Gal dar kas nors galetu pasidalint interviu patirtim?
Ir, turiu viena rimta pasiulyma, bet man restoranas ne prie sirdies + is review supratau, kad jis tustokas buna. Laukt kito pasiulymo ar priimt sita ? ( Nuo cv siuntinejimu praejo pora dienu)
Gal dar kas nors galetu pasidalint interviu patirtim?
Ir, turiu viena rimta pasiulyma, bet man restoranas ne prie sirdies + is review supratau, kad jis tustokas buna. Laukt kito pasiulymo ar priimt sita ? ( Nuo cv siuntinejimu praejo pora dienu)
Ir apskritai nežinau ko griebtis.. Noriu susirasti bet kokį, tačiau gerai apmokamą darbą. Noriu užsidirbti. Siunčiau resume, cover letter ir nieko..pradedu nerimauti..Kokios sritys yra vasarą pelningiausios? Turizmas? Kas dar?
Ir apskritai nežinau ko griebtis.. Noriu susirasti bet kokį, tačiau gerai apmokamą darbą. Noriu užsidirbti. Siunčiau resume, cover letter ir nieko..pradedu nerimauti..Kokios sritys yra vasarą pelningiausios? Turizmas? Kas dar?
Tik nepasakiau kam užsidirbti.
Gal ne taip išsireiškiau Tam, kad galėčiau bent kiek pakeliauti po JAV, o ne tam, kad maišus pinigų Lietuvon parsiveščiau.
o as tai sakyciau,kad uk kaip tik prasciau su uzdarbiu nei usa nors cia trbt kaip kam iseina. as esu buvus ir uk viena vasara, tai man usa daug labiau apsimokejo padirbeti. o vat norvegijoje darbuojantis per vasara, tai i lt parsiveztu ne vienas virs 10tukst. o cv tai as pasirasiusi turiu visiskai paprasta, surasyti pagrindiniai duomenys apie mane,kontaktai, kur mokausi ir darbo patirtis, dar hobiai pamineti.
o as tai sakyciau,kad uk kaip tik prasciau su uzdarbiu nei usa nors cia trbt kaip kam iseina. as esu buvus ir uk viena vasara, tai man usa daug labiau apsimokejo padirbeti.
Nu aš irgi nežinau kaip ten dėl UK, bet manau, kad daugiau žmonės parsiveža, nes jau vien lėktuvo bilietų kainos atkrenta. Plius, gal žmonės mažiau išleidžia kelionėms ir pan.