepriėmė, tai kaip čia bus...
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 13, 18:47)
Jei pradėjai sukonkretink  biggrin.gif Išrink tarybą, kad ir savo mylimukus, konkrečiai ir aiškiai. Nes laiko matas čia netinka, o čia dažniausiai taip ir matuojamas lygis.

neturiu mylimukų temoje. Vieną turėjau nebesilanko biggrin.gif

Sakuros, Yvette ne Dievas.

Nors, vistik gal reiktų permąstyti kas iš to gali gautis, kai priimsim be nd. Galima kokį bandomą laikotarpį sumąstyti. Arba jei klausimai pasipils kaip padaryti, kad fonas būtų išplaukęs, tuo metu siųsti atlikti nd.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 13 sausio 2012 - 18:06
QUOTE(Sakuros @ 2012 01 13, 17:51)
nu nesakau, kad nereikia, sakykit, kaip nors ištversiu. Aš tik norėjau parašyti, kad kartais taip norėčiau pasiskolinti rožinius akinius, nes reikia ir jų, kad nenusvirtų rankos, ot.
Papildyta:

happy smile.gif nors Yvette nepriėmė, tai kaip čia bus...
Klausyk anos, ji pas mus šefas biggrin.gif

Šiaip tai, Yvette, labai prajuokinai su ta mobiliografija biggrin.gif Kažkur girdėjau per radiją, na, pasakojo kažkokia proga, kad yra tų fotografavimų mados, na pavyzdžiui, fofotgrafuoti šokinėjant, ar išgėrus (aš čia savo sugalvojau, bet esmė tokia biggrin.gif )
Papildyta:
Pati save prajuokinau, sėdžiu bibliotekoj ir prunkščiu biggrin.gif
Atsakyti
Laba. Truputi geda nesti, bet atitempiu savo auto projekta(ot, nieko originalaus negaliu pati sugalvoti, tai kaip daugelis pagavau virusa self projekta 52 ar kiek ten) Tai va atnesu praeitos savaites..savijauta atspindinti nuotrauka..norisi pradingti...pasislepti...sunku..baisu...neramu...ir dar, tai prievartinis auto...nes buvo daromas pirspaudus paskutinei pirmos savaites dienai..o su fotiku draugauti nelabai norejosi doh.gif linciuokit i sveikata cool.gif

user posted image

Papildyta:
apie rozinius akinius..ei..paskolinkit man kas nors juos..nu nors truputi riuzaaavus..nu taip norisi pamatyti ka nors grazaus savo fotografijose, o nieko ten jose nebematau...na, isskyrus savo turtukus, kaip modeliukus..jie man visada grazus...veidukai, ruriukai ir t.t..bet bendrai nuotraukos mano manes neveza..noriu daugiau unsure.gif
Atsakyti
Apie tas grazias gelytes telefonu darytas
user posted image

Pandre, idomiai.Slepciau visus plaukus po.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 13 sausio 2012 - 18:29
QUOTE(pandre @ 2012 01 13, 18:17)
Laba. Truputi geda nesti, bet atitempiu savo auto projekta(ot, nieko originalaus negaliu pati sugalvoti, tai kaip daugelis pagavau virusa self projekta 52 ar kiek ten) Tai va atnesu praeitos savaites..savijauta atspindinti nuotrauka..norisi pradingti...pasislepti...sunku..baisu...neramu...ir dar, tai prievartinis auto...nes buvo daromas pirspaudus paskutinei pirmos savaites dienai..o su fotiku draugauti nelabai norejosi doh.gif linciuokit i sveikata cool.gif

Savijautos neatspindi smile.gif Mano nuomone. Galima sakyt, kad visi skirtingai slepiasi, bet. Yra visuotinai žinomi kodai, o nuotrauka visai ne apie tai (ne pabėgimas ir nepasislėpimas). Atsargiai su tais pavadinimais biggrin.gif (nebent tiktų jam "prievartinis auto". Šiaip visai neblogai, gal norėtųsi, kad nesimatytų kaklo, bet jau taip pasirinkai.

Prieš kelias dienas mačiau fb besibučiuojančius taip apsirišusius. Visai patiko.
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2012 01 13, 18:20)
Apie tas grazias gelytes telefonu darytas

geras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 sausio 2012 - 18:24
QUOTE(rG @ 2012 01 13, 18:23)

mes ten, kur dammit, I'm suck cool.gif
Atsakyti

QUOTE(pandre @ 2012 01 13, 19:17)

kaip priverstinė sakyčiau visai nieko.
Man tokios foto, kai veidas ar akys ar lūpos slepiamos po kažkuo, paprastai asocijuojasi su kažkokiu priverstiniu įsiveržimu į asm. erdvę, gal išniekinimu, gal sielvartu, skausmu, žiūrint kaip pateikta, gali būti tyrumu ar kažkuo panašiu.
Ką benorėjai šia foto pasakyti, būtų labai tikę paslėpti po skarele plaukai. Nebijok apnuogintų pečių, kaklo linijos. Jos paprastai būna nuostabios. Tokiose foto nebijočiau netgi tiesaus žvilgsnio į objektyvą, tokio veriančio, įtemptų veido bruožų.
Atsipalaidavusiai, švelniai foto tiktų užmerktos akys, kiek pasukta į šoną galva.
Galėjai palikti kiek daugiau erdvės dešinėje. Faina, kad viršuje ir kairėje jos yra. Tas šviesos ruoželis irgi fainas.
Projektui foto turi, bet padaryk foto ir sau. Padirbėk ties šia, kažką pakeisdama, patobulindama. Nes tikrai nėra blogai.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 01 13, 16:30)
mes ten, kur dammit, I'm suck cool.gif

drinks_cheers.gif as is tos duobes jau metus neislipu doh.gif o gal ir daugiau g.gif

Dekui uz komentarus mano nuotraukai, gal patarimu turit kaip pasviesint, kad nedegtu veidas blush2.gif ir taip apsiniaukusi diena buvo, ir nustatymus keiciau, bet turbut nieko neis pataisyt jei ekspozicija negera? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 13 sausio 2012 - 18:36