Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel 2012 (2)

Gal dar kas nors galetu pasidalint interviu patirtim? smile.gif

Ir, turiu viena rimta pasiulyma, bet man restoranas ne prie sirdies + is review supratau, kad jis tustokas buna. Laukt kito pasiulymo ar priimt sita ? ( Nuo cv siuntinejimu praejo pora dienu)
Atsakyti
Sveiki,

O per kur ieškote darbo? Per PLC duombazes ar kitur? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KemsynuPabaisa @ 2012 01 21, 18:35)
Gal dar kas nors galetu pasidalint interviu patirtim? smile.gif

Ir, turiu viena rimta pasiulyma, bet man restoranas ne prie sirdies + is review supratau, kad jis tustokas buna. Laukt kito pasiulymo ar priimt sita ? ( Nuo cv siuntinejimu praejo pora dienu)

Aš tai ieškočiau toliau.
Atsakyti
Ir apskritai nežinau ko griebtis.. Noriu susirasti bet kokį, tačiau gerai apmokamą darbą. Noriu užsidirbti. Siunčiau resume, cover letter ir nieko..pradedu nerimauti..Kokios sritys yra vasarą pelningiausios? Turizmas? Kas dar? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jesie @ 2012 01 21, 19:38)
Ir apskritai nežinau ko griebtis.. Noriu susirasti bet kokį, tačiau gerai apmokamą darbą. Noriu užsidirbti. Siunčiau resume, cover letter ir nieko..pradedu nerimauti..Kokios sritys yra vasarą pelningiausios? Turizmas? Kas dar? unsure.gif

uzsidirbti biski ne cia pataikei biggrin.gif
Atsakyti
sveiki bendraminčiai,
Aš turiu cv europass tačiau plc man sakė kad jis nelabai tinkamas.
Gal turite tinkamo varianto pavyzdį pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(Jesie @ 2012 01 21, 19:38)

Taip, jei nori užsidirbti, geriau važiuoti į kokią UK ar Norvegiją. Garantuoju, kad ten daugiau užsidirbtum. Ir čia be ironijos, rimtas patarimas.
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2012 01 22, 00:39)
Taip, jei nori užsidirbti, geriau važiuoti į kokią UK ar Norvegiją. Garantuoju, kad ten daugiau užsidirbtum. Ir čia be ironijos, rimtas patarimas.

biggrin.gif Tik nepasakiau kam užsidirbti. smile.gif
Gal ne taip išsireiškiau wink.gif Tam, kad galėčiau bent kiek pakeliauti po JAV, o ne tam, kad maišus pinigų Lietuvon parsiveščiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jesie: 22 sausio 2012 - 10:25
o as tai sakyciau,kad uk kaip tik prasciau su uzdarbiu nei usa smile.gif nors cia trbt kaip kam iseina. as esu buvus ir uk viena vasara, tai man usa daug labiau apsimokejo padirbeti. o vat norvegijoje darbuojantis per vasara, tai i lt parsiveztu ne vienas virs 10tukst. biggrin.gif
o cv tai as pasirasiusi turiu visiskai paprasta, surasyti pagrindiniai duomenys apie mane,kontaktai, kur mokausi ir darbo patirtis, dar hobiai pamineti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oMGo @ 2012 01 21, 23:00)
sveiki bendraminčiai,
Aš turiu cv europass tačiau plc man sakė kad jis nelabai tinkamas.
Gal turite tinkamo varianto pavyzdį pasidalinti?

yra http://www.lwc.lt/ visi pavyzdžiai ;]
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2012 01 22, 10:50)
o as tai sakyciau,kad uk kaip tik prasciau su uzdarbiu nei usa smile.gif  nors cia trbt kaip kam iseina. as esu buvus  ir uk viena vasara, tai man usa daug labiau apsimokejo padirbeti.

Nu aš irgi nežinau kaip ten dėl UK, bet manau, kad daugiau žmonės parsiveža, nes jau vien lėktuvo bilietų kainos atkrenta. Plius, gal žmonės mažiau išleidžia kelionėms ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2012 01 22, 01:39)

vieniem 3tuks. jau neblogai kitiem 6tukst maza. manau imanoma kokius 7tukst litu parsivest.
Atsakyti