Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel 2012 (2)

Aš vien per mėnesį uždirbdavau 7k litų. smile.gif Jeigu nori užsidirbti, tai ir JAV įmanoma tai padaryti.
Atsakyti
Kokioje srityje taip gausiai? smile.gif
Atsakyti
Dirbau moveriu perkraustymo kompanijoj.
Atsakyti
Aš manau, kad čia vienetai tiek daug uždirba tongue.gif Daugumai kelionė "ant nulio" išeina, bet pakeliauja, prisiperka drabužių, technikos ir pan. Na, gal parsiveža kokį tūkstantuką virš, paskui dar mokesčius susigrąžini.
Atsakyti
Vienetai. Ne visi pasiryžta sunkiam darbui. Praeitais metais dirbau už 10$/val. Šiais metais gausiu jau 12$/val.
Atsakyti
QUOTE(tagatis @ 2012 01 22, 22:39)
Vienetai. Ne visi pasiryžta sunkiam darbui. Praeitais metais dirbau už 10$/val. Šiais metais gausiu jau 12$/val.

Kaip smagu : drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tagatis @ 2012 01 23, 00:39)

Drąsu taip sakyti:) yra ir kas pasiryžta, tik kad ne visi darbdaviai duoda daugiau valandų dirbti. Tuomet plėšais per du darbus..ir tikrai ne visi gauna 12$.Čia su darbais kaip loterijoj labiau pasakyčiau kad yra:)
Atsakyti
tuose dokumentuose, kur yra puslapis university details. ka tiem zmonem is univero reiks pildyt kur parasyta "Title"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tbag1992 @ 2012 01 23, 13:27)
tuose dokumentuose, kur yra puslapis university details. ka tiem zmonem is univero reiks pildyt kur parasyta "Title"?  g.gif

Bent jau kai as vaziavau, niekam is univero nieko nereikejo pildyti, tiesiog uzteko i PLC nunesti pazyma, kad tikrai esi studentas toj mokslo istaigoj. O kad tokia gautum, niekam nereikia aiskintis, kodel tau jos reikia (kai kuriu univeru administracijom nepatinka, kai zmogus pasako, kad nori i W&T vaziuoti, nes zino, kad paskui zmones eis prasyt ankstintis sesija, ko negalima legaliai daryti).
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2012 01 23, 14:31)
Bent jau kai as vaziavau, niekam is univero nieko nereikejo pildyti, tiesiog uzteko i PLC nunesti pazyma, kad tikrai esi studentas toj mokslo istaigoj. O kad tokia gautum, niekam nereikia aiskintis, kodel tau jos reikia (kai kuriu univeru administracijom nepatinka, kai zmogus pasako, kad nori i W&T vaziuoti, nes zino, kad paskui zmones eis prasyt ankstintis sesija, ko negalima legaliai daryti).

as kai klausiau tai mano univere galima legaliai ankstint sesija
Atsakyti
Norintiems anksčiau baigti semestrą bent jau mano universitete yra galimybė pasidaryti išankstinę sesiją.
Atsakyti
sveiki, esat kas nors ka nors girdeje apie EWC kompanija vykdancia WT USA? www.ewc.lt
buvau pas juos, kalbejau ir galvoju gal uzsiregistruoti, tik norejau isgirsti atsiliepimu nes kazkaip mazai teko girdet ir skaityt apie juos.
Atsakyti