Laba,
Maggie, apie 52 projektą klausei. Aš pernai tokį pat buvau pradėjusi, auto. Iki 23 ištempiau. Bet tikra ta žodžio prasme ištempiau. Nemėgstu prievartauti savęs, fotografuoti kai nesinori, juo labiau save. Tai sakyčiau sunkų projektą sumąstei. Gal bandyk 12. Kiekvienam mėnesiui vienas auto. Didesnė tikimybė, kad per mėnesį bus ta diena, kur sau pasakysi, šiandien, noriu foto, tokios, kokia esu. 52 kitąkart rinkčiausi nebent laisva tema. O kaip žmonės į dieną po foto daro tai neturiu supratimo.
Laukinė brūkštelėjo apie ND reikalingumą arba ne. Aš tai senai siūlau įvesti naujovę. Ateina nauji žmonės, įkelia tarkim tris foto prisistatymui ir matosi, reikia jam atlikti ND ar nebe. Ir patarimus lengviau duoti nes žinai su kokiom žiniom atėjo. Na bet čia tik mano nuomonė. Kaip bebūtų, tie ND kai kam tikrai buvo super reikalingi ir manau nors keikėsi kai kurios atlikinėdamos, po visko suvokė, kad tikrai vertėjo
Aš vis be foto ateinu, bet turiu stalčiuke jau vieną juostelę, laukiu kol kitą baigsiu ir tada ryškinsiu. Tikiuosi tada turėsiu ką parodyti